Giveaway 2019 dag 1 – We-Vibe’s

18-12-2019

Giveaway 2019 dag 1 – We-Vibe’s

Zoals je wellicht gelezen hebt in onze Sekstoy Toppers & Floppers 2019 post, beginnen we vandaag met onze 7-daagse sextoy giveaway!

Dag één van onze giveaway beginnen we gelijk goed. We mogen drie We-Vibe toys weggeven. De We-Vibe Gala, de We-Vibe Melt en de We-Vibe Moxie. Met grote dank aan WOW Tech, het bedrijf achter We-Vibe en Womanizer, die zo vriendelijk waren ons deze toys op te sturen voor de giveaway.

We-Vibe Gala

De We-Vibe Gala vindt je in mijn ‘all time favorites’ top tien. Zoals alle We-Vibes heeft de Gala hele fijne, krachtige en diepe vibraties. Maar het allerleukste aan deze sextoy vind ik die twee oortjes. En vooral het feit dat in elk oortje een eigen motor zit. De twee motoren functioneren los van elkaar. In sommige standjes trilt het ene oortje dus anders dan het andere oortje. En dat voelt echt zooooo geweldig voor mijn clitoris! Dit heerlijke gevoel deel ik graag, dus daarom vind ik het super awesome dat de We-Vibe Gala meedoet in deze giveaway.

We-Vibe Moxie

De We-Vibe Moxie vind je ‘in de categorie: Leukste toy voor in je slipje’. De Moxie draag je dus in je slipje en het magneetje gaat aan de buitenkant van je slipje. Zo blijft ‘ie altijd op de juiste plek zitten. Met de afstandsbediening of met de app kan je partner de vibraties van de Moxie bedienen. Super spannend! En eindelijk eens een toy met app/afstandsbediening die mijn clitoris stimuleert. In plaats van zo’n eitje wat dan een beetje in mijn vagina trilt en wat dan helemaal niet zo lekker voelt. Ik vind het leuk!

We-Vibe Melt

De We-Vibe Melt is de beste sekstoy die ik dit jaar getest heb. Deze eerste luchtdruktoy van We-Vibe is gewoon echt geweldig. De vorm sluit super goed aan bij mijn lichaam en de luchtdrukstimulatie voelt echt heerlijk. De knopjes zitten op de goede plek, de toy zelf ligt lekker in de hand. Alles is gewoon goed! Dus in deze giveaway mocht het beste seksspeeltje van 2019 natuurlijk niet ontbreken.

Hoe doe je mee?

Wil je één van deze drie awesome We-Vibe toys winnen? Doe dan mee met deze giveaway. Je mag overigens met zoveel (van de zeven) giveaways meedoen als je wilt!
Wat je moet doen is heel simpel. Laat me weten welke van deze drie We-Vibes je wilt winnen. Dat kan je hier doen, of op Instagram, Facebook of FetLife onder de giveaway post van vandaag. (Ik post alles handmatig, dus het kan zijn dat als je heel snel bent, de posts op mijn andere social media er nog niet staan, dan komt dat later deze dag.)

Ik vind het super leuk om reacties van jou te lezen, dus bonuspunten als je ook nog op andere posts (hier of op mijn andere social media) reageert.

Je kan meedoen tot en met 31 december en we maken de winnaars begin januari bekend. De giveaway is open voor iedereen met een adres in Nederland of België.

110 Reacties

 1. Ik wil de Moxie wel winnen! Lijkt me super leuk.

  Antwoord
 2. De moxie lijkt me leuk eens te proberen

  Antwoord
 3. Hoi Tess,

  Voor mijn dame zou ik graag de luchtdruktoy We-Vibe Melt willen winnen!
  Samen wegsMELTen 😉

  Antwoord
 4. Graag zou ik de Gala winnen omdat ik verknocht ben een sekstoys voor de clitoris, maar waarom dan de Gala willen winnen? Omdat deze zowel bij jou als bij Climaximaal in de top 10 staan en als dat bij jullie beide het geval is moet deze toy wel GENIAAL zijn, graag ga ik dit zelf ook ervaren met de Gala! 😇

  Antwoord
 5. Graag zou ik de We-Vibe Gala winnen, dit omdat ik verknocht ben aan sekstoys voor de clitoris. Maar waarom dan deze van de 3? Omdat deze zowel bij jou als Climaximaal in jullie top 10 staat, omdat ik jullie blindelings vertrouw als het gaat om sekstoys wil ik deze GENIALE sekstoy graag in bezit. Yes please, GALA! 😇

  Antwoord
 6. Mijn lief en ik hebben elkaar leren kennen op een groot openbaar evenement, we gaan elk jaar dan ook terug om onze herinneringen op te halen 😉 Nu, ik zou haar erg graag eens willen verwennen met de wevibe Moxie op datzelfde openbare evenement hahaha! Zou voor leuke momenten zorgen!
  Succes aan iedereen!

  Antwoord
 7. Ik zou erg graag de WeVibe Melt winnen!!!
  Waarom zou precies ik hem moeten winnen?
  Omdat ik een boek aan het schrijven ben over wat het juist inhoudt om lesbisch te zijn en allerlei handige informatie daaromtrent 😄 Ik vind het immers erg belangrijk dat veel seksualiteiten aan bod komen in deze heteronormatieve wereld. In het boek gaat er natuurlijk ook een deel over seks en sekstoys en ik zou jou graag vermelden voor je erg goede advies daaromtrent. Als je dat oké vindt, laat je dat dan even weten?

  Ik heb ook de giveaway gedeeld op instagram, maar dat had je vast al gezien, omdat je erop gereageerd hebt 😄

  Antwoord
  • Dit is mijn reactie maar ik was vergeten aan te melden 🙂

   Antwoord
 8. Na het (na)lezen van recensies ben ik helemaal zeker. De melt is (voor mij) de beste keus. Ik kom uit het tijdperk van de elektrische melkboer ( witte staafvibrator met 2 grote batterijen) , maar er is inmiddels veel veranderd. Een luchtdrukvibrator ontbreekt niet in mijn verzameling, maar één die als partnervoordeel gebruikt kan worden maakt het vast een stuk spannender.

  Antwoord
 9. Moxi voor leuke en spannende avonden/dagen hihi

  Antwoord
 10. Ik doe graag mee met de winactie voor de wevibe gala. Ik ben nog helemaal nieuw in sextoys en het lijkt me geweldig om deze te proberen!

  Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.