Giveaway 2019 dag 1 – We-Vibe’s

18-12-2019

Giveaway 2019 dag 1 – We-Vibe’s

Zoals je wellicht gelezen hebt in onze Sekstoy Toppers & Floppers 2019 post, beginnen we vandaag met onze 7-daagse sextoy giveaway!

Dag één van onze giveaway beginnen we gelijk goed. We mogen drie We-Vibe toys weggeven. De We-Vibe Gala, de We-Vibe Melt en de We-Vibe Moxie. Met grote dank aan WOW Tech, het bedrijf achter We-Vibe en Womanizer, die zo vriendelijk waren ons deze toys op te sturen voor de giveaway.

We-Vibe Gala

De We-Vibe Gala vindt je in mijn ‘all time favorites’ top tien. Zoals alle We-Vibes heeft de Gala hele fijne, krachtige en diepe vibraties. Maar het allerleukste aan deze sextoy vind ik die twee oortjes. En vooral het feit dat in elk oortje een eigen motor zit. De twee motoren functioneren los van elkaar. In sommige standjes trilt het ene oortje dus anders dan het andere oortje. En dat voelt echt zooooo geweldig voor mijn clitoris! Dit heerlijke gevoel deel ik graag, dus daarom vind ik het super awesome dat de We-Vibe Gala meedoet in deze giveaway.

We-Vibe Moxie

De We-Vibe Moxie vind je ‘in de categorie: Leukste toy voor in je slipje’. De Moxie draag je dus in je slipje en het magneetje gaat aan de buitenkant van je slipje. Zo blijft ‘ie altijd op de juiste plek zitten. Met de afstandsbediening of met de app kan je partner de vibraties van de Moxie bedienen. Super spannend! En eindelijk eens een toy met app/afstandsbediening die mijn clitoris stimuleert. In plaats van zo’n eitje wat dan een beetje in mijn vagina trilt en wat dan helemaal niet zo lekker voelt. Ik vind het leuk!

We-Vibe Melt

De We-Vibe Melt is de beste sekstoy die ik dit jaar getest heb. Deze eerste luchtdruktoy van We-Vibe is gewoon echt geweldig. De vorm sluit super goed aan bij mijn lichaam en de luchtdrukstimulatie voelt echt heerlijk. De knopjes zitten op de goede plek, de toy zelf ligt lekker in de hand. Alles is gewoon goed! Dus in deze giveaway mocht het beste seksspeeltje van 2019 natuurlijk niet ontbreken.

Hoe doe je mee?

Wil je één van deze drie awesome We-Vibe toys winnen? Doe dan mee met deze giveaway. Je mag overigens met zoveel (van de zeven) giveaways meedoen als je wilt!
Wat je moet doen is heel simpel. Laat me weten welke van deze drie We-Vibes je wilt winnen. Dat kan je hier doen, of op Instagram, Facebook of FetLife onder de giveaway post van vandaag. (Ik post alles handmatig, dus het kan zijn dat als je heel snel bent, de posts op mijn andere social media er nog niet staan, dan komt dat later deze dag.)

Ik vind het super leuk om reacties van jou te lezen, dus bonuspunten als je ook nog op andere posts (hier of op mijn andere social media) reageert.

Je kan meedoen tot en met 31 december en we maken de winnaars begin januari bekend. De giveaway is open voor iedereen met een adres in Nederland of België.

Tess

Tess heeft voordat ze TessTesst.nl begon bijna tien jaar in verschillende seksshops gewerkt en daar leerde ze superveel over alle soorten seksspeeltjes en zo groeide haar interesse voor seksspeeltjes nog verder.

Seksspeeltjes testen vind ze echt superleuk om te doen en ze hoopt dat het jou helpt om een seksspeeltje te kiezen die bij jou past. Maar ook hoopt ze door open en eerlijk te schrijven over sex toys, BDSM, kink en dus ook seks, dat ze een beetje meehelpt het taboe te doorbreken. Waarom zou dit een onderwerp moeten zijn waar we ons voor moeten schamen? Weg met die schaamte! De meeste mensen hebben seks, de meeste mensen masturberen, dus waarom zouden we dat onbesproken laten?

Tess maakt samen met Daphne de podcast Meet the Kinksters.

110 Reacties

 1. Ik zou wel smelten van de We-Vibe Melt 🤤 Ben al een tijdje benieuwd naar luchtdruktoys 🙂

  Antwoord
 2. Lastig om te kiezen want WeVibe maakt zulke mooie speeltjes. Wij zouden voor de Gala willen gaan als we echt moeten kiezen. Vingers gekruist …

  Antwoord
 3. Hoi Tess, ik ben helemaal fan van de womanizer en zou graag de Melt willen winnen. Dan kan ik vergelijken welke het fijnste voelt 🙂

  Antwoord
 4. Het lijkt me fantastisch om de we vibe melt te mogen winnen! Heb zelf net de satisfyer penguin aangeschaft en ik vind het fantastisch!

  Antwoord
 5. Volgens mij heb ik al ergens anders onder gereageerd, maar ik zou de melt erg graag willen uitproberen!

  Antwoord
 6. Wauw! We-Vibe is een van de merken die als eersten mijn hart heeft gestolen. Mijn voorkeur gaat uit naar de We-Vibe Moxie. Je review hiervan overtuigt mij dat ik hem een keer, samen met mijn partner, moet uitproberen. Want clitorale stimulatie is toch echt het allerlekkerst!

  Antwoord
 7. Wat een leuke winactie! Ik ben heel erg benieuwd naar de Gala. Na jouw review van de Melt heb ik deze meteen gekocht en was heel enthousiast. Weet zeker dat ik net zo enthousiast van de Gala ga zijn als jij. Fijne jaarwisseling en op nog hele leuke reviews te gaan!

  Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.