Gildo Oceal Ripple Glazen Dildo

24-10-2022

Zoals je misschien weet, hou ik heel erg van glazen dildo’s. Toen ik deze Gildo Ocean Ripple Glazen Dildo zag, was ik eigenlijk gelijk verliefd! Want wat is ‘ie mooi! Ik kreeg ‘m van Easytoys.

Specs

Materiaal: glas en siliconen
Oplaadbaar: nee
Standjes: je beweegt ‘m zelf
Waterproof: ja
Verkoopprijs: 39,99 euro, hier te koop bij Easytoys 
Is ’t wat? Hij voelt heerlijk, maar het materiaal is dubieus.

De verpakking en de inhoud

De gildo ocean ripple in de verpakking De achterkant van de verpakking van de gildo ocean ripple

Hoewel de verpakking eigenlijk ook gewoon een wit doosje is, ziet het er wel leuk uit! De voorkant heeft een doorkijkvenstertje, zodat je de Gildo Ocean Ripple gelijk al ziet. Aan de zijkant zije je heel groot de tekst ‘just go with the flow’, wat natuurlijk wel goed bij het ocean idee past. Er zijn ook twee rondjes uit de verpakking, waar onder je shiny karton met het patroon van de Gildo Ocean ziet. Het ziet er allemaal echt wel tof uit!

Op de achterkant vind je een QR-code die je kan scannen voor een online gebruiksaanwijzing. Omdat ik best wel benieuwd was wat voor gebruiksaanwijzing er bij een dildo zou zitten, ging ik natuurlijk kijken. Ik kwam terecht op een pagina met een gebruiksaanwijzing voor een of andere cockring. Niet helemaal de bedoeling denk ik. Maar goed, ik denk dat de meeste mensen zelf wel kunnen bedenken hoe een dildo werkt.

In de verpakking vind je alleen de Gildo Ocean Ripple Glazen Dildo, wat natuurlijk wel te verwachten is.

Mijn eerste indruk van de Gildo Ocean Ripple Glazen Dildo

Gildo ocean ripple op mijn hand. Gildo ocean ripple naast een lipstick

Zoals ik al zei, ik vind deze dildo echt prachtig. Dat blauwe patroontje in het glas ziet er echt heel kunstig uit. Al vroeg ik me, toen ik beter keek, wel af of dit echt het glas is, of dat deze dildo een soort wrap om zich heen heeft. Als ik heel goed kijk, zie en voel ik op sommige plekken toch wat oneffenheden, wat er niet uitziet of voelt alsof dat in het glas zit.

Ook heeft de dildo een siliconen hoesje om het voetje. Dat zorgt voor beter grip, staat er op de verpakking. Maar het is natuurlijk ook perfect om de onderkant niet te showen, als de wrap daar ophoudt.

Ik weet niet zeker hoe dit zit. Er lijkt me ook niet per definitie iets mis met een wrap om een glazen dildo, maar ik zou dan graag wel informatie hebben over het materiaal.

Overleg met de andere testers

De onderkant van de gildo ocean ripple zonder het siliconen hoesje. Close-up van het stukje waar met het mes de buitenlaag van de gildo ocean ripple er afgekrast is.

Omdat ik eigenlijk wel benieuwd was hoe het nu zat, met die wrap of niet, stuurde ik een berichtje naar onze sextoytester-appgroep, waar Ruud (van misspoppie.be) en Chantall (van climaximaal.nl) natuurlijk ook inzitten. Ik vroeg of één van hun toevallig ook een Gildo Oceans dildo had. Ruud had er ook één en haar was verteld dat het met een bepaalde dip-techniek gedaan was. Ook haar dildo had wat oneffenheden. En op één plek kon ze zelfs de top laag er zo afkrabben met haar nagel. ‘LORDDDDD have mercy on our vaginaaaaaassss!’ stuurde Chantall, en eerlijkgezegd vond ik het er ook niet zo goed uitzien.

Mijn Gildo-Dildo heeft geen plekjes waar ik er iets af kan krabben (of mijn nagels zijn gewoon veel slapper dan die van Ruud). Ik heb wel het siliconen onderkantje even losgetrokken om te zien wat er daar aan de hand was. Het eerste wat me opviel, waren zeepbelletjes. Ik had natuurlijk na gebruik mijn dildo lekker schoongemaakt met water en zeep. En dat is daar gewoon gezellig onder gaan zitten. Niet per se heel fijn, want wie weet wat daar nog meer zit na een aantal keren gebruik. Maar aan de onderkant is ook te zien dat daar het printje ophoudt. Daarna heb ik nog met een mes gekeken of de laag er af te  krassen was, en dat was inderdaad het geval.

Zoals ik eerder al zei, ik heb echt niet per definitie iets tegen wraps om, of verf op een (glazen) sextoy om ‘m op te leuken, maar informatie hier over op de verpakking lijkt me wel echt een must. Zelf weet ik ook echt graag wat ik precies in mijn vagina stop, zodat ik dan zelf kan bepalen of ik dat veilig genoeg vind. Na het afkrabben van (een stukje van) het laagje, gebruik ik de Gildo natuurlijk niet meer. Ik had ‘m getest voor ik dit deed. Ik heb bij Easytoys nog nagevraagd hoe het precies zit, maar ik heb nog geen reactie ontvangen. Wanneer ik een reactie krijg, plaats ik die hier nog bij.

De test van de Gildo Ocean Ripple Glazen Dildo

De gildo ocean ripple naast een flesje sliquid ocean De gildo ocean ripple vanaf de onderkant gezien.

De Gildo Ocean Ripple Glazen Dildo is een smalle dildo, maar in verhouding is de ‘eikel’ wel vrij vors. Glazen dildo’s zijn van zichzelf natuurlijk al best glad, maar toch is het fijn om er toch glijmiddel bij te gebruiken. Ik gebruikte natuurlijk mijn favoriet glijmiddel: Sliquid. Hier zitten geen irriterende ingrediënten in voor mijn vagina, zoals glycerine en parabenen.

Glazen dildo’s voelen van zichzelf best wel koud aan. Ik vind dat zelf altijd wel lekker, maar als je daar niet van houdt, kan je ‘m ook heel makkelijk even opwarmen door hem bijvoorbeeld even op de verwarming te leggen (als je nog geld hebt om de verwarming aan te hebben in deze tijd), of ‘m anders even in een bakje met warm water te leggen.

Zoals ik al verwacht had, doet deze dildo heel veel voor mijn G-spot. Omdat die eikel best fors is, creëert dat ook een flinke ribbel, precies op de goede plek. Als ik de Gildo Ocean Ripple Glazen Dildo heen en weer beweeg, stimuleert dit mijn G-spot supergoed. Mijn G-spot is zeker niet de moeilijkste, dus ik heb een heleboel fijne G-spot orgasmes gehad (waardoor ik me nog iets meer zorgen maakte over die kier bij dat siliconen voetje, waar vocht zich onder verzamelt).

De Gildo Ocean Ripple Glazen Dildo neemt heel snel mijn lichaamstemperatuur aan. Aangezien ik het koude juist wel fijn vind voelen, is dat voor mij niet per se een pluspunt, maar ik denk voor de meeste andere mensen wel. Normaal hou ik wel van wat dikkere dildo’s, maar omdat deze vorm zo superstimulerend is, heb ik echt geen klachten over het formaat.

Conclusie

De Gildo Ocean Ripple Glazen Dildo is heel mooi en voelt echt perfect voor mijn G-spot. De wrapping ben ik niet per se fan van, zeker gezien Ruud haar wrapping op een punt er gewoon af kon krabben. Ik zou zelf dan toch eerder gaan voor deze Gildo die volgens mij precies dezelfde vorm heeft, en nog een stukje goedkoper is ook!

Je kan de Gildo Ocean Ripple glazen dildo hier bestellen bij Easytoys voor 39,99 euro
Of beter: het alternatief de Gildo Glazen G-spot Dildo No. 4 hier bij Easytoys voor 23,99 euro

Tess

Tess heeft voordat ze TessTesst.nl begon bijna tien jaar in verschillende seksshops gewerkt en daar leerde ze superveel over alle soorten seksspeeltjes en zo groeide haar interesse voor seksspeeltjes nog verder.

Seksspeeltjes testen vind ze echt superleuk om te doen en ze hoopt dat het jou helpt om een seksspeeltje te kiezen die bij jou past. Maar ook hoopt ze door open en eerlijk te schrijven over sex toys, BDSM, kink en dus ook seks, dat ze een beetje meehelpt het taboe te doorbreken. Waarom zou dit een onderwerp moeten zijn waar we ons voor moeten schamen? Weg met die schaamte! De meeste mensen hebben seks, de meeste mensen masturberen, dus waarom zouden we dat onbesproken laten?

Tess maakt samen met Daphne de podcast Meet the Kinksters.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.