Gevaarlijke sextoys – video

31-10-2021

Het is Halloween dus een prima dag om een beetje te griezelen over gevaarlijke toys. Jay en ik vertellen over toys die toch zeker niet helemaal deden waar ze voor bedoeld waren of ons zelfs verwondingen gaven!

Heb jij wel eens een sextoy gebruikt wat helemaal mis ging? Laat het weten in de comments!

Abonneren

Als je nog niet geabonneerd bent op ons YouTube kanaal, zou ik het heel tof vinden als je dat nu zou willen doen. Je kan dat doen door hier te klikken. Als je op het belletje klikt, krijg je ook een melding elke keer als er een nieuwe vlog is. Dan weet je zeker dat je niks mist.
Natuurlijk kan je ons ook volgen op Instagram. Het account van Tess vind je hier en het account van Jay vind je hier.

Wil jij Tess Tesst helpen?

Als je een sextoy gaat bestellen, of een willekeurig product bij Bol.com, zou je me echt heel erg helpen als je dat via een van de linkjes hieronder doet. Van elke aankoop die je via zo’n linkje doet, krijg ik een klein percentage. Het kost jou helemaal niks en je merkt er verder ook niks van. Het is helemaal anoniem, dus ik krijg geen gegevens van jou te zien. Op die manier help je Tess Tesst zonder dat het jou iets kost en zorg je ervoor dat deze site kan blijven bestaan. Dankjewel!

Bol.com

EASYtoys.nl

Loveware.be

BDSMstore.nl

Mister B

Christine le Duc

Erovibes.nl

Euphoria-erotiek.nl

Willie.nl

MEO

Lovehoney

Tantus

SelfDelve

Tess

Tess heeft voordat ze TessTesst.nl begon bijna tien jaar in verschillende seksshops gewerkt en daar leerde ze superveel over alle soorten seksspeeltjes en zo groeide haar interesse voor seksspeeltjes nog verder.

Seksspeeltjes testen vind ze echt superleuk om te doen en ze hoopt dat het jou helpt om een seksspeeltje te kiezen die bij jou past. Maar ook hoopt ze door open en eerlijk te schrijven over sex toys, BDSM, kink en dus ook seks, dat ze een beetje meehelpt het taboe te doorbreken. Waarom zou dit een onderwerp moeten zijn waar we ons voor moeten schamen? Weg met die schaamte! De meeste mensen hebben seks, de meeste mensen masturberen, dus waarom zouden we dat onbesproken laten?

Tess maakt samen met Daphne de podcast Meet the Kinksters.

2 Reacties

    • Hi JPW,

      De ISO-standaard seksspeeltjes ben ik zelf bij betrokken geweest, en is helaas niet gericht op dit soort dingen. Daarbij is het houden aan een ISO-standaard geen verplichting. De standaard houdt zich vooral bezig met het makkelijk kunnen verwijderen van verkeerd ingebrachte seksspeeltjes, een klein beetje met materialen en verder valt het eigenlijk allemaal wel tegen. Nederland is in de eerste opzet in 2019 actief betrokken geweest, ik was onderdeel van de Nederlandse delegatie, alleen toen de centen op tafel moesten komen (onder meer door het ministerie van VWS) en wat grote producenten / resellers haakte iedereen eigenlijk af. We mochten gelukkig nog wel meelezen en becommentariëren over het onderwerp (bij hoge uitzondering), maar al met al is het niet geworden wat het potentieel had kunnen worden.

      Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.