Gender X Sunflower

29-05-2023

Gender X, een merk waar ik nog niet eerder van gehoord had. De naam en de visie van dit merk spreekt me wel aan, want ze maken toys voor een ‘universele fantasie’ en mensen kunnen zelf beslissen hoe ze die toys gebruiken. Ik kreeg de Gender X Sunflower van Willie.

Specs

Materiaal: siliconen en ABS-plastic (bodysafe)
Oplaadbaar: ja
Standjes: 10 standjes, waarvan 3 steady
Waterproof: ja
Verkoopprijs:  83,95 euro, hier te koop bij Willie
Is ’t wat? Het idee is heel leuk.

De verpakking en de inhoud

De voorkant van de verpakking van de gender x sunflower De achterkant en de inhoud van de verpakking.

Zo origineel als het idee achter Gender X is, zo onorigineel is de verpakking. Een witte doos met daarop een foto van de toy. Dit is al lange tijd echt de standaard. Op de achterkant van de doos vind je allerlei informatie over deze vibrator.

Op de zijkanten zie je ook foto’s van de vibrator. Ik vind het een gemiste kans dat er op de verpakking niks terug te vinden is over de visie van Gender X. Afgezien van de naam, heb je eigenlijk geen idee hierover. Zonde!

In de verpakking vind je natuurlijk de Gender X Sunflower zelf, maar ook het USB-oplaadkabeltje, een gebruiksaanwijzing en een papiertje met informatie over de garantie.

Mijn eerste indruk van de Gender X Sunflower

De gender x sunflower in mijn hand. De gender x sunflower naast een lipstick.

Ik heb een beetje een zwak voor gele sextoys. Er zijn niet zoveel vibrators in deze kleur, en daarom vind ik het altijd extra leuk als ik er wel eentje tref. Met een naam als de Sunflower, kan het ook niet anders dan dat ‘ie geel is. En als ik naar de vorm kijk, dan snap ik de naam ook wel, want hij heeft wel iets weg van een bloem. Maar zelf doet ‘ie me eigenlijk meer aan een toverstafje denken. Wat ik echt heel leuk vind, want zo ben ik nu eenmaal.

De Gender X Sunflower heeft twee kanten die je kan gebruiken. De bovenkant is een bol met wat reliëf er in. De onderkant is een smalle, kleine vibrator. Beide kanten zijn van siliconen en voelen dus een beetje zacht, maar toch stevig. Er tussenin zit ABS-plastic wat helemaal shiny antraciet is. Het staat echt wel mooi. Ik vind deze sextoy er echt leuk uitzien.

De test van de Gender X Sunflower

De gender x sunflower naast een flesje sliquid sassy. De gender x sunflower schuin van voren gezien.

Zoals altijd gebruikte ik een beetje waterbasis glijmiddel. Bij sextoys gemaakt van siliconen kan je beter geen siliconenbasis glijmiddel gebruiken, want dat kan de toy aantasten. Ik gebruik meestal Sliquid of Pjur Woman Nude, want daar zitten geen irriterende ingrediënten zoals glycerine en parabenen in.

Ik begon met de kleine kant van de Sunflower. Het valt me gelijk op dat op deze kant ook de knopjes en de magneetjes voor de oplader zitten. Deze kant is dus zeker niet geschikt om in te brengen. Dit vind ik wel jammer, want het hele ABS-tussenstuk was volgens mij ook best geschikt voor de knopjes en magneetjes.

Gelijk als ik de vibrator aanzet, hoor ik een buzzy geluid. Dat wijst eigenlijk altijd op buzzy, oftewel lichte vibraties. Dat was nu ook het geval. Deze vibraties dringen minder diep door en zijn daarom voor mij veel minder stimulerend. Als ik de vibrator heel licht tegen mijn clitoris duw, voel ik wel wat stimulatie, maar het is zeker niet indrukwekkend. Hoe harder ik druk, hoe minder ik van de vibratie voel.

De kleine kant was nog niet echt indrukwekkend voor mij, dus ik ging door met de grotere kant. De ronde, geribbelde bal.

De vibratie aan deze kant is wat beter dan aan de kleine kant. De trillingen zijn iets dieper en ook wat harder. Het voelde best lekker, maar ik moet zeggen dat ik niet echt onder de indruk ben. Ik had gehoopt dat de textuur van deze kant nog wat leuks zou toevoegen, maar dat deed het eigenlijk niet.

Aangezien het idee van de Gender X sextoys is dat je zelf mag weten wat je er mee doet, dacht ik dat het misschien ook nog wel lekker kon voelen om de bal in te brengen. Hij heeft wel zo’n randje waar het siliconen aansluit op het ABS-plastic, maar afgezien van wat schoonmaak-gedoe is dat geen probleem.

Ik had er eigenlijk niet zoveel meer van verwacht, maar in mijn vagina voelde deze Gender X Sunflower toch wel echt lekker. Zo’n bal-vorm is toch wel echt anders dan een wat meer gebruikelijke vibrator-vorm. Ik vond het lekker en stimulerend voelen om ‘m in te brengen en er weer uit te halen. Echt de beweging met deze vibrator voelde heel goed. De bal lijkt op zich niet zo groot, maar hij voelde toch wel best groot. Mijn G-spot, die wel echt makkelijk te pleasen is, vond deze bal ook erg goed voelen.

Als dildo zou ik deze Gender X Sunflower echt helemaal top vinden. Maar dan zou hij waarschijnlijk ook wel iets goedkoper zijn. Want iets meer dan tachtig euro vind ik toch best wel wat geld voor een vibrator met matige vibraties.

Conclusie

Ik vind het idee achter de Gender X Sunflower echt heel leuk. Een toy voor iedereen, ongeacht je gender of geslachtsdelen. Bedenk zelf wat je er mee doet. Maar de vibraties zijn gewoon echt niet zo goed. De kleine kant vibreert buzzy en zacht. De grote kant doet het iets beter, maar het is nog steeds niet heel veel. De vorm van de grote kant vind ik wél echt heel fijn om in te brengen in mijn vagina. En hij ziet er ook echt leuk uit.

Je kan de Gender X Sunflower hier bestellen bij Willie voor 83,95 euro 

Tess

Tess heeft voordat ze TessTesst.nl begon bijna tien jaar in verschillende seksshops gewerkt en daar leerde ze superveel over alle soorten seksspeeltjes en zo groeide haar interesse voor seksspeeltjes nog verder.

Seksspeeltjes testen vind ze echt superleuk om te doen en ze hoopt dat het jou helpt om een seksspeeltje te kiezen die bij jou past. Maar ook hoopt ze door open en eerlijk te schrijven over sex toys, BDSM, kink en dus ook seks, dat ze een beetje meehelpt het taboe te doorbreken. Waarom zou dit een onderwerp moeten zijn waar we ons voor moeten schamen? Weg met die schaamte! De meeste mensen hebben seks, de meeste mensen masturberen, dus waarom zouden we dat onbesproken laten?

Tess maakt samen met Daphne de podcast Meet the Kinksters.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.