Gender X Flick It

11-09-2023

Gender X is een merk wat sextoys maakt voor iedereen en dan mag je zelf bedenken hoe je de toy gebruikt. Ik vind dat tof! Eerder schreef ik al een review over de Gender X Sunflower en deze keer ga ik het hebben over de Gender X Flick It, die ik kreeg van Willie.

Specs

Materiaal: siliconen (bodysafe)
Oplaadbaar: ja
Standjes: 9 standjes, waarvan 3 steady
Waterproof: ja
Verkoopprijs: 75,95 euro, hier te koop bij Willie
Is ’t wat? Ik vind ‘m wel tof!

De verpakking en de inhoud

De gender x flick it naast de (voorkant) van de verpakking. De achterkant en de inhoud van de verpakking van de gender x flick it.

Voor een merk met een redelijk unieke visie, heeft Gender X behoorlijk saaie en mainstream verpakkingen. De verpakking van de Gender X Flick It is een witte doos met een foto van de toy. Zoals 99% van alle andere sextoy verpakkingen op dit moment.

Op de achterkant van de verpakking vind je een duidelijke beschrijving van de toy met wat ideeën over hoe je ‘m zou kunnen gebruiken.

In de verpakking vind je natuurlijk de Gender X Flick It zelf, maar ook een oplaadkabeltje, een gebruiksaanwijzing en een kaartje met wat garantie informatie.

Mijn eerste indruk van de Gender X Flick It

De gender x flick it naast een lipstick. De gender x flick it in mijn hand.

De Gender X Flick It is een vingervibrator. Die heb je in verschillende soorten, maar dit is er één die je als een soort sleeve om je vinger schuift. Ik denk dat je wijs- of middelvinger dat het handigst voor zijn, maar het kan ook met je ringvinger of zelfs je duim. Wel afhankelijk van hoe groot of klein je vingers zijn, natuurlijk. Een pink zal over het algemeen te klein zijn voor deze toy.

Het deel wat je om je vinger schuift, is een stuk langer dan een gemiddelde vinger en ook wat dikker. Dan is er nog een deel met een tongetje. Als je de vibrator aanzet, dan gaat het tongetje bewegen door de vibraties en het deel bij de vinger gaat trillen. Er zijn twee losse motoren, maar je kan die niet apart van elkaar bedienen. Onder het tongetje heb je één knopje, waarmee je door de standjes kan klikken. Je kan het knopje best makkelijk bedienen met je duim als er een vinger in de sleeve zit.

De test van de Gender X Flick It

Mijn vinger in de gender x flick it. Het knopje van de gender x flick it.

Ik ben sowieso fan van glijmiddel bij sextoys en raad dat ook iedereen aan. Maar zeker bij zo’n toy als deze, met zo’n wild bewegend tongetje, maakt glijmiddel echt het verschil. Zonder glijmiddel kan het wat irriterend of zelfs een beetje pijnlijk aanvoelen, en met glijmiddel kan het heerlijk zijn.

Niet elk glijmiddel heeft fijne ingrediënten voor de vagina. Ik vermijd glycerine en parabenen. Bijvoorbeeld Sliquid of Pjur Woman Nude zijn fijne glijmiddelen.

De Flick It zit comfortabel om mijn vinger. Het siliconen is stevig maar voelt toch zacht en fijn aan. Als ik deze sextoy alleen gebruik, vind ik het niet nodig om mijn vinger in de sleeve te doen. Het deel wat geschikt is om in te brengen is ook stevig genoeg om dat te doen zonder dat er een vinger in zit. Zo is het net een kleine duovibrator.

De Flick It is flexibel genoeg, dus ik kan ‘m makkelijk zo positioneren dat het tongetje mijn clitoris ‘likt’. Het tongetje beweegt op en neer en het lijkt dus op een likkende beweging, maar ik vind het niet voelen zoals orale seks voelt. Dat hoeft ook niet, want dit het gevoel wat het wel geeft, is echt heel lekker. En heel intens ook. Zonder glijmiddel vind ik het niet fijn voelen, maar met voldoende glijmiddel kan ik hier echt heel erg van genieten. En heel goed van klaarkomen.

In het inwendige deel zit ook een motor, maar voor mij valt dat gevoel een beetje weg door het intense gevoel van het tongetje. Dat vind ik niet zo heel erg, want ik vind voor mezelf inwendige vibraties toch niet heel stimulerend. Tenzij het écht hele goede, diepe vibraties zijn. Maar deze vibratie is niet heel krachtig. Standje drie is wel oké, maar niet super indrukwekkend.

Met een partner samen is deze toy ook goed te gebruiken. Het is wel een toy waarbij wat communicatie nodig is. Want hoe je het tongetje plaatst en of dat lekker voelt, kan nogal nauw komen.

Deze toy is denk ik ook geschikt voor mensen met last van hun handen/vingers. Natuurlijk wel afhankelijk van wat je hebt en hoe erg dat is. Maar de toy ontlast je vinger wel wat. Het siliconen zit comfortabel en knelt niet. Met weinig inspanning en beweging kan je zo iemand wel goed stimuleren. Dat vind ik een leuke extra feature van deze Gender X Flick It.

Conclusie

De Gender X Flick It vind ik een leuke en best intense toy. Het gevoel wat het tongetje geeft is best wel heftig en erg lekker. De vibraties van het inwendige deel vind ik niet zo indrukwekkend, maar dat vind ik niet erg. De Flick It is makkelijk te gebruiken, zowel alleen als met een partner.

Je kan de Gender X Flick It hier bestellen bij Willie voor 75,95 euro

 

Tess

Tess heeft voordat ze TessTesst.nl begon bijna tien jaar in verschillende seksshops gewerkt en daar leerde ze superveel over alle soorten seksspeeltjes en zo groeide haar interesse voor seksspeeltjes nog verder.

Seksspeeltjes testen vind ze echt superleuk om te doen en ze hoopt dat het jou helpt om een seksspeeltje te kiezen die bij jou past. Maar ook hoopt ze door open en eerlijk te schrijven over sex toys, BDSM, kink en dus ook seks, dat ze een beetje meehelpt het taboe te doorbreken. Waarom zou dit een onderwerp moeten zijn waar we ons voor moeten schamen? Weg met die schaamte! De meeste mensen hebben seks, de meeste mensen masturberen, dus waarom zouden we dat onbesproken laten?

Tess maakt samen met Daphne de podcast Meet the Kinksters.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.