Gekiretsu – Super Hard Curling Girl | Onahole review

01-01-2020

Waarom het nieuwe jaar niet beginnen met een seksspeeltje als de Gekiretsu – Super Hard Curling Girl? Ik bedoel, het is 1 januari, vergeet goede voornemens, masturbeer meer! Of met iemand, of, nou ja. Doe in ieder geval dingen waar je blij van wordt, en niet dingen die je van anderen zou moeten doen.

Ik kreeg de Gekiretsu – Super Hard Curling Girl van Motsutoys in ruil voor een eerlijke review. En voor ik mij wat meer verdiepte in het onderwerp van deze masturbator dacht ik, oh kijk, een Japanse onahole met een leuk plaatje op de doos.

Wat ik echter nog niet wist is het verhaal achter de Gekiretsu – Super Hard Curling Girl, en ja het gaat allemaal over curling (de sport, niet wat je met je haar doet).

Wat? Curling?

Ja, je leest het goed, deze masturbator speelt in op een fetish voor meisjes die aan Curling doen. Althans dat denk ik, dat is wel de uitleg die ik er over kreeg.

Nu ken ik Curling voornamelijk van de Olympische Winterspelen, en ik ken toevallig iemand in Canada die het ook vrij fanatiek doet. Maar om nou te zeggen, goh hey wat word ik geil van deze granieten stenen op een ijsbaan. Neh.

Maar, zo verteld de doos ons, vergis je niet, want Curling oogt dan misschien wel heel saai, de meisjes die het doen zijn goed afgetraind, strak in de lak en blijkbaar bloedgeil.

Nu moet ik wel zeggen dat het getekende meisje wat op het doosje staat in een t-shirt en schoolgirl jurkje incluis kniekousjes niet helemaal een reΓ«el beeld schetst van professioneel curling. Want nou ja, dat zijn topatleten in warme pakken, met van die haarbanden om die heel erg hard schreeuwen tegen mensen met bezems, en die mensen met bezems hebben ook niet de β€œzacht heen en weer bewegende borsten” die in de omschrijving wordt genoemd.

Kortom, het vereist veel fantasie, en wellicht met je voeten in de sneeuw staan om te komen tot waar dit product je in je fantasie wil hebben.

Gekiretsu – Super Hard Curling Girl

De Gekiretsu – Super Hard Curling Girl is dus een doorzichtige masturbator die qua doorzichtigheid het idee van ijs moet geven, denk ik?

Ik persoonlijk stop mijn pik toch liever niet in een ijsklontje, maar goed, Curling he.

De binnenkant van deze masturbator is dus wel heel stevig, wat ik voor mijzelf echt een hele fijne bonus vindt, want ik hou wel van het stevigere werk.

Nu stelt de omschrijving dat de binnenkant van Gekiretsu – Super Hard Curling Girl als textuur de Curling Stenen gebruikt, maar dan wel de TPR-versie, niet het graniet, want dan til je je een hernia om te kunnen masturberen natuurlijk.

Ik denk dat de maker van dit product tegen de bedenker zei: Joh hey, doe eens gek, laat alles los, alles kan, alles mag, go for it. En nou, deze persoon heeft zich niet bepaald ingehouden.

Gekiretsu – Super Hard Curling Girl in de doos

De doos van de gekiretsu - super hard curling girl is eigenlijk redelijk bescheiden naar japanse maatstaven.

De doos van de Gekiretsu – Super Hard Curling Girl is voor een Manga/Hentai achtig thema eigenlijk vrij bedeesd.

Geen schreeuwerigheid, geen net ff meer bloot dan aangekleed meisje op de doos. Nee het is eigenlijk allemaal redelijk onschuldig.

Wat ik dan wel weer grappig vindt, gezien het thema van deze onahole. Blijkbaar is de Curling Fetish vrij bescheiden ofzo.

Natuurlijk is de getekende dame in haar witte T-shirt en schoolgirl jurkje wel voorzien van een stevige borstpartij, want nou ja, geil enzo he.

Verder zie je op de doos wat ik in het vorige hoofdstuk wel heb omschreven, aangevuld met wat schoonmaakinstructies en waarom deze onahole zo geweldig is.

In de doos zelf zit een plastic blister met daarin een klein zakje glijmiddel en een extra gesealed plastic zakje met daarin dan weer de Gekiretsu – Super Hard Curling Girl.

Gekiretsu – Super Hard Curling Girl getest

De gekiretsu - super hard curling girl masturbator vooraanzicht van de vrij smalle entree

Ik heb niet zoveel met Curling, dus ik werd nou niet bepaald heel geil van het idee dat ik straks mijn pik langs een aantal curlingstenen ging halen. Maar goed, for science enzo.

Wat wel meteen opvalt is dat de Gekiretsu – Super Hard Curling Girl vrij klein is. En dat dat daarmee ook voor de opening geld.

Zo erg zelfs dat ik met moeite naar binnen paste, met wat meer glijmiddel etc is de ervaring op zijn zachtst gezegd, erg strak te noemen en ging voor mij een hoop sensatie verloren omdat het allemaal maar net paste.

Ik voelde wel dat deze masturbator lekker stevig is, niet ongelijk een Tenga Flip Orb Strong zelfs, maar dan wel veel smaller en moeilijker penetreerbaar.

De sensaties van de structuur waar er genoeg ruimte was, was ook erg lekker. Gewoon goed, dus voor mensen met een wat smallere penis zeer zeker een aanrader.

Voor mijzelf, hij is lekker, maar hij komt niet op mijn nachtkastje helaas.

Schoonmaak

Het staat niet op de doos, maar met wat beleid is de Gekiretsu – Super Hard Curling Girl voorzichtig binnenstebuiten te halen, en dus op zich heel goed schoon te maken. Als je dat niet doet is het wel een onahole die met wat beleid stokjes en handdoekjes schoongemaakt moet worden.

Conclusie

Of je nou geen Curling Fetish hebt of niet, de Gekiretsu – Super Hard Curling Girl is in alle eerlijkheid gewoon een fijne stevige onahole waar je mits je pik er goed in past geen misgreep aan doet.

Als je dan ook nog de prijs erbij ziet denk ik niet dat je snel een miskoop zal doen.

De Gekiretsu – Super Hard Curling Girl is uiterst redelijk geprijst.

Dus, koop hem, maar zorg wel dat je zeker weet dat je pik erin past, want anders is het best zonde van je investering.

Je koopt de Gekiretsu – Super Hard Curling Girl bij Motsutoys voor € 27,95

Jay

Jay is de persoon achter Tess Tesst die verantwoordelijk is voor het testen van, en schrijven over seksspeeltjes die gericht zijn op de penis en de prostaat.

Omdat Jay ook kinkster is zal hij van tijd tot tijd ook een review of artikel schrijven over Kink en BDSM en alles wat daar bij komt kijken

Buiten zijn talent voor testen en schrijven over seks, seksualiteit, BDSM en natuurlijk seksspeeltjes, is hij ook verantwoordelijk voor het technisch onderhoud, de marketing en nog veel meer andere zaken binnen Tess Tesst en veel andere websites van zijn klanten.

6 Reacties

 1. Leuke review weer, maar als ik alles zo lees is het niet echt een aanrader…zo jammer om zo het nieuwe jaar te beginnen whahaha succes met het volgende speeltje.
  JJParadox

  Antwoord
 2. Het was weer een waar genoegen.
  Curling als fetish, ach… waarom ook niet?

  Antwoord
 3. Rare lui, die Japanners, hahaha

  Antwoord
 4. Rare jongens, die Japanners. Een kennis liet me laatst een Japans pornofilmpje zien van een weervrouw en een man in een latexpakje. Eerder bizar en hilarisch dan erotisch. Dat verhaal over de curlingdames, daar zou ik ook niet veel mee kunnen maar goed, als de toy goed is maakt dat verder weinig uit :).

  Antwoord
  • Aan de ene kant denk ik dat ook vaak, aan de andere kant, ze staan wel altijd open voor alle fetishes en hebben geen probleem ermee om te accepteren dat iemand een bepaalde fetish heeft. Ik denk dat wij “openminded westerlingen” daar eigenlijk best nog wel wat van kunnen leren.
   Ik heb niets met weervrouwen of latexpakjes, maar als je het er op kan, waarom niet?

   Antwoord
   • Daar heb je helemaal gelijk in. Ik kan me er niets bij voorstellen dat iemand er opgewonden van raakt. Maar als dat wel zo is….good for them!

    Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.