Geeky Sex Toys Dragon Egg Gag | BDSM accessoire review

27-05-2020

De Dragon Egg Gag kreeg ik van Geeky Sextoys in ruil voor een eerlijke review, en mijn innerlijke Game of Thrones nerd sprong een gat in de lucht.

Gagging for it

Als je nog niet zo thuis bent in kink en BDSM dan is het concept van een ballgag je misschien nog vreemd, en dus een kleine uitleg.

Zoals je misschien wel weet, of hebt gehoord op de Meet the Kinksters Podcast, is een aspect van BDSM en kink controle of iemands lichaam. De mogelijkheid tot het beperken van spreken, of je eigenlijk je kaken op elkaar doen is daarmee onderdeel van zo’n beperkingsspel.

Gags zijn het gereedschap van keuze om dit soort beperkingen ook daadwerkelijk op te leggen en, uit te voeren.

Hoewel dit stuk gaat over de meest bekende gag, de ballgag, dat eigenlijk wel een soort van cliché bdsm-artikel is geworden, wilde ik jullie toch ook nog blootstellen aan een aantal andere soorten gags.

Zo is er de Spidergag, meestal een stalen ring en mondspreider die ervoor zorgt dat je niet alleen niet meer kan spreken, maar ook dat je “dingen” door de ring naar binnen kan stoppen. Maar soms ziet het er uit als een paar lippen, zoals deze MEO Bad Boy Good Lips Gag.

Maar ook de spreader gag, die eigenlijk ook wel door tandartsen werd (wordt?) gebruikt om je mond zo wijd mogelijk open te forceren (maar pas wel op dat je daarmee je partner geen zeer doet).

En voor de mensen die hun mond niet zo ver open kunnen of willen doen is er natuurlijk de ouderwetse bit, of in goed oud hollandsch de knevel.

Al met al dus genoeg dingen (want er zijn nog meer variaties) om mee te experimenteren als je eens wat meer controle wil hebben over wat er allemaal uit (of in) de mond van je (speel)partner gaat en komt.

Overigens is het wel handig om het gebruik van een gag, of zelfs gewoon een knevel als je die maakt van een zak- of theedoek wel eerst te bespreken met je partner.

Veel mensen associëren knevels met kidnapping, gijzeling, berovingen etc. en dat is niet per se een herinnering die je zomaar wil triggeren bij iemand. Voor de lol iemand gaan knevelen zonder consent is dus nooit een goed idee, nee, echt nooit.
Maar spelen met een knevel of gag in welke variant dan ook kan wel heel erg leuk zijn voor zowel de gever als de ontvanger, maar zoals met alles op het gebied van seksualiteit en seksuele ontdekking is duidelijk goede communicatie op gelijk niveau dus van groot belang.

Game of Thrones ball gag?

Dat deze ball gag op een drakenei lijkt uit Game of Thrones is natuurlijk toeval, maar wel een enorm blij toeval.

Weet je trouwens niet wat Game of Thrones is? Heb jij de boeken niet gelezen, de serie niet gezien, een paar jaar onder een steen geleefd? Of heb je er gewoon voor gekozen niet mee te gaan in de GOT-hype? Dat kan allemaal, dan is deze ballgag misschien niet zo cool als ik nu zeg dat ie is, maar dat is dan maar zo.

Of je nou Daenerys Targaryen een ball gag in wilde doen, of misschien dat Khal Drogo meer jouw smaak is, met deze ball-gag kan je al je GOT role playing fantasieën waarmaken.

Dragon Egg Gag

Maar voordat ik mijn review al in de eerste 20 zinnen heb gemaakt even pas op de plaats.

Wat je namelijk koopt is niet een echt drakenei, maar een siliconen eivormige ballgag, vastgemaakt in kunst (dus Vegan!)  zwart en bruin leer dat op drakenhuid moet lijken. En natuurlijk zit er een gesp op deze ballgag, anders is er natuurlijk niet zoveel aan.

In tegenstelling tot een “normale” ballgag is de “bal” dus eivormig, dit maakt hem gek genoeg meer comfortabel dan een standaard ballgag omdat hij natuurlijker in je mond past.

Geeky sex toys dragon egg gag

Dragon Egg Gag in de doos

Als je deze Dragon Egg Gag van Geeky Sex Toys koopt wordt hij opgestuurd in een witte discrete doos, daarin zit een zwart linnen toy zakje waar je hem ook meteen veilig kan opbergen na gebruik. Dat is milieubewust (yay!) en duurzaam.

En nou ja, het is een ballgag, meer is er niet, en dat is ook niet nodig.

Geeky Seks Toys Dragog Egg Gag getest

En? Hoe test je een ballgag?

Juist, of je doet hem zelf in, of je vindt een gewillig slachtoffer, of je doet hem zelf in EN je vindt een gewillig slachtoffer.

Die laatste optie koos ik, gewoon omdat ik vond dat ik meerdere monden moet testen, ik bedoel dat is toch wel de enige test die je zo’n beetje kan uitvoeren.

Toen ik zelf testte viel mij meteen op dat de eivorm van deze ballgag eigenlijk heel comfortabel is, althans voor mijn (redelijk) grote mond. Ik kan zonder al te veel moeite of ongemak de gag een tijdje inhouden. Het silicone is ook zacht genoeg om je kaken wat meer speling te geven.

Grappig genoeg vond mijn slachtoffer dit helemaal niet, juist doordat de gag hoger was dan breed was het wel even wennen.

Daaruit blijkt maar dat iedereen anders is, en dat het nooit altijd even lekker past, denk daarom wel even na voordat je deze ballgag aanschaft. Het “ei” is overigens 5 cm hoog en heeft een diameter van ongeveer 3cm.

Overigens, het leer is dan wel “faux”, maar het is wel van zeer hoge kwaliteit, ik durf zelfs te zeggen dat een leek niet verschil zou herkennen qua dikte en structuur. En zelfs het luchtje klopt.

Geeky sex toys dragon egg gag

Schoonmaak

Natuurlijk wil je na een behoorlijk potje gegagged zijn de ballgag schoonmaken, en dat kan ook prima met wat zeep en water. Helaas kan je de ball niet van de straps afhalen, dus je moet na het reinigen wel even zorgen dat het leer goed droog is.
Sowieso moet je proberen om het leer niet te nat te laten worden tijdens het schoonmaken, want of het nou echt leer is of niet, zeep en leer zijn niet per se hele goeie vrienden.

Conclusie

Als je van het roleplayen bent, je van Game of Thrones houdt, of gewoon een heel fijne ballgag wil hebben dan is deze Dragon Egg Gag by Geeky Sex Toys wel een aanrader. Kijk wel even of je de grootte van de ball aankan.

Je koopt de Dragon Egg Gag bij Geeky Sex Toys voor AUS $ 50, dat is ongeveer € 30

Jay

Jay is de persoon achter Tess Tesst die verantwoordelijk is voor het testen van, en schrijven over seksspeeltjes die gericht zijn op de penis en de prostaat.

Omdat Jay ook kinkster is zal hij van tijd tot tijd ook een review of artikel schrijven over Kink en BDSM en alles wat daar bij komt kijken

Buiten zijn talent voor testen en schrijven over seks, seksualiteit, BDSM en natuurlijk seksspeeltjes, is hij ook verantwoordelijk voor het technisch onderhoud, de marketing en nog veel meer andere zaken binnen Tess Tesst en veel andere websites van zijn klanten.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.