Vlog: Geeft Nederland niet om veilige sextoys?

02-02-2020

Vlog: Geeft Nederland niet om veilige sextoys?

Eerder maakten we al een vlog met het goede nieuws dat er richtlijnen gaan komen voor sextoys, om te zorgen dat deze veiliger worden dan nu het geval is. Want helaas is er nog best wel wat mis met veel sekstoys en zijn ze lang niet altijd veilig. Ik was dan ook erg blij om te horen dat dit wereldwijd aangepakt zou gaan worden. En dat Nederland hier ook aan zou meedoen.

Jay heeft zich actief bezig gehouden met alle vergaderingen die hierover gevoerd zijn. Zoals beloofd, zouden we een update geven als er wat nieuws te melden was. Dat is nu het geval. Een niet zo leuke update helaas. Bekijk de vlog door hieronder op de afbeelding te klikken.

Geeft nederland niet om veilige sextoys?

Abonneren

Als je nog niet geabonneerd bent op ons YouTube kanaal, zou ik het super fijn vinden als je dat nu zou doen. Je kan dat doen doorΒ hier te klikken. Als je op het belletje klikt, krijg je ook een melding elke keer als er een nieuwe vlog is. Dan weet je zeker dat je niks mist.

Wil je meer vlogs zien? Klik danΒ hier.
Wil je een vlog zien waarin we uitleggen hoe je bodysafe sextoys herken? Klik dan hier om de Bodysafe in 5 stappen vlog te bekijken.

Vind je Tess Tesst leuk en wil je helpen?

Als je een seksspeeltje gaat bestellen, of een willekeurig product bijΒ Bol.com, zou je me echt heel erg helpen als je dat via een van de linkjes hieronder doet. Van elke aankoop die je via zo’n linkje doet, krijg ik een klein percentage. Het kost jou helemaal niks en je merkt er verder ook niks van. Het is helemaal anoniem, dus ik krijg geen gegevens van jou te zien. Op die manier help je Tess Tesst zonder dat het jou iets kost en zorg je ervoor dat deze site kan blijven bestaan. Dankjewel!

Bol.com

SelfDelve

BDSMstore.nl

Christine le Duc

EASYtoys.nl

Euphoria-erotiek.nl

Lovehoney

Tantus

Yay Orgasms

 

 

Tess

Tess heeft voordat ze TessTesst.nl begon bijna tien jaar in verschillende seksshops gewerkt en daar leerde ze superveel over alle soorten seksspeeltjes en zo groeide haar interesse voor seksspeeltjes nog verder.

Seksspeeltjes testen vind ze echt superleuk om te doen en ze hoopt dat het jou helpt om een seksspeeltje te kiezen die bij jou past. Maar ook hoopt ze door open en eerlijk te schrijven over sex toys, BDSM, kink en dus ook seks, dat ze een beetje meehelpt het taboe te doorbreken. Waarom zou dit een onderwerp moeten zijn waar we ons voor moeten schamen? Weg met die schaamte! De meeste mensen hebben seks, de meeste mensen masturberen, dus waarom zouden we dat onbesproken laten?

Tess maakt samen met Daphne de podcast Meet the Kinksters.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.