G-Vibe G-bulb

18-01-2021

Sommige toys blijven best een tijdje in mijn sextoykast liggen. Zo ook de G-Vibe G-bulb die ik ruim twee jaar geleden op eroFame (een grote beurs voor mensen in de sextoy-business) kreeg. Een vibrator in de vorm van een gloeilamp. Super grappig om te hebben, maar hij riep nog niet gelijk naar me om ook tussen mijn benen te belanden. Tot nu dan.

Specs

Materiaal: Siliconen en ABS-plastic (helemaal bodysafe dus)
Oplaadbaar: Ja
Standjes: 6 standen waarvan 3 steady
Waterproof: Ja
Verkoopprijs: 42 euro, hier te koop op bol.com
Is ’t wat? Hij is verrassend goed!

Verpakking en de inhoud

De g-vibe g-bulb in de verpakking. Het is een blisterverpakking. Aan de boven kant van de toy zie je op het papiertje een mond met fel rode lippen. De achterkant van de verpakking van de g-vibe g-bulb. Je ziet de korte gebruiksaanwijzing.

G-Vibe heeft meestal zijn sextoys in een koker-verpakking Ik vind dat altijd heel mooi en apart. Maar de G-Vibe G-bulb zit gewoon in een blisterverpakking. Het ziet er op zich wel weer grappig uit door de rode lippen die op de inlay staan. Op de achterkant van de verpakking vind je heel kort wat informatie over de G-bulb. Dit is ook gelijk de gebruiksaanwijzing. Nu is dit een seksspeeltje met maar één knopje, dus heel veel kan je er ook niet over vertellen natuurlijk. Maar ik kon op de verpakking niet terug vinden dat de G-Vibe G-bulb waterproof is, terwijl dat op de G-vibe website dus wel vermeld staat.

In de verpakking vind je de bulb zelf en een USB-oplaadkabeltje. Dit kabeltje is rood en heeft het G-vibe logo, wat ‘m lekker herkenbaar maakt. Daar word ik dus heel blij van, want zoals je vast kan bedenken, heb ik echt héél veel oplaadkabeltjes.

Mijn eerste indruk van de G-Vibe G-bulb

De g-vibe g-bulb naast een lipstick. Ze zijn ongeveer even lang. De g-vibe g-bulb in mijn hand

Als je honderden seksspeeltjes hebt, dan word je denk ik iets sneller aangetrokken tot rare, of aparte seksspeeltjes. Zoals een vibrator in de vorm van een gloeilamp. Ik ben echt een beetje een sucker voor zulke rare dingen. Maar nou ja, daarna belandde hij dus wel twee jaar achter in mijn kast. Want een vibrator in een rare vorm is voor mij dan even leuk, voor de heb, maar wanneer ik niet gelijk zie wat deze rare vorm toe gaat voegen qua gevoel, dan is de interesse ook snel weer verdwenen eigenlijk. En als er dan nog allerlei andere speeltjes liggen om te testen, dan krijg je dit dus.

Maar afgezien van het gekke van de gloeilamp vorm, lijkt deze vibrator dus wel vooral op de kop van een wand vibrator. Rond en best wel wat oppervlak. En lekker zacht siliconen. Mijn persoonlijke voorkeur is meer pinpoint stimulatie, maar een goede wandvibrator kan ik ’t ook wel op, hoor.

De G-Vibe G-bulb is wel lekker handzaam, hij neemt niet zoveel ruimte in en je zou ‘m ook makkelijk mee kunnen nemen. Door z’n grappige look is ‘ie ook best discreet, of op z’n minst grappig als iemand ‘m toch in je tas tegen komt.

De test van de G-Vibe G-bulb

De g-vibe g-bulb tussen twee flesjes sliquid in Je ziet de onderkant van de g-vibe g-bulb met het power knopje.

Het voelde toch een beetje raar om met een gloeilamp vibrator te gaan masturberen. Maar goed, eenmaal tussen je benen zie je dat toch niet meer. Met een beetje Sliquid glijmiddel was ik ready to go. En eigenlijk werd ik gelijk al verrast, want de G-Vibe G-bulb geeft dus hele krachtige en diepe vibraties. Van toys die er grappig uit zien, heb ik meestal niet zulke hoge verwachtingen. Maar dat was in dit geval onterecht. Dit voelt echt heel goed.

De drie steady standjes zijn alle drie echt fijn. Ik ga natuurlijk voor het hardste standje, maar ook de twee zachtere standjes zijn al best wel goed. Het voelt echt een beetje als een kleine wand vibrator.

Wat wel een nadeel is, is dat je de vibraties ook best wel goed in je vingers voelt. Het ribbelige plastic randje ligt natuurlijk al niet heel top in de hand, maar je voelt de vibraties daar (en de rest van de onderkant van de toy) ook best wel goed doortrillen. Niet iedereen kan daar goed tegen, dus dat is wel iets om rekening mee te houden als jij daar ook gevoelig voor bent.

Hoe gebruik je de G-Vibe G-bulb?

De magneetlader ligt aan de g-vibe g-bulb. Je ziet het g-vibe logo. Close-up van het onderste deel van de g-vibe g-bulb

Het siliconen voelt lekker zacht en ik vond het wel fijn om wat druk uit te oefenen met de G-Vibe G-bulb. Afwisselend harder en zachter drukken geeft best wel een lekker gevoel zo met die diepe vibraties. Ook vond ik het fijn om, met genoeg glijmiddel, mijn schaamlippen te stimuleren dus er met de bulb overheen te glijden.

De vorm is echt heel rond. Een wand vibrator heeft soms een wat scherpere ronding waardoor je ook bijvoorbeeld net dat ‘hoekje’ kan gebruiken voor iets gerichtere stimulatie. Maar dat is bij de G-bulb niet zo. Alles is rond. Gelukkig waren voor mij de vibraties echt goed genoeg en kon ik er dus wel mee klaarkomen. Maar je kan dus alleen een breder gebied stimuleren met deze sextoy. Ik vind het zelf fijner als de vorm van een sextoy iets meer mogelijkheden geeft. Maar nou ja, een gloeilamp heeft nu eenmaal deze vorm. En de vibraties compenseren voldoende.

Conclusie

Ik weet nog steeds niet zo goed waarom iemand zou verzinnen om een vibrator in de vorm van een gloeilamp te maken. Maar wat de reden hier achter ook is, hij voelt best wel goed. De vibraties zijn krachtig en diep en voelen echt wel lekker. De vorm zorgt er voor dat je een wat breder stuk stimuleert. Wanneer dit jouw type stimulatie is, is dit dus echt wel fijn.

Het siliconen voelt lekker zacht. De vibraties trillen wel ook door in je vingers wanneer je ‘m vasthoudt. Maar ik vind dit een grappige en prima vibrator.

Je kan de G-Vibe G-bulb hier bestellen bij bol.com voor 42 euro.

Tess

Tess heeft voordat ze TessTesst.nl begon bijna tien jaar in verschillende seksshops gewerkt en daar leerde ze superveel over alle soorten seksspeeltjes en zo groeide haar interesse voor seksspeeltjes nog verder.

Seksspeeltjes testen vind ze echt superleuk om te doen en ze hoopt dat het jou helpt om een seksspeeltje te kiezen die bij jou past. Maar ook hoopt ze door open en eerlijk te schrijven over sex toys, BDSM, kink en dus ook seks, dat ze een beetje meehelpt het taboe te doorbreken. Waarom zou dit een onderwerp moeten zijn waar we ons voor moeten schamen? Weg met die schaamte! De meeste mensen hebben seks, de meeste mensen masturberen, dus waarom zouden we dat onbesproken laten?

Tess maakt samen met Daphne de podcast Meet the Kinksters.

2 Reacties

 1. Als je de vibraties voelt in de vingers sla ik deze over. Ik heb de Nu Senuelle Point gekocht, en ik erger mij er echt aan. Dit kan ook komen omdat ik dit bij de Zumio niet heb en dus weet dat het anders/beter kan.

  Ik weet niet of dit bij de originele Tango van We-Vibe ook het geval is? Ik heb gezien dat de nieuwe versie Tango X uit 2 verschillende materialen bestaat.

  Heb je trouwens gezien dat Zalo intussen ook een Zumio-achtige (en een thruster) heeft uitgebracht?

  Een rare vorm die ik wel heeeeel leuk vind (gekocht na jouw review en via jouw linkje) is de screw van SelfDelve. Vorige week toegekregen en goedgekeurd 🙂

  Antwoord
 2. Grappig ding om te zien inderdaad!

  Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.