Vlog: Fun Factory Volita en Master Series Jugs Klemmen met Emmertjes

09-09-2018

Vlog: Fun Factory Volita en Master Series Jugs Klemmen met Emmertjes

In mijn vlog vertel ik je deze keer over de Fun Factory Volita. De Volita is de kleinere en goedkopere versie van de Fun Factory Volta. Deze vibrator is best wel apart, want de gespleten top ‘flappert’.

Ook vertel ik je over de Master Series Jugs Tepelklemmen met Emmertjes. Ja, aan deze tepelklemmen hangen emmertjes. Waarom? Dat vertel ik je dus in mijn vlog.

En vergeet je niet te abonneren op mijn YouTube kanaal als je dat nog niet gedaan had!

Wil jij Tess Tesst helpen?

Als je een seksspeeltje op afstand gaat bestellen, een andere sextoy of een willekeurig product bij Bol.com, zou je me echt heel erg helpen als je dat via een van de linkjes hieronder doet. Van elke aankoop die je via zo’n linkje doet, krijg ik een klein percentage. Het kost jou helemaal niks en je merkt er verder ook niks van. Het is helemaal anoniem, dus ik krijg geen gegevens van jou te zien. Op die manier help je Tess Tesst zonder dat het jou iets kost en zorg je ervoor dat deze site kan blijven bestaan. Dankjewel!

Bol.com

EASYtoys.nl

BDSMstore.nl

Christine le Duc

Euphoria-erotiek.nl

Willie.nl

Lovehoney

Tantus

SelfDelve

Yay Orgasms

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.