Fun Factory VIM wandvibrator review

09-08-2023

De Fun Factory VIM is de eerste wandvibrator van Fun Factory, en een van de weinige seksspeeltjes op onze websites die door zowel Tess als door mijzelf gereviewd worden.
Daarmee kan je denk ik al snel een conclusie trekken, wil je echter weten waarom de Fun Factory VIM zo geweldig is, ook als je een penis hebt? Lees dan deze review.

Specificatie van de Fun Factory VIM

 • Materiaal: Silicone
 • Bodysafe? Ja
 • Waterdichtheid: Spatwaterdicht
 • Aangeraden glijmiddel: Glijmiddel op waterbasis
 • Gewicht: 430 gram
 • Oplaadtijd: 4,5 uur
 • Batterijduur: 1-6 uur (afhankelijk van welke stand je gebruikt)
 • Standjes: 5 snelheden + 3 patronen
 • Lengte: 31,3 cm lang
 • Diameter kop: 6 cm
 • Kleuren: Verkrijgbaar in Oranje of Donkerblauw
 • Prijs: € 149,90 bij Loveware

Fun Factory

Ik denk dat iedereen het Duitse merk Fun Factory wel kent. Het zijn de makers van klassiekers als de Patchy Paul, de Stronic G en twee van mijn persoonlijk favoriete speeltjes, de Cobra Libre II en mijn nog steeds meest gebruikte penisvibrator de Fun Factory Manta.

Al met al een heel bekend merk dat eigenlijk altijd seksspeeltjes van hoge kwaliteit aflevert.

Het is ook een merk dat toch echt wel met zijn tijd meegaat, en daarmee ook steeds nieuwe dingen bedenkt. De Fun Factory Manta is bijvoorbeeld niet alleen maar geschikt voor de penis (maar wel echt heel lekker daarvoor) maar kan ook met succes op andere lichaamsdelen worden toegepast.

Met de komst van de Fun Factory VIM is er nu echt een multi-inzetbare vibrator op de markt gebracht door dit merk, en dat is echt wel heel cool.

Fun Factory VIM

Het concept achter de Fun Factory VIM is eigenlijk net zo klassiek als dat het merk Fun Factory zelf ook is.

Het is denk ik niet overdreven te stellen dat een wandvibrator een van de meest verkochte masturbatiespeeltjes is, ook al zeggen sommige mensen dat ze het vooral gebruiken voor hun spieren. Wat natuurlijk ook altijd een optie is.

Echter, zoals ik inmiddels wel gewend ben van Fun Factory, nemen ze een concept en proberen dat te perfectioneren.

En zo is (denk ik) de Fun Factory VIM ontstaan. De klassieke wandvibrator, maar dan opnieuw uitgevonden en in een Fun Factory jasje gegoten.

Dat zie je doordat de Fun Factory VIM in zijn geheel is gemaakt van silicone, kleine uitzondering daarop is natuurlijk de elektronica die zorgt voor de vibraties en de knopjes voor de bediening daarvan. Maar daarmee is 90% van de toy toch echt gemaakt van goed te reinigen en bodysafe materiaal.

Doordat de Fun Factory VIM op te laden is via de inmiddels welbekende magneetladers van Fun Factory is hij ook nog eens spatwaterdicht.

De bediening van de Fun Factory VIM is ook zoals we gewend zijn van alle Fun Factory toys, de drie wel bekende knoppen.

De rode knop (met FF-logo) een plus knop en een min-knop.

Eenvoudig dus.

Wat de Fun Factory VIM uniek maakt ten opzichte van andere wandvibrators is dat er een erg krachtige motor in zit die gebruikmaakt van het Weighted Rumble™ concept. Dat maakt de motor niet alleen heel erg krachtig, maar ook extreem stil, helemaal gezien die intens diepe vibraties die de Fun Factory VIM weet te produceren.

Wat nog meer uniek is, is dat je binnen de 5 snelheden die de Fun Factory VIM rijk is, fractioneel omhoog en omlaag kan. Wat inhoudt dat je voor jezelf precies de goede snelheid voor jou kan vinden, hierdoor zal je niet snel denken: Oh hier tussenin had veel lekkerder geweest.

Fun factory vim wandvibrator

Fun Factory VIM in de doos

Fun Factory doet al jaren aan erg hippe dozen, zo ook nu. De Fun Factory VIM zit in een doos die omgeven is door een sleeve, met daarop een afbeelding van de wandvibrator. De sleeve is in dezelfde kleur als de kleur van de vibrator die je aanschaft.

Erg hip allemaal.

In de doos vind je een handleiding, de Fun Factory VIM, en een oplaadkabel.

Meer is er ook niet echt nodig natuurlijk.

Fun Factory VIM getest

Zoals ik al aangaf in het begin van deze review heeft Tess deze wandvibrator ook getest, en natuurlijk kan je dat allemaal lezen in haar gedetailleerde review over de Fun Factory VIM.

Ik verwijs dan ook graag naar haar review voor alle details over wat de Fun Factory VIM nou net zoveel unieker maakt dan andere hele goede wandvibrators zoals bijvoorbeeld de Doxy 3R.

Voor mijn eigen test focus ik graag even op natuurlijk de penis, maar ook de prostaat.

Op aandringen van Tess (hij is echt heel goed, je moet hem testen!) werd ik overgehaald en ik ben Tess daar echt heel erg dankbaar voor.

Natuurlijk werd ik heel blij (en bloedgeil) van de diep vibraties op mijn pik, van schacht tot eikel en weer terug.

Maar wat voor de absolute winnaar is in dit verhaal is het feit dat de Fun Factory VIM zo diep kan vibreren dat je zonder penetraties via je perineum (ja, je leest het goed) je prostaat kan stimuleren.

Ik geef je even een seconde om dat tot je door te laten dringen…

Klaar? Ja, je las dat goed. Ik was even aan het testen en vind perineum stimulatie met wandvibrators sowieso heel erg lekker. Maar tijdens het testen van de heftige diepe vibraties merkte ik dat mijn prostaat reageerde.

Niet zo van, hey opwinding, ik moet wat, maar echt HOLY FUCK IK WORD GESTIMULEERD, HALLO!

Al snel was er niet veel meer van mij over dan een klein kwijlend hoopje geluk, dat lag te genieten van een gestimuleerde prostaat.

Ik ben er, door mijn eigen ongeduld (zoals vaak), niet puur op prostaat van klaar gekomen. Maar had ik wel de zelfbeheersing nog gehad mij in te houden, dan denk ik dat ik toch echt wel een heel lekker prostaatorgasme had kunnen bereiken.

En dat was dus zonder ingebracht speeltje. Het feit dat je de Fun Factory VIM natuurlijk ook gewoon op een prostaatstimulator kan zetten is mij niet ontgaan, en ga ik binnenkort ook echt proberen, maar ik verwacht dat ik dan een dag of wat niet meer in staat ben na te kunnen denken, dus ik doe dat later (sorry people).

De Fun Factory VIM is daarmee dus echt een heel veelzijdige wandvibrator die je, in mijn optiek, echt in je eigen speeltjes collectie MOET hebben.

Wat een geniaal ding.

Fun Factory VIM schoonmaken

Schoonmaak is best wel eenvoudig, je kan de Fun Factory VIM namelijk met warm water en zeep of toycleaner makkelijk schoonmaken. Doe dit wel onder stromend water van de kraan. En dompel de Fun Factory VIM niet onder, want daar kan hij helaas echt niet tegen.

Afdrogen en klaar. Supersimpel dus.

Conclusie

Ik ben echt laaiend enthousiast over de Fun Factory VIM, die zoveel meer is dan “gewoon een wandvibrator”, een absolute aanrader, koop hem, nee echt, je wil dit, ook als je al een andere wandvibrator hebt.

Je koopt de Fun Factory VIM bij Loveware voor € 149,90

Jay

Jay is de persoon achter Tess Tesst die verantwoordelijk is voor het testen van, en schrijven over seksspeeltjes die gericht zijn op de penis en de prostaat.

Omdat Jay ook kinkster is zal hij van tijd tot tijd ook een review of artikel schrijven over Kink en BDSM en alles wat daar bij komt kijken

Buiten zijn talent voor testen en schrijven over seks, seksualiteit, BDSM en natuurlijk seksspeeltjes, is hij ook verantwoordelijk voor het technisch onderhoud, de marketing en nog veel meer andere zaken binnen Tess Tesst en veel andere websites van zijn klanten.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.