Giveaway: Fun Factory Tiger namens Euphoria

07-02-2019

Giveaway: Fun Factory Tiger namens Euphoria

Hoeraaaa! Euphoria bestaat 3 jaar! Euphoria is de eerste sexshop die met behulp van Crowdfunding tot stand gekomen is, hoe koel is dat. Je vindt de winkel in Heerenveen, maar natuurlijk is er ook een fijne webshop.

Yay Euphoria

Inmiddels is Euphoria zelfs al verhuisd naar een groter pand! Jay en ik zijn eind vorig jaar bij Mark in de winkel op bezoek geweest en het is echt een hele mooie, lichte winkel met een super tof assortiment. Natuurlijk geven Mark en zijn medewerkers je ook graag advies als je nog niet zeker bent van wat je wilt. Zeker een aanrader om eens langs te gaan dus.

Zoveel giveaways!

Ter ere van het 3 jarig bestaan zijn er allemaal leuke, feestelijke acties. Eerder deze week mocht Jay al een JNaja cockring weggeven en Morgan van In mijn slaapkamer gaf gisteren een We-Vibe Jive weg. Morgen kan je bij Miss Poppie een Fun Factory Manta winnen en zaterdag bij Luna van Climaximaal een Fun Factory Big Boss.Β Zaterdag 9 februari is er ook nog een gezellige borrelavond bij Euphoria in de winkel in Heerenveen. Van 19.30 tot 22.00 kan je proosten op het 3 jarig jubileum en je krijgt ook nog eens leuke kortingen!

En ik mag dus vandaag namens Euphoria de Fun Factory Tiger G5 weggeven! Een super awesome siliconen vibrator met een hele krachtige motor ter waarde van 99 euro!

Wat moet je doen om te winnen?

Om deze toffe Fun Factory Tiger G5 vibrator te winnen moet je Euphoria, Jay en mij volgen op Instagram en even een comment onder de giveaway foto achter laten op mijn Instagram zodat ik weet dat je mee wil doen!

De Fun Factory Tiger is gewonnen door Natascha!

 

 

 

 

 

 

Tess

Tess heeft voordat ze TessTesst.nl begon bijna tien jaar in verschillende seksshops gewerkt en daar leerde ze superveel over alle soorten seksspeeltjes en zo groeide haar interesse voor seksspeeltjes nog verder.

Seksspeeltjes testen vind ze echt superleuk om te doen en ze hoopt dat het jou helpt om een seksspeeltje te kiezen die bij jou past. Maar ook hoopt ze door open en eerlijk te schrijven over sex toys, BDSM, kink en dus ook seks, dat ze een beetje meehelpt het taboe te doorbreken. Waarom zou dit een onderwerp moeten zijn waar we ons voor moeten schamen? Weg met die schaamte! De meeste mensen hebben seks, de meeste mensen masturberen, dus waarom zouden we dat onbesproken laten?

Tess maakt samen met Daphne de podcast Meet the Kinksters.

2 Reacties

  1. Gefeliciteerd toppers. Ohhhh nu god deze moet ik echt winnen…… Wat een super ding lijkt me de tigerπŸ˜±πŸ˜‹πŸ‘Œ

    Antwoord
  2. Gefeliciteerd toppers ik doe.mee oh my god de tiger
    Deze wil ik graag in ons bezit voor uren dagen lang speelplezier damnπŸ’―πŸ”₯πŸ’₯πŸ’₯

    Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.