Fun Factory Tiger G5 Vibrator

29-09-2017

Fun factory tiger vibrator

Fun Factory Tiger G5 Vibrator

Fun factory tiger g5 vibratorFun Factory vind ik echt een heel leuk merk. Al hun sextoys zien er zo leuk en kleurig uit. Ik ben blij dat niet alle sextoys er meer uit zien als een huidkleurige neppiemel. Bij Fun Factory is alles lekker vrolijk en fris en daarbij functioneert het over het algemeen allemaal ook nog eens prima. Dus toen Karoline van Fun Factoryย mij de Tiger vibrator opstuurde in ruil voor mijn review, was ik daar erg blij mee.

De Tiger zit in een doos in de welbekende Fun Factory stijl, eenvoudig, fun en duidelijk. De doos is niet van super stevig karton, dus als je je toy graag in de doos wilt bewaren, moet je er wel een beetje voorzichtig mee zijn. In de doos zit ook de magneetoplader en een gebruiksaanwijzing.

Die knopjes

Fun factory tiger g5 vibratorIn mijn review over de Fun Factory Laya II heb ik het al gehad over de gebruiksaanwijzing, en deze is dus precies hetzelfde aangezien de bediening van de Fun Factory toys meestal gewoon hetzelfde is. Ik begrijp gewoon de logica van wat de knopjes doen niet. De Tiger heeft zes steady vibratiestanden en zes patronen. Als je de Tiger aanzet, begint het al. Hij begint niet op standje รฉรฉn, maar op standje drie. En na steady standje zes, komt het eerste patroon. Als je op de plus knopt drukt, ga je zo door de patronen heen. Maar na het laatste patroon gaat hij niet terug naar steady standje รฉรฉn. Nee, hij blijft gewoon door de patronen heen scrollen. En als je op de min knop drukt, gaat hij naar steady standje zes. Dus als je het vorige patroon lekkerder vond, heb je eigenlijk gewoon pech, want dan moet je dus net zo lang op het plus knopje blijven drukken tot je weer bij dat patroon terecht komt. Terwijl er gewoon wel een min knopje is.

Fun factory tiger g5 vibrator

Dit alles staat uitgebeeld in de gebruiksaanwijzing, maar hoe lang ik er ook naar staar, ik snap het niet. En ik snap de logica ook niet. Ik hoorde wel van Mark van de super leuke winkel Euphoriaย dat ze dit gedaan hebben omdat het vaak voor komt dat zoโ€™n patroon wel heel lekker is, maar dat je er dan net niet van kan klaarkomen. En dan kan je dus met รฉรฉn druk op de knop naar een steady standje, om dan klaar te komen. Klinkt op zich heel logisch. Maar dat komt bij mij persoonlijk gewoon echt nooit voor. Het komt bij mij veel vaker voor dat ik gewoon op een logische manier door alle standjes heen wil scrollen. Na het laatste patroon wil ik dat hij gewoon terug gaat naar standje รฉรฉn. Klaar. Deze onlogische bediening vind ik echt een nadeel van deze, en de andere Fun Factory vibrators. Maar verder zitten er maar weinig nadelen aan deze Tiger vibrator.

Super krachtig

Fun factory tiger g5 vibratorDe vibraties zijn, precies zoals ik van Fun Factory verwachtte, echt heel goed. Ze zijn lekker diep en heel krachtig. Ik vind het echt heel fijn dat er zes steady vibratiestanden zijn. Ik hou gewoon het meest van steady vibratie en vaak hebben vibrators maar drie steady standjes. En meer is beter! Met steady standjes dan, met patronen niet. Vind ik. Er zijn dus ook zes patronen, waarvan ik sommigen wel echt kan waarderen als opwarmertje. Sommige vibratiepatronen geven ook echt een soort wave-gevoel, dat was wel heel bijzonder.

Flexibel

Fun factory tiger g5Wat leuk is van de Tiger, is dat hij echt heel flexibel is. Je kan hem echt bijna helemaal dubbel buigen. En dat is niet alleen leuk, dat is ook nog eens heel nuttig. Want als je de Tiger inbrengt, kan je hem dus ook zo buigen, dat dat uitsteekseltje aan de onderkant tegen je clitoris aan drukt. En vibreert. En dat is echt heel erg lekker!

Wat wel een beetje jammer is, als je hem die kant op buigt, dat je de Tiger juist eigenlijk wegdrukt van je G-spot. Maar alsnog vond ik het heel erg lekker, de diepe vibratie in mijn vagina gecombineerd met de vibratie tegen mijn clitoris. Klaarkomen was voor mij echt geen probleem op deze manier.

Je hoeft de Fun Factory Tiger natuurlijk niet te gebruiken, je kan hem ook gewoon zo gebruiken, als (redelijk) rechte vibrator of uitwendig als clitoris stimulator. En het is echt allemaal lekker!

Ribbels

Fun factory tiger g5De ribbels van de Tiger vond ik tijdens het gebruik ook echt wel lekker. Ze zijn grof genoeg om ze echt wel te voelen, zeker als je de vibrator in- en uit beweegt. Met schoonmaken vond ik de ribbels wel echt onhandig. Er blijft heel makkelijk glijmiddel of vaginaal vocht achter hangen, wat je maar moeilijk ziet tijdens het schoonmaken als de vibrator nat is. Je moet eigenlijk echt een oude tandenborstel gebruiken om hem goed schoon te maken dus. Gelukkig is dit seksspeeltje wel waterproof, dus je hoeft niet voorzichtig te zijn met water tijdens het schoonmaken.

De Tiger is gemaakt van siliconen. Hij voelt heel lekker zacht aan, maar trekt wel wat stof aan. Even afspoelen voor gebruik dus. Bij een sextoy van siliconen kan je het beste glijmiddel op waterbasis gebruiken, zodat je zeker weet dat het je speeltje niet beschadigd

Tiger ligt lekker in de hand

Fun factory tiger g5Ik vind de onderkant van de vibrator er mooi uitzien met die zilveren opening, maar dat ligt dus ook echt lekker in de hand. Bij het gebruiken vond ik het echt makkelijk om mijn middelvinger door de opening te doen en mijn duim lag dan precies op de knopjes. Dit is iets wat ik echt wel belangrijk vind bij een sextoy. Het gebeurt zo vaak dat een toy echt heel mooi is, maar dat de knopjes gewoon echt op een onhandige plek zitten. Tijdens het masturberen wil ik gewoon dat het allemaal relaxed en makkelijk gaat, en als ik dan moet gaan zoeken naar knopjes, dan is dat niet fijn. Bij de Tiger gaat het dus wel allemaal relaxed en makkelijk, gelukkig.

Conclusie

Ik vind de Tiger echt een fijne vibrator om te gebruiken. Je kan hem gebruiken als normale vibrator, als een dubbele vibrator, als G-spot vibrator en clitorale vibrator. En hij voelt gewoon heel lekker aan, met super lekkere vibraties. Alleen hoe de knopjes werken en het schoonmaken is wat minder, maar verder ben ik echt heel tevreden over deze sextoy.

Je kan de Tiger hier kopen bij Euphoria voor 99,90.

Tess

Tess heeft voordat ze TessTesst.nl begon bijna tien jaar in verschillende seksshops gewerkt en daar leerde ze superveel over alle soorten seksspeeltjes en zo groeide haar interesse voor seksspeeltjes nog verder.

Seksspeeltjes testen vind ze echt superleuk om te doen en ze hoopt dat het jou helpt om een seksspeeltje te kiezen die bij jou past. Maar ook hoopt ze door open en eerlijk te schrijven over sex toys, BDSM, kink en dus ook seks, dat ze een beetje meehelpt het taboe te doorbreken. Waarom zou dit een onderwerp moeten zijn waar we ons voor moeten schamen? Weg met die schaamte! De meeste mensen hebben seks, de meeste mensen masturberen, dus waarom zouden we dat onbesproken laten?

Tess maakt samen met Daphne de podcast Meet the Kinksters.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.