Giveaway: Fun Factory Smartballs Duo en Uno

21-04-2020

Giveaway: Fun Factory Smartballs Duo en Uno

Je weet het waarschijnlijk al: Luna, Miss Poppie en ik gaan de #smartballchallenge doen! Heb je het gemist, kijk dan even hier onze gezamenlijke vlog. We gaan vanaf 27 april 21 dagen lang de challenge aan om meer controle te krijgen over onze bekkenbodemspieren. Dat is goed voor betere orgasmes, maar ook voor je gezondheid.

Smartballchallenge Giveaway

Fun Factory was zo lief om ons alle drie een setje nieuwe Smartballs op te sturen met daarin de Smartballs Duo en de  Smartballs Uno. Maar, niet alleen voor onszelf, ik mag ook drie van die setjes weggeven! Luna en Miss Poppie geven elk ook drie setjes weg en Jay geeft op zijn Twitter ook één setje weg.

Wil jij dus meedoen met de #smartballchallenge, maar heb je nog geen balletjes, dan is dit je kans!

Hoe doe je mee?

Meedoen is simpel, laat hier deze post of onder de Instagram post even een leuke reactie achter. Bonuspunten als je mij, Miss Poppie en Luna ook volgt op Instagram, en Jay op Twitter.

Je kan meedoen tot donderdag 23 april 11 uur. We gaan de Smartballs diezelfde dag nog versturen, zodat je ze nog op tijd hebt om mee te doen aan de #smartballchallenge. Dus, hou rond die tijd heel goed je mail of Instagram DM in de gaten! Als ik je adres niet op tijd krijg, moet ik streng zijn en een andere winnaar kiezen.

De giveaway is open voor iedereen in Nederland. Wil je meedoen en woon je in België? Check dan even de giveaway van Miss Poppie!

De Smartballs zijn gewonnen door -Silver-92, Cjarlottex en Roxanneraaijmakers!

Heb je niet gewonnen en wil je toch meedoen? Dan kan je hier nog zelf balletjes bestelllen:

Je kan de Fun Factory Smartballs Duo en Uno hier bestellen bij Miss Steel vanaf 18,95.

Je kan de Fun Factory Smartballs Duo hier bestellen bij Euphoria voor 24,90
Je kan de Fun Factory Smartball Uno hier bestellen bij Euphoria voor 19.90

Op Bol.com is hier nog een oude versie van de Fun Factory Smartballs Duo te koop voor 19,95

Het JeJoue Ami Setje is hier te koop bij Miss Steel voor 47,95
Het JeJoue Ami Setje is ook hier te koop bij Bol.com vanaf 49,25

 

Tess

Tess heeft voordat ze TessTesst.nl begon bijna tien jaar in verschillende seksshops gewerkt en daar leerde ze superveel over alle soorten seksspeeltjes en zo groeide haar interesse voor seksspeeltjes nog verder.

Seksspeeltjes testen vind ze echt superleuk om te doen en ze hoopt dat het jou helpt om een seksspeeltje te kiezen die bij jou past. Maar ook hoopt ze door open en eerlijk te schrijven over sex toys, BDSM, kink en dus ook seks, dat ze een beetje meehelpt het taboe te doorbreken. Waarom zou dit een onderwerp moeten zijn waar we ons voor moeten schamen? Weg met die schaamte! De meeste mensen hebben seks, de meeste mensen masturberen, dus waarom zouden we dat onbesproken laten?

Tess maakt samen met Daphne de podcast Meet the Kinksters.

10 Reacties

 1. Ja!! Ja!! Heel graag!! Lijkt me fantastisch om die spieren te leren controleren ♡ en super leuk om jouw account en die van Miss Poppie via deze actie te ontdekken!

  Antwoord
 2. Klinkt leuk! Ik doe graag mee 🙂

  Antwoord
 3. Ik doe graag mee! Als ik ze terug heb gevonden dan laat ik het wel even weten want dan hoef ik niet meer mee te loten. En mocht ik niet tot de gelukkigen behoren dan koop ik ze alsnog via je linkje ☺️😀

  Antwoord
 4. Helaas geen insta of Twitter, maar doe wel graag mee met deze actie. Ik ga sowieso mee doen met deze challenge, wat een wereld ging er voor me open met dit filmpje zeg! Heel erg bedankt daarvoor!

  Antwoord
 5. Wat tof dat je bij deze challenge ook een giveaway doet! Ik en 2 andere hele leuke meiden zijn al sinds de aankondiging van de challenge het internet aan het afzoeken naar welke ‘balletjes’ we het leukste vinden maar hebben de knoop nog niet door kunnen hakken! Dit zou dus niet alleen super zijn om te winnen maar ook nog eens een hulp in het niet meer hoeven kiezen haha 🙂
  Anyway, we’re all three very excited om mee te doen met deze challenge en om een deel van ons lichaam op zo’n leuke manier een stukje beter te leren kennen!

  Antwoord
 6. Oeh!! Wat een leuke giveaway, vanwege een al redelijk opgelost vaginisme probleem zou ik ze dolgraag willen winnen. Enzo proberen met de challenge het weer helemaal zelf te kunnen regelen kwa spieren:). Super leuk de samenwerking tussen jullie. Allemaal heel veel succes😃!

  Antwoord
 7. Jaaa ik wil winnen!
  Ik wil leren pingpongballen te schieten!

  Antwoord
 8. Zou leuk zijn om niet meer de enige zonder ballen te zijn in huis 😉

  Antwoord
 9. Hier heeft de vrouw er van Lelo. En de Elvie trainer, maar die is echt onbetrouwbaar in connectie. Dus ook wij wagen onze kans!

  Antwoord
 10. Kei gaaf! De paarse zijn helemaal mijn kleur! 🙂 Die komt niet vaak voor.
  Leuk en spannend om zo je eigen lichaam te leren kennen en wat voor effect het heeft.

  Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.