Fun Factory Patchy Paul – review

01-02-2021

Hoera, hoera! Euphoria is jarig! Ze bestaan al vijf jaar, hoe tof is dat! Natuurlijk moet dat gevierd worden, dus hebben ze allerlei leuke winacties. Dus vergeet niet daar even naar te kijken. En deze maand schrijf ik ook wekelijks een review over een toy die ik van Euphoria heb gekregen. En ik begin met de Patchy Paul van Fun Factory.

Specs

Materiaal: Siliconen (helemaal bodysafe dus)
Oplaadbaar: Ja
Standjes: 6 snelheden en 6 patronen
Waterproof: Ja
Verkoopprijs: 99,90 euro, hier te koop bij Euphoria
Is ’t wat? Ja, Patchy Paul raakt de juiste plekjes!

De verpakking en de inhoud

De fun factory patchy paul ligt voor de doos, waar de sleeve omheen zit. Je ziet een rond vlak op de doos met de naam van de toy en een rond vlak met een foto van de toy. De fun factory patchy paul ligt op de doos. Daar op ligt ook de travellock instructke. Voor de doos ligt het oplaadkabeltje, de gebruiksaanwijzing en een boekje met waarschuwingen.

Fun Factory heeft een fijne eigen stijl voor hun verpakkingen. Ze zien er in de basis allemaal hetzelfde uit, maar natuurlijk hebben ze elk een eigen foto. De verpakking is een goudkleurige doos met een sleeve er omheen. Het ziet er allemaal wel leuk uit en past helemaal bij het merk vind ik. Ik vind Fun Factory sowieso wel een tof merk. Klik hier voor meer Fun Factory reviews.

In de doos vind je natuurlijk de Fun Factory Patchy Paul, het opvallende rode USB-oplaadkabeltje en de gebruiksaanwijzing.

Mijn eerste indruk van de Fun Factory Patchy Paul

De fun factory patchy paul naast een lipstick, die duidelijk veel kleiner is dan de vibrator. De fun factory patchy paul in mijn hand.

De Patchy Paul is natuurlijk wel echt een klassieker. Het was één van de eerste modellen van Fun Factory en hij is er al in verschillende uitvoeringen geweest, die steeds beter werden. Maar de vorm, het schattige wormpje, is natuurlijk altijd hetzelfde gebleven. Ja, ik vind dat dus schattig. Ik weet dat er mensen zijn die niet houden van dit soort vormen voor seksspeeltjes, ik vind ze zelf ook lang niet allemaal leuk hoor, maar de Patchy Paul is gewoon cute.

Het siliconen voelt lekker zacht en flexibel. De bovenkant van de Patchy Paul is gebogen, maar heeft wel een net wat andere vorm dan de gemiddelde G-spot vibrator. Ik ben heel benieuwd of β€˜ie mijn G-spot goed gaat raken.

De ribbels zien er best wel lekker uit en zijn goed voelbaar. De onderkant van de vibrator is een soort handvat waar je één of twee vingers door kan steken zodat je β€˜m makkelijk vast kan houden. Super handig, en het ziet er tof uit.

De Test van de Fun Factory Patchy Paul

De fun factory patchy paul in mijn hand zoals ik 'm ook vast zou houden als ik 'm gebruik, met mijn duim op een knopje. Ik heb de fun factory patchy paul in mijn hand en duw met mijn wijsvinger tegen het bovenste gedeelte van de vibrator om te laten zien dat hij buigt.

Ik hoop dat je het ondertussen weet, maar glijmiddel maakt alles met seksspeeltjes beter, fijner, leuker en lekkerder. Ook als je denkt dat je het niet nodig hebt. Probeer het gewoon eens, want yay glijmiddel! Ik gebruikte Pjur Woman Nude, een heel fijn glijmiddel zonder irriterende ingrediΓ«nten voor je vagina. (Dat is bij lang niet elk glijmiddel zo, helaas.)

Ik had eigenlijk niet anders verwacht van Fun Factory, maar deze vibraties zijn gewoon echt goed. Fijne diepe, krachtige vibraties, ik hou er van! Ze zijn niet zo krachtig als die van bijvoorbeeld een Doxy wand vibrator, maar ik vind ze wel echt goed.Β  En vooral heel erg lekker.

Het leuke van een staafvibrator, wat deze Patchy Paul natuurlijk eigenlijk gewoon is, is dat je β€˜m zowel kan gebruiken om in te brengen in de vagina als om je clitoris mee te stimuleren. Ik vind het meestal fijn om eerst mijn clitoris te stimuleren, omdat die stimulatie het beste voor mij werkt.

De vibraties van het topje van de Patchy Paul tegen mijn clitoris voelen heel goed. Alle standjes zijn eigenlijk fijn, maar ik hou zelf natuurlijk vooral van de hardere, steady standjes. De hardere standjes geven nog steeds diepe vibraties, dus daar word ik wel blij van.

Er zijn ook zes vibratiepatronen en die zijn best lekker, maar voor mij alleen voor de afwisseling eventjes. Met vibratiepatronen vind ik het zelf erg moeilijk om klaar te komen, en uiteindelijk wil ik toch wel gewoon graag een orgasme als ik met een seksspeeltje bezig ben.

Fun Factory Patchy Paul en mijn G-spot

Close-up van de kop van de fun factory patchy paul. Je ziet een oogje en het lijkt door de vorm net of 'ie een lachend mondje heeft. De onderkant van de patchy paul. Je ziet het handvat en je ziet ook hoe dik de knopjes zijn.

Als ik opgewarmd ben, vind ik het meestal fijn om een vibrator ook inwendig te gebruiken. Met natuurlijk weer een beetje extra glijmiddel, want echt, zoveel beter met glijmiddel. Ja, ook als je gewoon zelf al nat bent of wordt. Geloof me!

De Patchy Paul voelt echt heel fijn, omdat β€˜ie zo lekker zacht en flexibel is. Ook de ribbels vind ik wel wat toevoegen. Maar vooral die gebogen top. Ik hoopte het al, maar deze top raakt mijn G-spot dus precies. Mijn G-spot is wel best makkelijk. Dat is iets wat echt per persoon verschilt, maar mijn G-spot is echt niet veeleisend. Makkelijk zou ik zelfs misschien zeggen. Maar de Patchy Paul en mijn G-spot zijn dus een hele goede match. Er waren G-spot orgasmes, er was squirt, het was een feestje in mijn bed. Met Paul.
Klik hier om te lezen over andere favoriete G-spot seksspeeltjes.

De knopjes van de Fun Factory Patchy Paul

De fun factory patchy paul ligt voor de gebruiksaanwijzing, waar je ziet hoe de standjes werken. Close-up van de knopjes. Onderop zie je een rood knopje met de tekst fun, daar boven een plus knopje en daar boven een min knopje. Alle knopjes zijn rond en dik.

Ik had eerder echt veel problemen met begrijpen hoe de knopjes, of de standjes eigenlijk, van Fun Factory vibrators werken. Ik begreep de tekeningen in de gebruiksaanwijzing nooit. En als ik bezig was, drukte ik maar random op wat knopjes in de hoop dat ik bij mijn favoriete steady standje aankwam. Nu weet ik niet zeker of ik ondertussen zoveel wijzer ben geworden, of dat Fun Factory iets veranderd heeft. Want het is me nu in elk geval allemaal wel duidelijk.

Je begint met de steady standjes, die kan je harder en zachter zetten. Als je steeds harder gaat, kom je op een gegeven moment bij de patronen aan. Daar kan je ook doorheen klikken. Als je op omhoog blijft klikken, blijft β€˜ie in de patronen. Maar als je één keer op het min knopje drukt, ben je weer terug bij de steady standjes. Whoop whoop! Precies wat ik graag wil.

De knopjes zijn duidelijk te voelen en het Fun knopje (het power knopje) is ook duidelijk verschillend van het plus- en minknopje. Helemaal handig dus.

Conclusie

De Fun Factory Patchy Paul is niet voor niets een klassieker, hoor. Dit is echt een hele fijne vibrator. Ik vind β€˜m niet heel goedkoop, maar dan heb je ook wel wat. Hele goede, diepe, krachtige vibraties. Een vibrator die heerlijk zacht en flexibel voelt, die je kan gebruiken om je G-spot Γ©n je clitoris mee te stimuleren (niet tegelijkertijd dan, hΓ¨). En hij ziet er natuurlijk heel cute uit. Ik ben blij met de Patchy Paul! (En mijn G-spot ook!)

Je kan de Fun Factory Patchy Paul hier bestellen bij Euphoria voor 99,90 euro

 

Tess

Tess heeft voordat ze TessTesst.nl begon bijna tien jaar in verschillende seksshops gewerkt en daar leerde ze superveel over alle soorten seksspeeltjes en zo groeide haar interesse voor seksspeeltjes nog verder.

Seksspeeltjes testen vind ze echt superleuk om te doen en ze hoopt dat het jou helpt om een seksspeeltje te kiezen die bij jou past. Maar ook hoopt ze door open en eerlijk te schrijven over sex toys, BDSM, kink en dus ook seks, dat ze een beetje meehelpt het taboe te doorbreken. Waarom zou dit een onderwerp moeten zijn waar we ons voor moeten schamen? Weg met die schaamte! De meeste mensen hebben seks, de meeste mensen masturberen, dus waarom zouden we dat onbesproken laten?

Tess maakt samen met Daphne de podcast Meet the Kinksters.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.