Fun Factory NŌS | Cockring review

27-04-2022

Ja mensen, ik ga een review schrijven over een vibrerende cockring. Het is dan ook niet zomaar een vibrerende cockring maar de Fun Factory NŌS. Een heus Fun Factory product en dus misschien wel de moeite waard. Ondanks dat ik vibrerende cockringen zeer zelden de moeite waard vindt.

SPECS

  • Materiaal: Silicone (waar Fun Factory nog even extra wil zeggen dat het bodysafe is)
  • Lengte: 8 cm, dat is de ring inclusief de “oortjes”
  • Diameter: in niet uitgerekte toestand 3,5 cm
  • Oplaadbaar: Ja
  • Gewicht: 35 gram
  • Prijs: € 79,99 bij EasyToys

Fun Factory NŌS

Met het maken van de Fun Factory NŌS heeft Fun Factory geprobeerd om het idee van een vibrerende cockring te verbeteren. Om het niet zomaar een ring met een vibratiemotor van te maken, maar na te denken over de vorm en de vibraties. Voor zowel de persoon die de penis bezig als een mogelijke partner. Er wordt wel vanuit gegaan dat die partner een clitoris heeft. Dus helaas is alles heel erg gericht op penis in vagina seks. Maar soms is dat nu eenmaal zo.

Maar een cockring die ook een clitors kan stimuleren is ook niet echt iets nieuws aan de horizon. Maar Fun Factory zou Fun Factory niet zijn als ze er niet echt over nagedacht hebben. Door het creeëren van de konijnenoortjes (ik vind uitsteeksels niet heel sexy klinken) hebben ze ervoor gezorgd dat er ook rekening wordt gehouden met het feit dat alle penissen en ook vulva’s toch net even anders zijn, waardoor er een veel grotere kans is dat alles “compatible” is. Het is dus wel even iets anders als zo’n kermis cockring met knoopcellen en een vibrerend blokje dat voor helemaal niemand wat doet.

De ring zelf is ook niet gewoon een ronde siliconen ring. Maar heeft onderop twee verdikkingen die beter passen bij de vorm van de penis (want je penis is ook niet gewoon maar rond). Hierdoor ontstaat er meer druk op de zwellichamen die in je penis zitten en zo wordt je erectie (volgens Fun Factory) nog steviger.

Kortom er is echt wel over nagedacht.

Wat je verder nog moet weten is dat deze vibrerende cockring USB oplaadbaar is, 4 standen en 1 “surprise” patroon heeft.

Ook vindt Fun Factory dat je de Fun Factory NŌS kan gebruiken bij penis in vagina seks, dat het misschien lekker is als je gepijpt wordt, maar ook, en dat is dan wel weer tof, dat je de Fun Factory NŌS als opleg vibrator kan gebruiken bij je partner.

Fun Factory NŌS in de doos

De doos is een typische Fun Factory doos. Met daarin de Fun Factory NŌS, een toyopbergzakje en de USB lader. Ook zit er nog een boekje bij waar je wat leuke dingen met je partner mee kan doen. Een invulquiz, wat tips, en natuurlijk een handleiding hoe de Fun Factory NŌS daadwerkelijk werkt.

Fun factory nos

Fun Factory NŌS getest

Hoewel ik natuurlijk geen onbekende ben op het gebied van cockringen, test ik eigenlijk niet zo heel vaak vibrerende cockringen. Voornamelijk omdat het meestal een variatie is op wat ik eerder al een kermis cockring noemde. En daar zijn natuurlijk uitzonderingen op zoals de We-vibe Bond of de Hot Octopuss Atom. En ook voor de Fun Factory NŌS maak ik toch wel graag een uitzondering.

De Fun Factory NŌS is een cockring die je alleen om je schacht heen doet. Dat is wel even van belang om te weten, want ondanks dat deze cockring best wel rekbaar is, is het echt niet de bedoeling dat je hem om je ballen en je penis doet.

Met wat glijmiddel aan de binnenkant schuift de Fun Factory NŌS vrij simpel om je schacht heen. Ik heb het zowel in slappe als in erecte toestand geprobeerd en glijmiddel aan de binnenkant (op waterbasis) is wel echt aan te raden.

De rekbaarheid van de Fun Factory NŌS is genoeg om “net niet” oncomfortabel te zitten en de verdikkingen duwen inderdaad net iets meer tegen de zwellichamen in mijn penis. Het voelt comfortabel genoeg en deze cockring doet dus duidelijk zijn werk, althans in de basis van wat elke cockring zou moeten kunnen.

Maar dan de vibraties, Fun Factory heeft de motoren van de Fun Factory NŌS in de oortjes van de cockring gestopt, zodat deze de clit van je partner (of als je hem als opleg vibrator gebruikt elk lichaamsdeel) goed kan stimuleren. En met wat ik voel van de motoren in de 4 (en 1) standjes doet de Fun Factory NŌS dat heel erg goed.

Ook je penis voelt van de eerste twee standjes wel het een en ander. Maar om nu te zeggen, goh hey geweldig, nee niet echt. De laatste twee (ja okee 3) standjes voel je eigenlijk niet meer vanwege het feit dat de vibraties te hoog frequent zijn (dat denk ik althans). Kortom, het gaat hier vooral om een cockring met wat genot voor je partner. En dat is denk ik wel gelukt.

De hogere standen zijn mijns inziens ook best heftig, zo heftig en buzzy dat ik kan stellen dat toen ik de Fun Factory NŌS als oplegvibrator op mijn frenulum gebruikte ik echt een FUCK NO reactie krijg bij standje 3 en 4. Ik kan mij voorstellen dat een clitoris wellicht dezelfde reactie zou hebben.

Ik zou er persoonlijk ook niet aan moeten denken om iemand te moeten pijpen die deze cockring omheeft. Dat is ook al iets wat ik vaker heb gezegd, al dat vibratie gebeuren is voor de gever van de pijpbeurt denk ik uiterst onprettig, en daarmee lijkt het mij voor de ontvanger ook niet heel erg prettig. Maar dat is natuurlijk voor iedereen anders.

Kortom, zeker geen slechte cockring, al helemaal niet voor het type “kan vibreren”, maar echte jubelzang kan ik er niet voor hebben.

Schoonmaak

Je kan de Fun Factory NŌS reinigen met water en zeep of toycleaner want hij is (natuurlijk) (spat)waterdicht. Daarna kan je hem goed afdrogen. Maar let wel op dat je dat met een pluisvrij iets doet, want het siliconen trekt echt heel veel stof aan. Een pro-tip daarvoor is oude schone t-shirts of van die hydrofiel luiers (dat zijn van die katoenen doeken).

Conclusie

Ik word relatief blij van de Fun Factory NŌS, het is nog steeds een vibrerende cockring. Maar er is wel nagedacht over dit product door Fun Factory. Als het je ding is kan deze cockring jou en je partner echt wel wat leuke avonden bezorgen. Voor solo gebruik is er echter niet zoveel aan, hoewel de Fun Factory NŌS als opleg vibrator wel echt best okee is, maar dan zou ik persoonlijk toch liever de Fun Factory Manta aanschaffen. Maar zoals eigenlijk altijd met Fun Factory ben ik toch best wel okee met deze cockring.

Je koopt de Fun Fun Factory NŌS bij EasyToys voor € 79,99

Jay

Jay is de persoon achter Tess Tesst die verantwoordelijk is voor het testen van, en schrijven over seksspeeltjes die gericht zijn op de penis en de prostaat.

Omdat Jay ook kinkster is zal hij van tijd tot tijd ook een review of artikel schrijven over Kink en BDSM en alles wat daar bij komt kijken

Buiten zijn talent voor testen en schrijven over seks, seksualiteit, BDSM en natuurlijk seksspeeltjes, is hij ook verantwoordelijk voor het technisch onderhoud, de marketing en nog veel meer andere zaken binnen Tess Tesst en veel andere websites van zijn klanten.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.