Fun Factory Clit Kit met de Stronic Petite en de Volita

16-07-2021

Zoals je misschien weet, vind ik Fun Factory een fijn merk. Ze hebben over het algemeen hele toffe toys waar goed over nagedacht is. Nu is er de limited editon Fun Factory Clit Kit. Helemaal leuk, een box met daarin twee sextoys en wat leuke clitoris-gerelateerde goodies. Ik kreeg de Fun Factory Clit Kit van Loveware.

Specs

Materiaal: Siliconen (bodysafe)
Oplaadbaar: Stronic Petite: ja Volita: nee, gebruikt 1 AA batterij
Standjes: Stronic Petite: 8 standjes, waarvan 3 steady Volita: 1 standje
Waterproof: Ja
Verkoopprijs: 119,90 euro, hier te koop bij Loveware 
Is ’t wat? Het is leuk, maar…

De verpakking en de inhoud

De verpakking van de fun factory clit kit. Een witte doos met een sleeve er half overheen. De sleeve heeft lichte kleuren en ziet er vrij basic uit. De drie kaartjes, stickers, de twee tatoos en het ronde ophangding.

Ik hou heel erg van wat je een ‘unboxing ervaring’ kan noemen. Pakketjes die leuk ingepakt zijn, met goodies, ik vind het helemaal leuk. Dus de Fun Factory Clit Kit klinkt voor mij gelijk super aantrekkelijk. Maar ik moet zeggen dat ik wel een beetje underwhelmed was toen ik ‘m binnen kreeg. Het is gewoon een wit kartonnen doosje met een sleeve er omheen. Een vrij saaie sleeve ook nog. Het is ook niet een toffe bewaardoos ofzo, maar gewoon zo’n doos waar je een pakketje in zou versturen naar iemand.

In de verpakking zit de Fun Factory Stronic Petite, de Fun Factory Volita, twee tijdelijke tatoos, drie stickers, een rond ophang-iets, en drie ‘fact or myth’-kaartjes. Vind ik echt allemaal hele leuke dingetjes, maar toch voelde het een klein beetje karig. Vooral die drie kaartjes, ik had het leuker gevonden als dat dan een wat uitgebreidere serie was geweest. Of een boekje.

De Stronic Petite had trouwens ook nog een boekje in de verpakking, wat de gebruiksaanwijzing is, maar waar ook nog leuke tips en feitjes in staan. Ook de dingen die op de ‘fact or myth’-kaartjes staan, staan in het boekje.

Mijn eerste indruk van de Fun Factory Stronic Petite en de Volita

De fun factory stronic petite en volita voor de verpakking van de fun factory clit kit De fun factory stronic petite en de fun factory volita met daar tussen in een lipstick.

De Fun Factory Stronic Petite is een stotende sextoy. Ik heb al meerdere Stronics getest en ik vind ze over het algemeen echt heel fijn. Zoals de naam van de Stronic Petite al doet vermoeden, is dit dus een klein model. Nu zou ik mezelf niet omschrijven als een size queen, maar van mij hoeven toys over het algemeen niet kleiner. Ik weet dat er mensen zijn die juist wél op kleinere seksspeeltjes zitten te wachten, dus ik vind het wel heel goed dat Fun Factory hier wat mee doet. Qua formaat deed ‘ie me aan de Fun Factory SunDaze denken.

De vorm van de Fun Factory Stronic Petite vind ik er tof uitzien met die ribbels. De kleur vind ik ook erg mooi.

De Fun Factory Volita kende ik al. Ik heb daar al eerder een review over geschreven. Deze vibrator werkt op een batterij. Dat is best wel ouderwets, maar nog opvallender is het draaiknop-systeem. Zoals ik in mijn Volita-review ook al schreef, ken ik dit nog van begin deze eeuw. Het uiteinde van de vibrator, dat deel wat je er af draait om de batterij er in te doen, is gelijk ook het aan-knopje. Als je ‘m een slagje doordraait, gaat de vibrator aan. Met maar één standje dus. Ik was me er niet van bewust dat dit systeem nog steeds gebruikt wordt. Nu is het wel zo dat je de Fun Factory Volita gratis er bij krijgt in deze Clit Kit, dus dan is het natuurlijk gewoon een leuk extraatje.

Over de Volita ga ik verder niet schrijven, want wat ik daar van vind kan je verder natuurlijk gewoon lezen in mijn review over deze kleine vibrator.

De test van de Stronic Petite

De fun factory stronic petite in mijn hand De fun factory stronic petite naast een flesje glijmiddel

Vergeet vooral geen glijmiddel te gebruiken bij bewegende sextoys. Glijmiddel maakt het sowieso allemaal leuker en lekkerder, maar bij bewegende toys is het wat mij betreft wel een must.

Zoals ik al verwacht had, was het formaat van de Stronic Petite voor mijn smaak iets te klein. Maar het stoten doet ‘ie goed. Dat voelt echt lekker. Het stoten is niet echt zoals bij een sextoy die ‘uitschuift’, de beweging is subtieler. Ik heb het idee dat de grote Stronics een iets grotere ‘slag’ hebben en ook iets meer kracht. Ik weet niet zeker of dit echt zo is, of dat het voor mij gewoon zo lijkt, omdat de Petite niet per se mijn juiste plekjes raakt door het formaat.

Het voelde allemaal wel lekker en fijn, maar niet super indrukwekkend. Ik werd nog niet gek van genot, zeg maar. Maar het voelde wel heel aangenaam. Voor mensen die een wat minder heftige sextoy zoeken, is de Stronic Petite zeker wel een aanrader.

Zelf heb ik nog wel extra stimulatie nodig om tot een orgasme te komen. De Stronic Petit kan je gelukkig prima combineren met bijvoorbeeld de awesome Fun Factory Be One, of een fijne luchtdruktoy.

De Stronic Petite maakt erg weinig geluid, dat is fijn. Maar hij trekt, net zoals de meeste Fun Factory toys, wel heel veel stof aan. Ook met schoonmaken moet je even goed opletten, want hij vergt iets meer schoonmaak effort door het soort siliconen.

Conclusie

De fun factory stronic petite bij een 3d geprinte clitoris. Close-up van de fun factory stronic petite

Ik vind het idee van een Fun Factory Clit Kit super leuk. Maar toch viel het geheel me een beetje tegen. Het was allemaal best leuk, maar ik werd er niet dol enthousiast van. De Fun Factory Volita is een leuk vibratortje, maar komt een beetje cheap over door de batterij en dat rare knopje. De Fun Factory Stronic Petite is wel een fijne vibrator voor mensen die specifiek een wat korter model zoeken en niet te heftig willen. Ik denk zeker dat hier een publiek voor is, maar ik ben dat publiek niet. De andere goodies in de box zijn echt wel leuk, maar meer dan ‘wel leuk’ werd het voor mij niet.

Je kan de Fun Factory Clit Kit hier bestellen bij Loveware voor 119,90 euro

Tess

Tess heeft voordat ze TessTesst.nl begon bijna tien jaar in verschillende seksshops gewerkt en daar leerde ze superveel over alle soorten seksspeeltjes en zo groeide haar interesse voor seksspeeltjes nog verder.

Seksspeeltjes testen vind ze echt superleuk om te doen en ze hoopt dat het jou helpt om een seksspeeltje te kiezen die bij jou past. Maar ook hoopt ze door open en eerlijk te schrijven over sex toys, BDSM, kink en dus ook seks, dat ze een beetje meehelpt het taboe te doorbreken. Waarom zou dit een onderwerp moeten zijn waar we ons voor moeten schamen? Weg met die schaamte! De meeste mensen hebben seks, de meeste mensen masturberen, dus waarom zouden we dat onbesproken laten?

Tess maakt samen met Daphne de podcast Meet the Kinksters.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.