Fun Factory Bouncer

12-01-2024

Lang geleden, het was zelfs één van mijn eerste reviews, schreef ik al over de Fun Factory Bouncer. Maar nu Fun Factory bezig is om het bestaande assortiment te updaten, vond ik het een mooie gelegenheid om de Fun Factory Bouncer opnieuw te reviewen. Ik kreeg deze bijzondere dildo van Loveware.

Specs

Materiaal: siliconen (bodysafe)
Oplaadbaar: nee
Standjes: je moet ‘m zelf bewegen
Waterproof: ja
Verkoopprijs: 79,90 euro, hier te koop bij Loveware 
Is ’t wat? Oooh ja! ik heb ‘m helemaal herontdekt!

De vernieuwingen van de Fun Factory Bouncer

Als ik de Fun Factory Bouncer bekijk, valt gelijk de onderkant op. Die is felrood en ook zit er een rood Fun Factory logo op. De onderkant heeft precies dezelfde vorm als de onderkant van de nieuwe Limbaflex dildo’s. Dit is niet alleen tof omdat ze nu qua look op elkaar lijken, maar je kan ze nu ook heel makkelijk aan elkaar vastmaken. Want, ook al ziet het er niet zo uit, deze onderkant is wel degelijk een zuignap. Ik vind dit een superleuke nieuwe feature, want je kan zo je eigen, custom dubbele dildo maken.

Als ik het goed begrepen heb, is het de bedoeling dat uiteindelijk alle Fun Factory dildo’s deze onderkant hebben. Ik vind dit echt een goed idee.

Wat is er bijzonder aan de Bouncer?

Afgezien van de onderkant, en de kleur, is er eigenlijk niks veranderd aan de oude, vertrouwde Bouncer dildo. Waar ik eigenlijk blij mee ben, want dit is en was een supergoede dildo. Je ziet het niet aan de buitenkant, maar de Bouncer heeft van binnen drie metalen ballen. Qua idee doet dat me natuurlijk denken aan de kegelballetjes (of ben-wa ballen of geisha balletjes, net hoe je ze wil noemen). Zelf ben ik qua stimulatie niet gek op kegelballetjes (wel voor bekkenbodemoefeningen!), dus voordat ik, lang geleden, voor het eerst de Bouncer probeerde, was ik niet gelijk weg van het idee. Maar toen ik ‘m eenmaal in actie gevoeld had, was ik helemaal om.

Waarom ik zo gek ben op de Fun Factory Bouncer

De ballen bewegen als de Bouncer beweegt. En dat doen ze echt goed. Ik voel ze duidelijk (wat bij kegelballetjes lang niet altijd het geval is bij mij) en ze voegen ook echt wat toe aan de stimulatie. Ik vind dit gevoel écht heel lekker. Daarbij is de vorm van de Fun Factory Bouncer ook gewoon écht heel goed. De verdikkingen op de punten waar de ballen zitten geven al een heel fijn gevoel als je de dildo inbrengt, of wanneer je ‘m in en uit beweegt. De top van de dildo is wat gebogen en weet mijn G-spot echt heel goed te raken.

Mijn G-spot laat zich heel makkelijk stimuleren door wrijving, maar ik denk ook dat wanneer jouw G-spot wat minder makkelijk is, de Bouncer wel heel fijn gaat zijn. Ik kan je natuurlijk niet garanderen dat je een G-spot orgasme krijgt, maar ik denk dat hij de meeste G-spots wel zal weten te raken.

Ik hou van Fun Factory

Wat ik ook zo tof vind, is dat Fun Factory zoveel zorg en aandacht besteed aan de ontwerpen van hun sextoys. Het is nooit gewoon een simpele kopie van iets wat al bestaat. Ze denken er zo goed over na en ook hebben ze een seksuoloog die meedenkt. En dan worden alle Fun Factory toys ook nog eens in house in Duitsland gemaakt. Hoe tof is dat? Het siliconen van Fun Factory trekt altijd wat meer stof aan dan de meeste siliconen toys. Er zit dan ook geen topcoat overheen, wat ik zelf eigenlijk gewoon best wel fijn vind. Maar hou er dus wel rekening mee dat het fijn kan zijn om een Fun Factory toy ook vóór gebruik even af te spoelen. Ook is het aan te raden om glijmiddel te gebruiken, omdat siliconen van zichzelf niet zo makkelijk glijdt. Bij een sextoy van siliconen kan je het beste waterbasisglijmiddel gebruiken, want siliconenglijmiddel kan je toy aantasten. Ik gebruik graag glijmiddel zonder glycerine en parabenen, omdat die ingrediënten de vagina kunnen irriteren. Ik kies tegenwoordig heel graag voor YesForLove Natural Lubricant, maar ook Sliquid blijft favoriet.

Conclusie

Ik ben heel blij dat de Fun Factory Bouncer nu een nieuwe look heeft, want ik heb ‘m weer helemaal herontdekt. Door de grote hoeveelheid dildo’s die ik heb, was ik deze dildo eerlijk gezegd een beetje vergeten. Maar dat gaat me niet nog een keer gebeuren, want de Fun Factory Bouncer krijgt een vast plekje in mijn nachtkastje. De vorm is heel stimulerend en hij weet mijn G-spot goed te raken. Maar de ballen in de dildo maken het af. Dat geschud geeft een extra dimensie en ik wil deze dildo echt niet meer missen.

Je kan de Fun Factory Bouncer hier bestellen bij Loveware voor 79,90 euro

Tess

Tess heeft voordat ze TessTesst.nl begon bijna tien jaar in verschillende seksshops gewerkt en daar leerde ze superveel over alle soorten seksspeeltjes en zo groeide haar interesse voor seksspeeltjes nog verder.

Seksspeeltjes testen vind ze echt superleuk om te doen en ze hoopt dat het jou helpt om een seksspeeltje te kiezen die bij jou past. Maar ook hoopt ze door open en eerlijk te schrijven over sex toys, BDSM, kink en dus ook seks, dat ze een beetje meehelpt het taboe te doorbreken. Waarom zou dit een onderwerp moeten zijn waar we ons voor moeten schamen? Weg met die schaamte! De meeste mensen hebben seks, de meeste mensen masturberen, dus waarom zouden we dat onbesproken laten?

Tess maakt samen met Daphne de podcast Meet the Kinksters.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.