Fun Factory Bouncer Dildo

25-08-2017

Fun factory bouncer dildo
Fun factory bouncer dildo

We kennen allemaal wel van die geisha balletjes, Ben Wa balletjes, Japanse balletjes of hoe je ze ook noemt: balletjes voor in je vagina, met daarin ook weer balletjes, die je dan in je voelt bewegen als je zelf beweegt. In tegenstelling tot Anastasia in 50 Shades of Grey, vind er nooit zoveel aan. Maar toen ik hoorde van een dildo met dit zelfde principe, was ik toch wel erg benieuwd hoe dit zou voelen. Karoline van Fun Factory stuurde mij een Fun Factory Bouncer Dildo op, zodat ik dit zelf kon ervaren en er een review over kon schrijven.

Ik vind Fun Factory echt wel een leuk merk, je zit eigenlijk bijna altijd wel goed als je een toy van Fun Factory koopt. De sextoys zien er leuk uit, functioneren goed, hebben een goede vibratie en zijn gemaakt van siliconen, wat ik erg belangrijk vind, want dit is een niet giftig en niet poreus materiaal.

Fun Factory Bouncer: Gewoon helemaal goed

Fun factory bouncer met doos en handleiding

De Bouncer dildo zit net al alle andere Fun Factory toys in een leuke en eenvoudige verpakking. Hij heeft 3 bobbels en in elk van die bobbels zit een balletje met daarin ook weer een balletje. En die voel je dus schudden als de dildo beweegt. Toen ik hem voor het eerst in mijn handen kreeg, begon ik natuurlijk gelijk te schudden en het verbaasde me hoe duidelijk je de balletjes voelde. Verder zag hij er door zijn kromming uit alsof hij mijn G-spot ook wel zou kunnen raken. Dus ik wachtte niet lang om hem te testen.

Voor mij heeft de Bouncer echt een prima formaat, niet te groot, niet te klein, gewoon precies goed. Beetje waterbasis glijmiddel er bij (nooit siliconen glijmiddel gebruiken bij een siliconen toy!) en gaan. En wow! Dit was echt zoveel beter dan ik had verwacht.

Aan deze dildo is eigenlijk gewoon alles goed. Die hobbels voelen écht heel lekker bij het inbrengen en als je ‘m heen en weer beweegt. De kromming is echt perfect voor het stimuleren van mijn G-spot, elke keer wist hij het juiste plekje te raken. En dan die balletjes. Oooh, die balletjes. Echt, ik vroeg me gelijk af waarom niet elke dildo balletjes heeft. Man oh man wat voelt dat lekker!

Het gevoel is echt heel lastig te omschrijven. Je voelt bij elke stoot een soort extra beweging, een soort echo gevoel, lekker diep zoals vibraties ook diep kunnen zijn. Het geeft echt veel meer extra stimulatie dan ik had verwacht. En dat in combinatie met die bobbels en de G-spot stimulatie. I’m in heaven!

Dildo love

Fun factory bouncer met lippenstift

Mijn liefde voor dildo’s is de laatste tijd enorm aan het groeien. Vroeger vroeg ik me echt af waarom iemand een sextoy zonder vibratie zou kopen, maar inmiddels weet ik beter. Een dildo kan echt zo ontzettend lekker zijn. En ik hou nog steeds echt heel erg van vibratie hoor (echt heel erg!), maar een dildo kan echt ook minstens zo lekker zijn. Als je met een partner samen een sextoy gebruikt, vind ik een dildo ook vaak een wat fijnere interactie geven. Een vibrator hoeft je partner eigenlijk alleen maar vast te houden. En ik ben dan ook nog eens zo iemand die het liefst op één bepaald plekje de vibratie voelt, dus bewegen hoeft van mij dan ook niet meer. En met een dildo kan een partner gewoon zelf veel meer dóen, voor mij voelt dat fijner, lekkerder en spannender.

Nu heb ik de laatste tijd best wel een aantal echt lekkere dildo’s gebruikt en allemaal voelen ze weer zo anders. Maar deze. Wow. Ik ben echt onder de indruk. Als je twijfelt of een dildo wel wat voor je is, als je bang bent dat een dildo misschien saai gaat voelen, dan zou je echt deze Bouncer eens moeten proberen. Door het extra gevoel van die balletjes is deze dildo denk ik echt een hele goede om mee te beginnen.

Verschillende manieren van gebruik

Fun factory bouncer dildo

Ik vind de Fun Factory Bouncer lekker om samen te gebruiken, maar ook alleen was het een succes. Nu ben ik gezegend met een makkelijke G-spot, dus klaarkomen lukte mij erg makkelijk (en erg vaak) met deze dildo. Maar ook de combinatie met een (kleine) vibrator op mijn clitoris vond ik erg lekker en gaf weer een heel andere ervaring. And it’s all gooood!

Ik heb de Bouncer ook met een vriendin samen getest in een voorbindharnasje. Hij is door de platte, brede basis, makkelijk in een strap-on harnas te bevestigen. En echt, wow, dit was een super lekkere ervaring. Ik bedoel, geneukt worden door een super mooie vrouw met een voorbinder is sowieso iets waar ik wel fan van ben hoor, maar het was nu wel echt dubbel zo lekker. Dit ding is echt zo goed, ik ben echt super enthousiast over deze dildo. Echt. Ik hou van deze dildo!

Fun factory bouncer dildo

Wat ik ook grappig vind van de Bouncer, is dat je het niet echt ziet, maar de onderkant is dus echt een zuignap. En een hele goede ook! Op een gladde ondergrond zit hij echt mega vast, dat verbaasde me omdat het er gewoon helemaal niet uitziet als een zuignap. Door de platte voet kan je ‘m ook goed gebruiken als anaal speeltje. Zelf vind ik ‘m daar te groot voor, dus dat heb ik (nog?) niet geprobeerd. Maar ik kan me echt voorstellen dat dit anaal ook echt super lekker zal voelen. Ik zou er haast voor gaan oefenen. Wie weet, over een tijdje…

Beetje stoffig

Het enige nadeel van de Fun Factory Bouncer is, net zoals eigenlijk alle Fun Factory sextoys, dat hij makkelijk stof aantrekt. Je moet hem dus echt vlak voor gebruik even afspoelen. Ik droog ‘m niet eens meer af, want waarmee je dat ook doet (theedoek, stofvrije doek, keukenrol, whatever), het laat altijd weer stofjes achter op de dildo. Dus gewoon afspoelen en even uitschudden of laten staan drogen. Ook viel het me op dat na het schoonmaken de dildo soms een beetje een witte waas over zich heen heeft. Dat viel me laatst ook al op bij mijn Buck Dich, en ik heb geen idee waar dit aan ligt. Maar als je ‘m weer afspoelt zie je er weer niks van, en als hij net droog is ook niet. En het is ook niet altijd. Heel apart, maar ik kan er zelf niet zo mee zitten, maar vroeg me wel af wat dit dan kon zijn.

Dildo promotie team

Deze Bouncer Dildo heeft me echt heel blij gemaakt en al mijn verwachtingen overtroffen. Ik voel me een beetje het dildo promotie-team, maar ik denk echt dat veel mensen dildo’s echt onderschatten. Dus, probeer het eens. En dan vooral deze, want deze is echt wel extreem lekker!

Je kan de Bouncer Dildo hier kopen bij Euphoria voor 69,90 euro. 

De Bouncer is ook hier te koop op bol.com of hier bij Easytoys.

Nog meer Fun Factory en Dildos

Tess

Tess heeft voordat ze TessTesst.nl begon bijna tien jaar in verschillende seksshops gewerkt en daar leerde ze superveel over alle soorten seksspeeltjes en zo groeide haar interesse voor seksspeeltjes nog verder.

Seksspeeltjes testen vind ze echt superleuk om te doen en ze hoopt dat het jou helpt om een seksspeeltje te kiezen die bij jou past. Maar ook hoopt ze door open en eerlijk te schrijven over sex toys, BDSM, kink en dus ook seks, dat ze een beetje meehelpt het taboe te doorbreken. Waarom zou dit een onderwerp moeten zijn waar we ons voor moeten schamen? Weg met die schaamte! De meeste mensen hebben seks, de meeste mensen masturberen, dus waarom zouden we dat onbesproken laten?

Tess maakt samen met Daphne de podcast Meet the Kinksters.

1 Reactie

 1. Ik heb deze dildo dus gekocht n.a.v deze review. Ik heb nog nooit eerder een dildo gehad, dus ik heb niet echt iets om het mee te vergelijken, maar ik vind hem dus best wel groot. Nu kan dat ook aan mijn persoonlijke anatomie liggen, maar bij mij past hij dus maar 2 balletjes diep. Dat vind ik wel lastig aan dildo’s online kopen kwam ik dus achter, dat je niet goed kan inschatten hoe groot hij nou is.
  Maar behalve dat is het zeker een fijn seksspeeltje en ben ik er blij mee. De balletjes merk ik nou niet heel veel van (maar zoals gezegd: geen vergelijking), maar de vorm is fijn en het materiaal lekker zacht. De zuignap werkt soms heel goed en soms gaat hij zo los.
  Het fenomeen dildo in het algemeen kan ik in ieder geval wel aanraden, ik snapte nooit zo waarom je een vibrator zou kopen die niet vibreert, maar het is gewoon echt iets anders en de combinatie met vibrator is ook A++.

  (Ik wou meedoen aan de winactie en dacht, laat ik die ene post opzoeken waar ik echt iets zinnigs over te melden heb :P)

  Antwoord

Trackbacks/Pingbacks

 1. Giveaway Actie! | Toppers en Floppers | Het beste,slechtste van 2017 - […] Fun Factory Bouncer  […]
 2. Sextoy review by Tess: Zentoy Premium Vibrator | Tess Tesst - […] unique clitoral touch. Oké, dus er zitten balletjes in de vibrator. En omdat ik eerder al eens een dildo…
 3. Review by Tess: The LoveArc | Tess Tesst - […] dat ik meerdere dildo’s met zuignap heb. Al snel kwam ik er achter dat de zuignap van FunFactory dildo’s…
 4. Dildo review by Tess: Fun Factory Magnum en The Boss dildo | Tess Tesst - […] vind Fun Factory echt een fijn merk. De Fun Factory Bouncer is ook echt één van mijn favoriete dildo’s.…
 5. Sextoy Toppers en Floppers 2018 + Giveaway! | Tess Tesst - […] Fun Factory Bouncer Die bounce! Ook erg fijn voor in een strap-on harnas. […]
 6. DildoDonderdag: De vijf beste G-spot dildo’s | Tess Tesst - […] kan hier mijn review over de Fun Factory Bouncer […]

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.