Fun Factory Bootie Fem

13-01-2023

Zoals je misschien wel weet, ben ik geen enorme fan van anale toys. Maar toen ik van Fun Factory de Fun Factory Bootie Fem kreeg, was ik toch wel gecharmeerd van deze buttplug speciaal voor mensen met een vulva. Ik moet toegeven dat ik ‘m alsnog een paar maanden achterin m’n kast heb laten liggen, want ik moest toch wel (weer) een drempeltje over.

Specs

Materiaal: siliconen
Oplaadbaar: nee
Standjes: nee
Waterproof: ja
Verkoopprijs:  32,90 euro, hier te koop bij bol.com 
Is ’t wat? Wow, ja!

De verpakking en de inhoud

De voorkant van de verpakking van de fun factory bootie fem De achterkant van de verpakking van de fun factory bootie fem

De Fun Factory Bootie Fem zit in een leuk, klein doosje wat dezelfde kleur heeft als het plugje zelf. Op de zijkant van het doosje vind je wat informatie over hoe de Bootie Fem gemaakt is, en op de achterkant staat wat korte, maar duidelijke informatie over de plug en wat zijn unique sellingpoints zijn.

Ook zit er een boekje in de verpakking met nog wat informatie en een leuk truth or dare spelletje. Ik vind dat helemaal leuk. Een beetje extra inspiratie om het allemaal nog wat meer fun te maken.

Mijn eerste indruk van de Fun Factory Bootie Fem

De fun factory bootie fem naast een lipstick. De fun factory bootie fem in mijn hand

Dit buttplugje ziet er echt super schattig uit. Het kleurtje is lief, maar ook het formaat en de vorm. De Bootie Fem lijkt op een kleine tulp. Helemaal stylish. Maar wat ook gelijk opvalt, is dat het voetje asymmetrisch is.

De Bootie Fem is namelijk speciaal gemaakt voor mensen met een vulva. Het voorste deel van het voetje is een stuk korter, zodat het niet voor de vagina zit. Je kan deze buttplug dus perfect gebruiken tijdens penetratieseks, of wanneer je nog met een vibrator of dildo (of wat dan ook) wil spelen.

Ook is de plug zelf een beetje gekanteld, zodat de penis (of wat je dan ook in je vagina doet) wat meer richting je G-spot wordt geduwd. Hoe tof is dat!

De test van de Fun Factory Bootie Fem

De fun factory bootie fem naast een flesje sliquid De top van de fun factory bootie fem ligt naar de camera gericht.

Zoals ik al zei, vond ik de Bootie Fem wel heel schattig, maar ervaarde ik toch nog wel een drempel om ‘m echt te gaan gebruiken. Wat hielp is dat deze plug echt niet zo groot is, en dat hij wel lekker zacht en een beetje squishy voelt. Dat maakt het allemaal toch wat liever en vooral minder eng.

Bij anale toys is het extra belangrijk om genoeg glijmiddel te gebruiken, want de anus maakt zelf geen vocht aan. Ik gebruikte natuurlijk weer Sliquid, want dat is mijn favoriete glijmiddel, zonder irriterende ingrediënten.

Omdat de Bootie Fem dus lekker flexibel is, is ‘ie wel net wat lastiger in te brengen dan een stevige buttplug. Hij beweegt immers wat meer. Maar omdat ‘ie niet zo groot is, is het ook weer niet zó moeilijk allemaal. En als ‘ie eenmaal zit, draagt hij dus wel extra comfortabel juist door die flexibiliteit en zachtheid.

Zelf vond ik de bovenkant niet zo prettig voelen bij het inbrengen. Het ziet er echt wel heel stijlvol uit hoor, die gespleten bovenkant en dat ‘ie dan op een bloem lijkt. Maar ik heb echt veel liever gewoon een dichte bovenkant. Dat brengt makkelijker en comfortabeler in.

Oké, het is een beetje een vies praatje, maar als je anale dingen doet, is de kans dat er toch wat meekomt, aanwezig. En in mijn gedachten zag ik dat al precies zo in dat bovenkantje liggen. Als een soort poop-scoop ofzo. Ik vond het gewoon geen prettig idee.

Goed, terug naar de test! Toen de Bootie Fem eenmaal in me zat, voelde het dus eigenlijk heel lekker en na een tijdje voelde ik ‘m niet eens meer heel bewust zitten. Tot ik dan ging bewegen, want dan voelde ik ‘m juist weer heel goed. Ik ontdekte ook dat het heel lekker voelt om mijn (bil)spieren aan te spannen als ik de Bootie Fem draag.

De Fun Factory Bootie Fem tijdens seks

De fun factory bootie fem gebogen in mijn hand. Het voetje van de fun factory bootie fem

Maar de Bootie Fem is dus speciaal gemaakt om de vagina vrij te houden. Dus ik was wel nieuwsgierig hoe het zou voelen. Ik heb nog niet veel ervaring met buttplugs en elke keer voelt het voor mij ook weer als nieuw, juist omdat ik ze bijna nooit gebruik.

Ik ben er nu wel achter gekomen dat een buttplug, ook al is ‘ie klein, echt wel wat toevoegt tijdens seks. En dan seks in de ruime zin van het woord, want voor mij is seks veel meer dan alleen penis-in-vagina-seks. Maar wow. Jeetje. Ik heb toch van alles ontdekt met deze Bootie Fem. En eerlijk gezegd had ik dat helemaal niet verwacht. Het hoogtepunt was wel gevingerd worden en dan niet richting mijn G-spot, maar juist richting de Bootie. Ik ontdekte allemaal nieuwe sensaties en ik heb voor het eerst een anaal orgasme gehad. Het was voor mij echt een enorme ontdekking. Het gevoel zelf, dat ik dit kan, maar ook en misschien wel vooral dat ik zo kan genieten van anale toys. Of specifiek deze anale toy. Want juist omdat deze buttplug er zo niet-intimiderend uitziet en omdat hij zo gemaakt is om vaginale penetratie mogelijk te maken, nodigde uit om lekker te experimenteren.

De Fun Factory Bootie Fem om te dragen

De fun factory bootie fem in mijn hand, je ziet de zijkant De fun factory bootie fem in mijn hand, je ziet de achterkant

Zoals ik al zei, draagt deze Bootie supercomfortabel. En ik heb ‘m ook al een keer gedragen toen ik in een restaurant zat. Dat vond ik echt superspannend! Maar als er een plug was waarmee ik dat zou durven, was het dus zeker wel deze. Hij zit gewoon echt heel fijn. Ik was me er de hele tijd wel bewust van, zeker op zo’n moment dat je dan even gaat verzitten bijvoorbeeld. Maar het was supertof om dan samen zo’n spannend geheimpje te hebben. Helemaal leuk!

Conclusie

Ik ben echt superenthousiast over de Fun Factory Bootie Fem! Ik ben alleen niet zo blij met de top van de plug, dat vind ik echt wat minder comfortabel met inbrengen. Maar verder is deze plug echt perfect. De vorm, het formaat, het geweldige voetje, de flexibiliteit en de zachtheid. Ja, ik ben fan van de Bootie Fem!

Je kan de Fun Factory Bootie Fem hier bestellen op bol.com voor 32,95 euro

Tess

Tess heeft voordat ze TessTesst.nl begon bijna tien jaar in verschillende seksshops gewerkt en daar leerde ze superveel over alle soorten seksspeeltjes en zo groeide haar interesse voor seksspeeltjes nog verder.

Seksspeeltjes testen vind ze echt superleuk om te doen en ze hoopt dat het jou helpt om een seksspeeltje te kiezen die bij jou past. Maar ook hoopt ze door open en eerlijk te schrijven over sex toys, BDSM, kink en dus ook seks, dat ze een beetje meehelpt het taboe te doorbreken. Waarom zou dit een onderwerp moeten zijn waar we ons voor moeten schamen? Weg met die schaamte! De meeste mensen hebben seks, de meeste mensen masturberen, dus waarom zouden we dat onbesproken laten?

Tess maakt samen met Daphne de podcast Meet the Kinksters.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.