Fun Factory Bi Stronic Fusion

20-02-2023

Een sextoy die vanzelf stoot en ook nog eens tegen je clitoris trilt. Klinkt perfect toch? Dat is de Fun Factory Bi Stronic Fusion en ik was héél benieuwd of ‘ie ook echt zo perfect zou voelen. Ik kreeg ‘m van Loveware.

Specs

Materiaal: siliconen en ABS
Oplaadbaar: ja
Standjes: 8 snelheden en 8 patronen (64 combinaties, maar ik snap het niet)
Verkoopprijs:  169,90 euro, hier te koop bij Loveware 
Is ’t wat? Ja, dit is zeker lekker.

De verpakking en de inhoud

De verpakking van de fun factory bi stronic fusion. De achterkant van de verpakking van de fun factory bi stronic fusion. Je ziet ook de doos, de gebruiksaanwijzing en het oplaadkabeltje.

De Fun Factory verpakkingen zijn eigenlijk altijd wel goed. De toy zit in een goudkleurige doos, met daaromheen een sleeve. Op die sleeve zie je een foto van de toy en op de achterkant vind je wat informatie. De binnenkant van de sleeve is ook heel leuk, want daar staan spelletjes en ideetjes voor sexy activiteiten. Leuk dat ze de verpakking op die manier gebruiken.

De doos kan je prima gebruiken om je toy in te bewaren. In de doos vind je natuurlijk de Fun Factory Bi Stronic Fusion zelf, een boekje met wat veiligheidsinformatie, een (soort van) gebruiksaanwijzing en het oplaadkabeltje. Het Fun Factory oplaadkabeltje is rood en superherkenbaar. Ik vind dat erg handig, want ik heb nogal veel kabeltjes en dan is het soms lastig om de juiste te vinden.

Mijn eerste indruk van de Fun Factory Bi Stronic Fusion

De fun factory bi stronic fusion naast een lipstick. De fun factory bi stronic fusion in mijn hand.

De Fun Factory Bi Stronic Fusion is best een zware sextoy. Er zitten ook magnetische ballen in die zorgen voor het stoten, dus zo gek is dat ook niet, maar het valt wel gelijk op. Het siliconen van Fun Factory voelt altijd net wat anders dan dat van andere seksspeeltjes. Het trekt ook wat meer stof aan en het is daarom wel handig om je speeltje ook voor gebruik even af te spoelen.

De Bi Stronic Fusion heeft een kleine kromming aan de bovenkant, waardoor hij dus geschikt voor G-spot stimulatie is. De clitorisstimulator lijkt een beetje op een vlinder omdat ‘ie ook twee vleugeltjes aan de zijkant heeft. Of een maandverbandje, dat kan ook, maar dat is dan gelijk weer wat minder sexy.

Onderop de sextoy vind je drie knopjes. Het Fun knopje wat het powerknopje is, en dan nog een plus- en minknopje.

De test van de Fun Factory Bi Stronic Fusion

De fun factory bi stronic fusion naast een flesje sliquid glijmiddel. De vlinder van de fun factory bi stronic fusion

Bij een sextoy die gaat bewegen, zoals deze Bi Stronic Fusion, is het altijd aan te raden om voldoende glijmiddel te gebruiken. Omdat deze pulsator van siliconen is, kan je er beter geen siliconenglijmiddel bij gebruiken. Ik gebruikte Sliquid Sassy, mijn favoriete waterbasis glijmiddel. In Sliquid zitten geen vervelende ingrediënten, wat de kans op irritaties aan je vagina aanzienlijk verkleint.

De maat van de Bi Stronic Fusion vind ik helemaal fijn. Hij is net iets dikker dan gemiddeld en voor mij heeft ‘ie ook een goede lengte.

De Stronic pulsators zijn best wel bijzonder. Zoals ik al zei, zitten er dus magnetische ballen in deze sextoy die zorgen voor de beweging. Hij stoot dus vanzelf, maar niet zoals elke andere stotende sextoy. De Stronic Fusion blijft, net zoals de andere Stronics, eigenlijk als vanzelf in je zitten. Andere stotende seksspeeltjes moet je goed tegenhouden en soms willen ze ook vooral naar buiten (dus uit je vagina) stoten. Maar de Stronic blijft als vanzelf in je zitten, terwijl die ook stoot. Super fijn, dus!

Het stoten van de Bi Stronic Fusion vind ik heel lekker voelen. Er zijn verschillende stootpatronen, van zacht tot best wel hard. En dan zijn er ook nog de onregelmatige patronen. Ik vind het eigenlijk allemaal leuk en lekker voelen.

Maar de vibratie van het vlindertje valt me wel tegen. Ik ben van Fun Factory gewend dat de vibratie lekker diep en krachtig is, maar dat is bij dit vlindertje helemaal niet het geval. De vibraties zijn buzzy en vrij zwak.

Ik vind dat wel jammer, want het unieke aspect van deze Fun Factory Bi Stronic Fusion is juist dat hij in je stoot én je clitoris stimuleert door middel van vibratie. Als die vibratie dan zo tegenvalt, is dat toch wel een beetje een anticlimax.

Maar, ondanks deze teleurstellende vibratie, vind ik de Bi Stronic Fusion in z’n geheel toch best wel heel lekker. Mijn clitoris zit een beetje verstopt tussen mijn vulvalippen, dus voor het beste effect moet ik mijn vulvalippen wel een beetje spreiden. Maar dan voelt de combinatie van het stoten in mijn vagina en mijn clitoris die steeds geraakt wordt door de lichte trillingen wel heel lekker.

Je zou deze Stronic Fusion hands-free moeten kunnen gebruiken, en dat kan ik ook wel, maar dan is ‘ie toch wat minder lekker. Voor mij werkt ‘ie het best als ik mijn vulvalippen wat spreid en de onderkant van de Fusion zachtjes tegenhoud met één of twee vingers. Op deze manier kan ik klaarkomen van deze pulsator. Anders is het ook lekker, maar niet zo lekker dat ik tot een orgasme kan komen.

De standjes van de Fun Factory Bi Stronic Fusion

De gebruiksaanwijzing van de fun factory bi stronic fusion De knopjes van de fun factory bi stronic fusion

De Fun Factory Bi Stronic Fusion zou 64 verschillende standjes hebben. En ik geloof Fun Factory, want ik denk niet dat ze dit zomaar verzinnen. Maar hoe je bij die 64 verschillende standjes komt? Ik weet het niet.

Het gebruiksaanwijzingboekje is leuk, want er staan allerlei sexy tips in, maar qua praktische informatie over deze sextoy staat er maar héél weinig. Er is een QR-code die je kan scannen, en dan kom je uit bij een rijtje met alle toys, maar de Fun Factory Bi Stronic Fusion staat daar precies niet tussen. Wel andere Stronics, maar die werken net even anders en hebben niet die 64 standjes.

Eerder in de gebruiksaanwijzingen van Fun Factory stond er altijd een plaatje met uitleg over hoe de knopjes werkten en hoe je dan bij alle standjes kon komen. Ik weet niet hoe ze het voor elkaar krijgen, want dit zou toch simpel moeten zijn, maar ik heb het werkelijk nog nooit begrepen hoe het moet. Voor mij is een Fun Factory toy altijd random klikken en hopen dat ik bij iets goeds uitkom. En dan vooral niet meer aan de knopjes zitten.

Bij deze Stronic Fusion zou je dus 8 snelheden en 8 patronen moeten hebben, die je dus kan combineren om zo tot 64 standjes te komen. Maar hoe dan? Als je het weet, vertel het mij dan! Het zou sowieso fijn zijn als Fun Factory deze informatie gewoon in de gebruiksaanwijzing zou zetten. Of nog beter, als ze het gewoon eenvoudiger zouden maken, zodat je geen gebruiksaanwijzing nodig hebt.

Wat ik wél snap, is dat je je favoriete standje op kan slaan als favoriet. Dan begint ‘ie voortaan bij dit standje. Dat scheelt wel een hoop gedoe. Je moet dan, wanneer dat standje aanstaat, het Fun knopje een paar seconden indrukken, tot je ‘m twee keer v[oelt trillen. Dat is alles. Gelukkig dat dat wel eenvoudig te doen is!

Conclusie

De Fun Factory Bi Stronic Fusion is een lekkere sextoy die prima stoot terwijl die ook uit zichzelf in je blijft zitten. De vibraties van de clitorisstimulator zijn wel echt matig: buzzy en vrij zwak. Dat is zeker wel een minpunt, maar alsnog is de Bi Stronic Fusion wel een hele fijne sextoy. Je kan ‘m handsfree gebruiken, maar voor mij werkt ‘ie toch het beste als ik ‘m een beetje tegen hou en zorg dat de clitorisstimulator precies het juiste plekje kan raken.
Ik hoop dat er nog eens een verbeterde versie komt van deze pulsator, met ook goede vibraties.

Je kan de Fun Factory Bi Stronic Fusion hier bestellen bij Loveware voor 169,90 euro

Tess

Tess heeft voordat ze TessTesst.nl begon bijna tien jaar in verschillende seksshops gewerkt en daar leerde ze superveel over alle soorten seksspeeltjes en zo groeide haar interesse voor seksspeeltjes nog verder.

Seksspeeltjes testen vind ze echt superleuk om te doen en ze hoopt dat het jou helpt om een seksspeeltje te kiezen die bij jou past. Maar ook hoopt ze door open en eerlijk te schrijven over sex toys, BDSM, kink en dus ook seks, dat ze een beetje meehelpt het taboe te doorbreken. Waarom zou dit een onderwerp moeten zijn waar we ons voor moeten schamen? Weg met die schaamte! De meeste mensen hebben seks, de meeste mensen masturberen, dus waarom zouden we dat onbesproken laten?

Tess maakt samen met Daphne de podcast Meet the Kinksters.

1 Reactie

  1. Hey. Bedankt voor de fijne review. Wat de verschillende standjes en de knoppen betreft… Ik denk dat ik het door heb. De + knop bladert door alle verschillende pulsator settings (zacht, harder, hardst en nog enkele patroontjes) en de – knop bedient de vibraties van de vlinder (ook weer zacht naar hard en enkele patroontjes). Elke pulsator setting kan met elke vibrator setting gecombineerd worden en zo kom je (vermoedelijk, nog niet geteld) aan 64 combinaties.
    Wat het heel verwarrend maakt zijn de + en de – op de knopjes want dat zegt, in tegenstelling tot andere fun factory modellen, niets over hun functie.
    Op zich dus vrij (on)logisch. 🙂

    Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.