Fun Factory Amor Pride Edition

21-10-2022

Regenboogdildo’s, ik hou er van! Als het aan mij lag, zou elke dildo in regenboogvariant te krijgen zijn. De Fun Factory Amor was er al in effen kleuren en sinds een tijdje dus ook in regenbooguitvoering. Ik kreeg ‘m van Fun Factory zelf.

Specs

Materiaal: siliconen, dus bodysafe
Oplaadbaar: nee
Standjes: je beweegt ‘m zelf
Waterproof: ja
Verkoopprijs: normaal 49,99 euro, maar nu in de aanbieding voor 31,26 euro, hier bij Easytoys 
Is ’t wat? Ja, hij is mooi en lekker.

De verpakking en de inhoud

De achterkant van de verpakking en het doosje, met daarop de fun factory amor pride Je ziet de binnenkant van de verpakking van de fun factory amor pride , met daarin het spelletje

De verpakking van de Fun Factory Amor Pride Edition is awesome! Ik hou hier echt heel erg van. Geen saaie, witte doos maar een super tof design. Je ziet een persoon met regenbooghaar, die er uit ziet alsof die aan het genieten is van de dildo. Ook zie je een plaatje van de Amor en de tekst ‘play your way!’.

Op de achterkant zie je ook nog wat illustraties en een korte tekst over deze dildo. Op de zijkant staat dat deze Amor het formaat van een gemiddelde penis heeft. Dat vond ik een leuk weetje.

Fun Factory verpakkingen zijn altijd een doosje met daaromheen een sleeve. In de binnenkant van deze sleeve vind je nog een sexy spelletje wat je kan spelen.

In de verpakking vind je natuurlijk de Fun Factory Amor Pride Edition zelf, maar ook een boekje met gebruikstips en nog een ander leuk spelletje. Fun Factory heeft z’n naam niet voor niets, dit is toch allemaal echt fun!

De test van de Fun Factory Amor Pride Edition

De fun factory amor pride in mijn hand. De fun factory amor pride naast een lipstick

Hoewel ik nu dus weet dat de Amor de maat van een gemiddelde penis heeft, vind ik hem toch voor een dildo wat kort ogen. Gelukkig is ‘ie wel best dik, dat spreekt me aan. Hij heeft ook een kromming, waardoor hij waarschijnlijk ook wel mijn G-spot kan stimuleren.

Natuurlijk gebruikte ik glijmiddel. Siliconen sextoys glijden van zichzelf niet zo goed, en glijmiddel maakt het allemaal veel lekkerder. Bij siliconen toys gebruik je beter geen siliconen glijmiddel. Ik gebruikte Sliquid, een fijn glijmiddel zonder irriterende ingrediënten voor je vagina.

In de eerste instantie was ik dus niet zo onder de indruk van het formaat van de Fun Factory Amor Pride Edition, maar toen ik aan het testen was, viel me op dat deze maat mij eigenlijk heel goed past. Wanneer een sextoy langer is, moet je toch wat voorzichtiger zijn. Want stoten tegen je baarmoedermond voelt meestal toch niet zo prettig. Deze Fun Factory Amor raakt precies mijn G-spot en ik hoef nooit bang te zijn dat ‘ie te diep gaat.

Ook de dikte voelde echt heel goed. Ik had het van tevoren niet verwacht, maar zo’n korte dikke dildo is toch eigenlijk wel perfect.

De top van de Amor raakte mijn G-spot inderdaad ook heel goed. Erg prettig, want op deze manier kon ik makkelijk klaarkomen van de Amor. Maar ik vond het ook heel fijn om hem te combineren met een andere toy, zoals de We-Vibe Melt of de Zumio. Omdat de lengte zo ideaal is, was het heel fijn om de dildo gewoon in te hebben terwijl ik met een andere toy bezig was. Een orgasme voelt toch net wat intenser met een dildo er bij.

Conclusie

Ik vind de Fun Factory Amor Pride Edition er echt super tof uitzien! Ik stem voor meer pride edities van andere Fun Factory toys! Verder is hij qua formaat voor mij echt perfect. Niet te lang, maar wel best dik. Het paste precies en hij raakt mijn G-spot ook heel goed. Dit is echt een hele fijne dildo, terwijl ik dat zo op ’t eerste gezicht niet per se verwacht had.

Je kan de Fun Factory Amor Pride Edition hier bestellen bij Easytoys, nu in de aanbieding voor 31,26 euro. 

Tess

Tess heeft voordat ze TessTesst.nl begon bijna tien jaar in verschillende seksshops gewerkt en daar leerde ze superveel over alle soorten seksspeeltjes en zo groeide haar interesse voor seksspeeltjes nog verder.

Seksspeeltjes testen vind ze echt superleuk om te doen en ze hoopt dat het jou helpt om een seksspeeltje te kiezen die bij jou past. Maar ook hoopt ze door open en eerlijk te schrijven over sex toys, BDSM, kink en dus ook seks, dat ze een beetje meehelpt het taboe te doorbreken. Waarom zou dit een onderwerp moeten zijn waar we ons voor moeten schamen? Weg met die schaamte! De meeste mensen hebben seks, de meeste mensen masturberen, dus waarom zouden we dat onbesproken laten?

Tess maakt samen met Daphne de podcast Meet the Kinksters.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.