FTLondon G-Vibe Mini

17-11-2017

Sextoy review by Tess: G-vibe Mini

Een tijdje terug had ik al de G-vibe 2 getest, een super aparte vibrator die ik er in de eerste instantie een beetje eng uit vond zien, maar die me echt heel erg verraste. Ik ontdekte zelf een nieuw plekje in mijn vagina wat echt heel lekker voelde. Hoewel lang niet alle opties die mogelijk waren met deze vibrator voor mij werkten, vond ik de G-vibe 2 echt wel een goede sextoy.

En nu is er ook de G-vibe mini, hetzelfde idee, maar dan klein. Laura van FT London stuurde mij een G-vibe mini op in ruil voor mijn eerlijke review. Ik was heel benieuwd of dit seksspeeltje me net zo zou verrassen als de grotere variant.

Kunstige verpakking

Ftlondon g-vibe miniOok deze G-vibe zat weer in een hele leuke ronde verpakking. Aan de ene kant een super mooie, kunstige tekening, aan de andere kant een foto van de G-vibe mini en bovenop natuurlijk de Engelse vlag, kan ook niet anders met zo’n naam als FT London. Ik vind het er super leuk en speels uitzien en zo’n ronde doos is ook weer eens wat anders.

Ftlondon g-vibe miniIn de doos vind je, behalve de sextoy zelf, een gebruiksaanwijzing, een magnetische USB oplader en een bewaarzakje. Ik ben niet zo gek op magnetische opladers. Het kabeltje kan heel makkelijk bijvoorbeeld draaien, of je kat kan er tegen aan lopen, en dan laadt hij niet meer op, zonder dat je het door hebt. Ik vind dit echt heel irritant. Deze magneetjes waren ook echt niet zo sterk, dus de kans is vrij groot dat als je de toy niet precies goed neerlegt, je ongemerkt toch niet aan het opladen bent. Wat ik wel super fijn vond, het kabeltje is rood en op het stekkertje staat FT London. Zo hoef je je nooit meer af te vragen waar dit kabeltje nu weer voor is, als je, net als ik, veel oplaadkabeltjes hebt.

In de gebruiksaanwijzing staan een aantal suggesties hoe je dit seksspeeltje zou kunnen gebruiken. Wat wel handig is, want de vorm van deze vibrator is natuurlijk echt heel anders dan andere vibrators.

Mooie sextoy

Ft london g-vibe mini sextoy reviewDe G-vibe mini zelf vind ik er mooi uitzien. Ik kreeg de blauwe, echt een hele mooie kobaltblauwe kleur, gecombineerd met goud. Het ziet er chique maar toch ook speels uit. En omdat hij zo klein is, vond ik deze er zeker niet eng uit zien. Al kan ik me wel voorstellen als je nog nooit een G-vibe gezien of gebruikt hebt, dat je ook met deze vorm in de eerste instantie denkt: moet dit in mijn kutje?! De β€˜pootjes’ staan natuurlijk wel vrij wijd uit elkaar, dus dat idee is ook nog wel een beetje raar misschien.

Deze sextoy is gemaakt van siliconen en plastic, wat hem bodysafe maakt. Bij een seksspeeltje van siliconen is het aan te raden om geen glijmiddel op siliconenbasis te gebruiken, omdat dit de toy kan aantasten. De G-vibe mini is ook waterproof.

Aan de zijkant van de toy zitten de drie knopjes waarmee je hem eenvoudig kan bedienen. Een plus knopje en een min knopje om de vibraties harder en zachter te zetten en een knopje om door de verschillende vibratiepatronen heen te scrollen. Die vibratiepatronen kan je dus ook harder en zachter zetten, dat vind ik altijd wel fijn.

De test

Ft london g-vibe mini sextoy reviewHet inbrengen van de G-vibe mini ging makkelijker dan bij de G-vibe 2. Deze vibrator is natuurlijk ook wel een stukje kleiner en ondertussen had ik ook wel wat meer ervaring met zo’n soort toy. Ik kreeg, waarschijnlijk ook door het formaat, niet hetzelfde lekkere gevulde gevoel wat de G-vibe 2 me gelijk al gaf. Snel zette ik de vibratie aan om te ontdekken hoe dat zou voelen. Super benieuwd of deze vibrator ook weer precies de juiste, of nog niet ontdekte plekjes zou raken.

Toen de G-vibe mini begon te vibreren, kwam er echt als vanzelf een soort β€˜ugh’ geluid uit mijn mond. Wat was dit? Dit was echt niet de vibratie die ik had verwacht. De vibratie in de G-vibe 2 was al niet heel indrukwekkend, maar wel net goed genoeg, maar deze vibratie was gewoon echt niks. Een hele irritante buzzy vibratie waar ik en mijn kutje gewoon echt niet blij van werden.

Anticlimax

Ft london g-vibe mini sextoy reviewHet voelde gewoon echt niet lekker, bijna irritant zelfs. De G-vibe mini raakte verder ook geen speciale plekjes, daar zijn de pootjes denk ik ook gewoon te kort voor. Ik werd er in elk geval echt niet geil van en had alleen maar zin om de G-vibe weer zo snel mogelijk uit mijn kutje te halen.

Ik vroeg me af of hij voor uitwendig gebruik misschien meer geschikt zou zijn, dus ik gebruikte hem als clitorisstimulator. Maar die trillingen doen het gewoon niet voor mij, ook niet tegen mijn clitoris.

Een andere optie uit de gebruiksaanwijzing was nog één pootje tegen je anus en één pootje bij je vagina. Dat leek me nog wel iets om uit te proberen en dat bleek ook de enige manier te zijn waarop ik de G-vibe mini nog een beetje aangenaam vond. Het buzzy gevoel tegen mijn anus was best lekker. Het andere pootje drukte net tegen de ingang van mijn vagina, en het geheel was best aangenaam. Maar verder dan dat kwam het ook niet. Op deze manier kan ik gewoon niet klaarkomen en dat is toch meestal wel wat ik wil van een sextoy. Zeker van een sextoy in deze prijsklasse.

Conclusie

Deze G-vibe mini ziet er super leuk uit, ik vind hem echt mooi en hij voelt lekker aan, maar in gebruik is het zeker geen toy voor mij. Als je houdt van lichtere, buzzy vibraties, dan zou deze toy misschien nog wel leuk kunnen zijn, maar zelf vind ik dan de gewone G-vibe 2 echt veel meer een aanrader omdat die ook gewoon de juiste plekjes weet te raken.

Je kan de G-vibe mini hier bestellen bij Willie voor 99 euro.

Tess

Tess heeft voordat ze TessTesst.nl begon bijna tien jaar in verschillende seksshops gewerkt en daar leerde ze superveel over alle soorten seksspeeltjes en zo groeide haar interesse voor seksspeeltjes nog verder.

Seksspeeltjes testen vind ze echt superleuk om te doen en ze hoopt dat het jou helpt om een seksspeeltje te kiezen die bij jou past. Maar ook hoopt ze door open en eerlijk te schrijven over sex toys, BDSM, kink en dus ook seks, dat ze een beetje meehelpt het taboe te doorbreken. Waarom zou dit een onderwerp moeten zijn waar we ons voor moeten schamen? Weg met die schaamte! De meeste mensen hebben seks, de meeste mensen masturberen, dus waarom zouden we dat onbesproken laten?

Tess maakt samen met Daphne de podcast Meet the Kinksters.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.