FT London G Pop G-spot / P-spot vibrator

05-09-2017

Ik hou van Engeland, of beter Groot Brittannië, toen ik van FT London dan ook de G pop ontving en de Union Jack trots op het deksel van de verpakking zag prijken werd de Anglofiel in mij dan ook extra blij.

FT London G Pop: Two for the price of one?Ft london g pop

De G Pop is eigenlijk een G spot vibrator, maar zou, volgens FT London door zijn vorm ook heel fijn zijn voor mannen die van P-spot stimulatie houden.

Aangezien Tess inmiddels wel een hoop speeltjes te testen heeft mocht ik deze keer de G Pop voor mijn rekening nemen.

De G Pop is een kleine vibrator van mooi zacht siliconen, die volledig waterdicht is, je kan hem opladen via de magnetische USB kabel.

De vorm en de functionaliteit is wat minimalistisch, de G Pop heeft dan ook “maar” 6 standjes.

Maar het is natuurlijk enorm hip om meer met minder te doen, dus ik was meteen nieuwsgierig.

Will it make me pop?

Ft london g pop

Inmiddels is mijn kontje aardig wat gewend, en zeker na de Lelo Loki Wave is de kleine G Pop dan ook niet zo heel erg moeilijk in te brengen, er zijn mensen in mijn directe omgeving die dingen roepen als een auto kunnen keren in mijn anus etc, maar dat is natuurlijk helemaal niet waar, enfin, de G pop gleed door zijn kleine diameter en zachter materiaal, en ook mede dankzij glijdmiddel natuurlijk, makkelijk naar binnen.

De bediening van de G pop zit in het O-vormige handvat (nou ja handvaatje) waarmee het bedienen van de G Pop, als je hem in je kont stopt meteen een acrobaten kunstje wordt, maar goed, ervaring, dus al snel stond hij aan.

De motor is inderdaad wel krachtig, maar voor mijn smaak te hoogfrequent, dus geen diepe trillingen maar meer het gevoel dat je een HEUL erg boze bij in je kont hebt zitten. Zelfs met de verschillende standjes deed het niet veel voor mijn p-spot. Eigenlijk vind ik dat best jammer.

Andere sensatie

Wat ik al snel merkte is dat ik vooral heel erg ontspannen raakte van de vibraties van de G pop, daarmee maakt het het masturberen ook meteen anders, doordat ik er uitermate relaxed van werd.

Er was ook zeker wel een mate van opwinding, die ook zeker wel door de G Pop werd veroorzaakt, enfin, het is een beetje moeilijk te omschrijven. Het is in ieder geval lekker, en ik zou het ook zeker aanraden.

De FT London G Pop is ook zeker een leuke beginner toy voor mannen, je zou het zelfs kunnen gebruiken als “warm-up” toy als je wat grotere toys in wil brengen.

ConclusieFt london g pop

De FT London G Pop is een leuke vibrator die ik de beginner zeker zou aanraden, de bediening is minimalistisch en daarmee simpel. De vorm en het materiaal maken het een fijne toy om in te brengen. De vibratie zijn lekker en zoals ik al zei, voor mij ontspannend. Van echte P-spot stimulatie was er voor mijn geen sprake, de G pop komt ook niet echt in de buurt van mijn prostaat, daarvoor is hij simpelweg te klein (of is mijn lichaam veel te groot).

 

Ik kreeg de FT London G Pop van FT London in ruil voor een eerlijke review. In Nederland is hij te koop bij onder andere On Top Of Love

 

 

Jay

Jay is de persoon achter Tess Tesst die verantwoordelijk is voor het testen van, en schrijven over seksspeeltjes die gericht zijn op de penis en de prostaat.

Omdat Jay ook kinkster is zal hij van tijd tot tijd ook een review of artikel schrijven over Kink en BDSM en alles wat daar bij komt kijken

Buiten zijn talent voor testen en schrijven over seks, seksualiteit, BDSM en natuurlijk seksspeeltjes, is hij ook verantwoordelijk voor het technisch onderhoud, de marketing en nog veel meer andere zaken binnen Tess Tesst en veel andere websites van zijn klanten.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.