Frisky Hands Up! Boeien met Zuignappen

30-07-2017

Ik hou van kinky spelletjes, dus boeien gebruik ik wel vaker tijdens sexy times. Dus toen Miriam van easytoys.nl mij deze Frisky boeien met zuignappen opstuurde, werd ik daar gelijk al best wel blij van.

Handboeien of polsboeien?

Frisky hands up! Boeien met zuignappen Boeien vind ik eigenlijk altijd wel erg leuk en vooral heel spannend om te gebruiken. Al snel ontdekte ik dat polsboeien een stuk comfortabeler zijn dan handboeien. Handboeien zijn die metalen dingen, die de politie ook gebruikt. Die vind ik ook echt wel geil, maar niet zo comfortabel dus. Wat ook leuk kan zijn natuurlijk.

Polsboeien zijn eigenlijk banden voor om je polsen, die je met een gespje of klittenband vast kan maken. Dan zit er ook nog iets van een D-ring aan, zodat je ze aan elkaar kan vast maken met een haakje, of je kan ze bijvoorbeeld met een stukje touw aan je bed vast maken, of waar dan ook. Super spannend toch? Dat je je handen gewoon helemaal niet meer kan gebruiken en je helemaal overgeleverd bent aan je partner.

Stopwoord

Als je dit gaat doen, is het altijd wel handig om van tevoren af te spreken wat er wel en niet mag gebeuren. Bespreek je grenzen en kies een stopwoord zodat het altijd duidelijk is wanneer je echt wil stoppen, want soms is het toch ook wel spannend om โ€˜nee, niet doen!โ€™ te roepen en dat de ander dan wel door gaat. Dan is het wel handig als je partner weet wanneer je eigenlijk bedoelt โ€˜omg, ja ga door!โ€™ en wanneer je รฉcht wilt stoppen. Rood is een stopwoord dat veel gebruikt wordt. Het is makkelijk te onthouden, en het is niet iets wat je per ongeluk zomaar zegt.

Zacht en comfy

Frisky hands up! Boeien met zuignappenDeze Frisky boeien met zuignappen zijn gemaakt van neopreen. Ze voelen lekker zacht aan en zitten ook echt wel lekker en comfortabel. Ze sluiten met klittenband. Dit is een mooie lange strook, zodat ze eigenlijk iedereen wel zullen passen, of je nu smalle of brede polsen hebt.

De boeien zitten met een strap aan de zuignappen vast. Je hebt dus nog wel wat bewegingsruimte. Dat vind ik zelf wel prettig want ik vind het moeilijk om helemaal stil te staan of liggen. Zeker als er van alles met me gedaan wordt, vind ik een beetje bewegen gewoon echt fijn. Ook krijg je op deze manier minder snel last van kramp, stijfheid of slapende handen als je in een beetje aparte houding vast staat.

De prijs van deze boeien is ook erg leuk, 29.95. Prima prijs voor deze polsboeien.

Geboeid in de trein

Frisky hands up! Boeien met zuignappenDe zuignappen zijn vrij groot. En ze werken echt super goed! Ik was verbaasd over hoe vast ze zuigen. Ik had ze meegenomen naar een feestje en onderweg in de trein wilde ik even een leuke foto maken voor mijn Instagramย dus ik deed een boei om mijn pols en plakte de zuignap op het raam vast. Er zat verder toch niemand in de coupรฉ en ik had nog een paar minuten voor we bij het volgende station zouden zijn. Leuke foto gemaakt, prima idee vond ik zelf. Tot ik de zuignap niet meer los kreeg. Hoe hard ik ook trok, die zuignap ging echt nergens heen.

Ik maakte het klittenband los, zodat ik met twee handen kon trekken. Nog niks. Ik probeerde mijn nagels onder de zuignap te krijgen, maar ook dat lukte niet. Er zitten twee kleine uitsteekseltjes op de zuignap, dus ik dacht dat ik daar misschien aan moest trekken. Maar ik had ondertussen toch wel een beetje zweethandjes gekregen, zeker aangezien het volgende station al bijna in het zicht was, dus ik kreeg geen grip. Ik haalde mijn sleutelbos uit mijn tas in de hoop dat ik die wel achter de zuignap kon krijgen, maar dat werkte al helemaal niet. Ik besloot gewoon echt heel hard te gaan trekken. Ik was bang dat het ijzeren haakje door de zuignap heen zou scheuren zoveel kracht zette ik. Maar uiteindelijk met een combinatie van trekken en met mijn nagel onder het randje peuteren, schoot hij los, precies toen we het volgende station binnen reden. Dus met die zuigkracht zit het wel goed.

Handige (?) quick-release

Frisky hands up! Boeien met zuignappenToen ik ze echt ging testen, liet mijn partner mij zien hoe makkelijk die uitsteekseltjes waren. Als je dus geen zweethandjes hebt, kan je zoโ€™n uitsteekseltje gewoon vastpakken en als je al heel zachtjes trekt, dan laat de zuignap gewoon los. Ik begrijp eigenlijk niet hoe dit werkt, maar het werkt. Heel handig dus eigenlijk. Althans, als die uitsteekseltjes gewoon iets groter geweest waren, dan was het pas รฉcht handig geweest natuurlijk.

Wanneer je de boeien in de badkamer gebruikt, in bad of onder de douche, dan heb je natuurlijk al snel dat je allebei nat bent en met natte handen is het dus een stuk lastiger om het kleine uitsteekseltje vast te pakken. Maar op een nat oppervlak kan je meestal de zuignap met wat druk wel zijwaarts verschuiven en op die manier krijg je โ€˜m meestal ook wel los.

Sexy times in de badkamer

Frisky hands up! Boeien met zuignappenNatuurlijk plakt de zuignap alleen op een glad oppervlak, dus badkamertegeltjes zijn ideaal. Bedenk eens wat voor spannende dingen je hier allemaal mee kan doen onder de douche of in bad. En dat heb ik allemaal gedaan! En oh man, wat was het geil.

Tijdens al deze sexy times bleven de boeien met zuignappen prima zitten. Heel af en toe kwam er รฉรฉn zomaar los maar dat is denk ik vrij normaal voor een zuignap. Je hebt ze ook zo weer vast, dus dat was zeker niet storend of teleurstellend. Ik kon ook echt wel hard aan de boeien trekken en dan bleven ze ook gewoon goed vast zitten. Het los komen gebeurde nooit wanneer er druk op stond.

De zuignappen kan je ook heel makkelijk aan elkaar vastmaken, ze zuigen gewoon op elkaar vast. En dan kan je ze gebruiken als gewone boeien en bijvoorbeeld makkelijk je handen achter je rug vastmaken.

Ik vind deze boeien echt super leuk! Zoveel mogelijkheden en ze werken echt heel goed en blijven gewoon echt heel goed vast zitten. Ik weet eigenlijk wel zeker dat ik deze boeien veel vaker ga gebruiken, vooral in de badkamer!

Je kan de Frisky Hands Up! Boeien met Zuignappen hier kopen bij Easytoys voor 29,95.

Tess

Tess heeft voordat ze TessTesst.nl begon bijna tien jaar in verschillende seksshops gewerkt en daar leerde ze superveel over alle soorten seksspeeltjes en zo groeide haar interesse voor seksspeeltjes nog verder.

Seksspeeltjes testen vind ze echt superleuk om te doen en ze hoopt dat het jou helpt om een seksspeeltje te kiezen die bij jou past. Maar ook hoopt ze door open en eerlijk te schrijven over sex toys, BDSM, kink en dus ook seks, dat ze een beetje meehelpt het taboe te doorbreken. Waarom zou dit een onderwerp moeten zijn waar we ons voor moeten schamen? Weg met die schaamte! De meeste mensen hebben seks, de meeste mensen masturberen, dus waarom zouden we dat onbesproken laten?

Tess maakt samen met Daphne de podcast Meet the Kinksters.

1 Reactie

  1. Echt veel mogelijkheden en lekker prijsje ook!

    Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.