Fotoshoot bij Different By Suus

08-04-2018

Review by Tess: Fotoshoot bij Different By Suus

Natuurlijk was ik wel eens eerder op de foto gegaan en selfies maken doe ik ook zeer regelmatig. Maar echt een fotoshoot voor mij alleen, dat had ik nog nooit gedaan. Ik had de laatste tijd wel al nagedacht over dat dat me leuk leek. Een shoot van mij in bed tussen de sextoys, hoe koel zou dat zijn. Toen Suzanne van Different by Suus mij voor de verjaardag van Tess Tesst een fotoshoot aanbod, was ik gelijk super enthousiast. En zenuwachtig, want omg, ik ben toch geen curvy supermodel! Different by Suus specialiseert zich in wat meer kinky foto’s. Fetish, gay, leather, sexy, wat je maar wil. Dat is wel helemaal leuk natuurlijk.

Suzanne vond mijn idee voor de fotoshoot ook super leuk. Mijn slaapkamer is echt toe aan een opknapbeurt, dus we zouden eigenlijk gaan shooten bij een vriendin thuis die een super mooi bed heeft. Maar last minute besloten we toch om de shoot in Suus haar eigen slaapkamer te doen, want serieus, die slaapkamer is ook echt zo mooi! Ik was helemaal onder de indruk. En nog steeds zenuwachtig.

Geruststellende voorbespreking

Fotoshoot bij different by suusGelukkig was Suus heel relaxed en ik kreeg eerst wat te drinken en we bespraken een beetje wat we zouden gaan doen. Ze had allemaal leuke ideeën en al snel voelde ik me wat meer op haar gemak. Ze vroeg me of er bepaalde dingen waren die ik liever niet op de foto zag. Ik gaf aan dat ik niet te bloot wou. Natuurlijk mocht er wel wat te zien zijn en een beetje sexy vind ik leuk, maar niet too much. Ook vroeg ik haar om rekening te houden met mijn figuur en wat specifieke issues. Iedereen heeft wel wat onzekerheden over zijn of haar lichaam en ik ook. Ik vond het echt super fijn dat ze dat vroeg, het gaf mij vertrouwen dat ze me charmant op de foto zou zetten en dat ik me zelf dus niet meer de hele tijd hoefde af te vragen of ik er niet raar uitzag in een bepaalde houding.

Fotoshoot bij different by suusIk had een koffer vol sextoys meegenomen en nog een tas met wat verschillende kledingstukken. Ik had twee nachthemdjes mee, een unicorn jurkje, een paar shirtjes met teksten er op en een pluizig badjasje. Ik had maar gewoon van alles ingepakt, zodat ik ter plekke nog zou kunnen kiezen wat ik aan wou en kon kijken waar ik me lekker in voelde.

In bed tussen de toys

Fotoshoot bij different by suus Fotoshoot bij different by suus Fotoshoot bij different by suus

Terwijl ik me omkleedde, zorgden Suus en haar assistente ervoor dat alles netjes klaar stond en lag. De rand van het bed werd voorzien van gekleurde dildo’s, de nachtkastjes lagen vol met mooie toys en glijmiddelen en alle roze toys en mijn unicorn wand vibrator werden op het bed gelegd. Met mij erbij in een zwart met roze nachthemdje. Ik voelde me even ongemakkelijk want ik had geen idee wat ik moest doen, maar al snel gaf Suus mij aanwijzingen en verdween het ongemakkelijke gevoel.

Terwijl Suus maar doorklikte, gaf ze aanwijzingen en ook volop complimenten. Dat stelde me helemaal op mijn gemak en daardoor voelde ik me ook steeds wat zekerder worden. De aanwijzingen waren ook duidelijk, ze zei me welke kant ik op moest kijken of bijvoorbeeld dat ik het pootje van mijn bril vast moest houden, niet je arm daar, maar probeer eens zo, ze deed voor hoe ik mijn gezicht wat meer kon ontspannen en op een gegeven moment moest ik zelfs hard gaan gillen. Niks was gek en de sfeer was gewoon echt fun en positief.

Rondvliegende dildo’s

Fotoshoot bij different by suus Fotoshoot bij different by suus

Tussendoor liet ze me regelmatig even op haar schermpje kijken, zodat ik alvast wat kon zien van het resultaat en het zag er ook echt toen al heel koel uit. We hebben echt heel erg gelachen. Er werden vibrators en dildo’s op me gegooid (ik ben alleen maar een paar keer geraakt en niet gewond :P) voor zwevende sextoy effecten, haar assistente zat met een glazen dildo op haar hoofd voor weer een ander effect en het was gewoon allemaal ontspannen en super grappig.

Begraven onder de vibrators

Fotoshoot bij different by suus Fotoshoot bij different by suus Fotoshoot bij different by suus

 

Na een tijdje heb ik een ander jurkje aangetrokken en hebben we in een andere houding nog wat foto’s gemaakt. Ook werd ik helemaal bedekt met sextoys voor een super toffe foto. Wat trouwens echt lastig is, want je kan dan echt niet lachen of zelfs maar te hard ademen. Maar vooral dat niet lachen deel bleek met Suus en haar assistente erg moeilijk.

Bubbels en gekleurde dildo’s

 

Fotoshoot bij different by suus Fotoshoot bij different by suus Fotoshoot bij different by suus

Als laatste zijn we nog even naar de badkamer gegaan, waar het bad echt VOL met bubbels was. Ik trok mijn fluffy badjasje aan voor deze gelegenheid. De dildo’s met zuignappen gingen aan de muur en zo was dat ook weer een super leuke setting voor nog een paar foto’s en wat rook het lekker! Al die gekleurde dildo’s aan de badkamer muur zag er ook echt super vrolijk uit.

Het resultaat

Fotoshoot bij different by suus Fotoshoot bij different by suus Fotoshoot bij different by suus

Echt super snel ontving ik de foto’s al. Ik mocht zelf nog aangeven of er nog foto’s waren die ik graag extra bewerkt wilde hebben. Ik was best wel zenuwachtig voor het resultaat, want ik ben niet altijd even blij met hoe ik op de foto sta, maar toen ik begon te kijken, had ik al heel snel een big smile op mijn gezicht. Wat zaten er super veel leuke foto’s bij! Ik werd er gewoon echt blij van, het plezier straalde ook echt van de foto’s af.

Ik vind het zelf soms best wel lastig omdat een plussize lijf toch niet het schoonheidsideaal is, dus soms heb ik wat moeite met mijn eigen lichaam op foto’s. Maar nu vond ik de meeste foto’s gewoon echt wel tof en charmant. Natuurlijk waren er een paar waarvan ik dacht: omg nee, die niet hoor! Maar het merendeel ben ik echt meer dan tevreden over. En ik heb gewoon ook echt zo’n leuke middag gehad bij Suus met deze fotoshoot.

Op de foto bij Suus

Fotoshoot bij different by suus Fotoshoot bij different by suus Fotoshoot bij different by suus

Als je het zelf eens leuk vind om een wat apartere fotoshoot te doen, kan je contact opnemen met Suus. Ze is super openminded en ze vind echt niks gek. Dat vind ik echt super fijn, want het is echt belangrijk dat je je met zo’n fotoshoot wel gewoon echt op je gemak voelt en daar zorgt zij zeker voor.

De website van Different by Suus vind je hier.

Tess

Tess heeft voordat ze TessTesst.nl begon bijna tien jaar in verschillende seksshops gewerkt en daar leerde ze superveel over alle soorten seksspeeltjes en zo groeide haar interesse voor seksspeeltjes nog verder.

Seksspeeltjes testen vind ze echt superleuk om te doen en ze hoopt dat het jou helpt om een seksspeeltje te kiezen die bij jou past. Maar ook hoopt ze door open en eerlijk te schrijven over sex toys, BDSM, kink en dus ook seks, dat ze een beetje meehelpt het taboe te doorbreken. Waarom zou dit een onderwerp moeten zijn waar we ons voor moeten schamen? Weg met die schaamte! De meeste mensen hebben seks, de meeste mensen masturberen, dus waarom zouden we dat onbesproken laten?

Tess maakt samen met Daphne de podcast Meet the Kinksters.

2 Reacties

  1. Wauw, wat mooie en awesome foto’s!

    Antwoord
    • Dankjewel, ik ben er ook echt super blij mee! Was echt zo leuk.

      Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.