Fleshlight Turbo Ignition Blue Ice | Review by Jay

27-02-2019

De voorlopig laatste (de Fleshlights zijn op) Fleshlight review gaat over de Fleshlight Turbo Ignition Blue Ice, ik kreeg hem van willie.nl in ruil voor een eerlijke review.

Fleshlight

We weten inmiddels al een hoop over Fleshlight. De Fleshlight Turbo Ignition Blue Ice is de laatste in wat ik zie als de โ€œnieuweโ€ Fleshlights. Net zoals zijn eerder gereviewde broer de Fleshlight Turbo Thrust Copper is de Fleshlight Turbo Ignition Blue Ice een stap van de standaard Fleshlight af. Geen weelderige nep vulva, mond of anus.

Nee, de Fleshlight Turbo Ignition Blue Ice heeft net zoals de Thrust meer iets weg van een verwarmingspijp dan van een traditionele onahole.

Ik vraag mij af of Fleshlight nog met meer innoverende masturbators gaat komen, maar vooralsnog krijg ik de indruk dat ze zich toch weer meer op de Fleshlight Girls serie focussen, en waarom ook niet, want die verkoopt denk ik heel goed.

Fleshlight Turbo Ignition Blue Ice

Fleshlight turbo ignition blue ice

Ik zei het net al de Fleshlight Turbo Ignition Blue Ice is dus een wat meer space age Fleshlight, net zoals de Turbo Thrust Ignition is hij verkrijgbaar in โ€œcopperโ€ en โ€œblue iceโ€ versie.

Dat Blue Ice is wel leuk gevonden, het is namelijk doorzichtig, net zoals de Fleshlight Go die ik eerder testte, maar ook blauw, waardoor je dus wel je pik kan zien verdwijnen in de masturbator. En als dat je ding is, is dat vast heel erg geil. Ik persoonlijk zie nog steeds de meerwaarde er niet helemaal van.

Verder is het materiaal dus anders dan dat van een normale Fleshlight, want ja die zijn ook niet doorzichtig.

Maar ook de opzet is heel anders. Je hebt een losstaand mond deel, dan een stukje niets, en dan de schacht. Dit zou een โ€œultiemeโ€ blowjob ervaring moeten geven.

Oh ik vergeet bijna te vermelden dat de koker, je weet wel, die onopvallende zaklamp, waar de sleeve inzit, natuurlijk ook doorzichtig is, anders heeft het hele, kijk daar is je piemel concept natuurlijk helemaal geen zin.

Ik moet wel zeggen, dat Blue Ice, ik vind het wel mooi om te zien.

De textuur asan de binnenkant is een beetje moeilijk te omschrijven, je ziet wat (zachte) nopjes, een honingraat en nog wat vormen langs komen, ik zou het eerlijk gezegd niet zo durven te omschrijven, het is in ieder geval niet recht toe recht aan.

Fleshlight Turbo Ignition Blue Ice getest

Verder is er niet zo heel veel anders te zeggen over deze Fleshlight, dus dan maar meteen testen.

Net zoals als de Fleshlight Turbo Thrust is de Fleshlight Turbo Ignition Blue Ice vrij plakkerig. Hetgeen je dus ook merkt als je hem over de Fleshlight Warmer heen te schuiven.

Dus net zoals eerder met die andere koperen ploert, moet er eerst glijmiddel worden toegepast aleer ik op een normale manier de Fleshlight Warmer wil gebruiken, maar ach, dan is het glijmiddel voor het grootste gedeelte ook al lekker warm, en dat is eerlijk gezeg geen straf.

Na een aantal minuten wachten totdat de Fleshlight Warmer zijn werk heeft gedaan is het dan zover. Ik kan aan de gang met de Fleshlight Turbo Ignition Blue Ice.

Wat meteen opvalt is dat de textuur van de Ignition echt heel anders aanvoelt dan van de Thrust. Ik moet eerlijk zeggen dat ik de hoop voor het nieuwe materiaal had opgegeven, maar de Fleshlight Turbo Ignition Blue Ice stelt hierin in ieder geval niet teleur. Het voelt een stuk beter.

Maar eerlijk is eerlijk, ik denk dat de Turbo Fleshlights niet helemaal mijn ding zijn.

Sowieso het โ€œdoorkijkโ€ idee vind ik echt niets, ik zou zelfs zeggen storend, en de sensaties zijn echt wel lekker, echt wel veel beter dan je doorsnee onahole, maar niet zo lekker als bijvoorbeeld de Stoya, en het komt ook niet in de top 10.

Fleshlight turbo ignition blue ice

Maar, zoals altijd, voelt het allemaal wel heel degelijk, goed en lekker, dus een miskoop vind ik deze Fleshlight Turbo Ignition Blue Ice zeer zeker niet.

Ik denk ook dat ik inmiddels door heb waarom deze Turbo Fleshlights mij niet zo bekoren. Het materiaal is buiten het plakkerige aspect om, ook een stuk zachter. Dus krijg je voor mijn gevoel een stuk minder weerstand, en dus stimulatie, en dus is het voor mij, als persoon die van wat stevigere en heftigere stimulatie houdt, niet helemaal mijn ding.

Maar zoals al gezegd, beter dan de Thrust, veel beter dan de Thrust en sowieso beter dan menig andere masturbator.

Schoonmaak

Ik denk dat je, als je mijn andere Fleshlight reviews hebt gelezen, je dit stukje wel kan dromen. Maar goed, het is toch een belangrijk deel van het spelen met masturbators. De schoonmaak, want juist dit soort TPE/TPR/Niet siliconen speeltjes zijn poreus, en dus is goed schoonmaken een must.

Ik weet niet of Fleshlight dat met opzet goed heeft geregeld, ik vermoed van wel. Maar dus net zoals alle Fleshlights kan je de Fleshlight Turbo Ignition Blue Ice uit de koker halen, de sleeve helemaal binnenstebuiten keren en met Flesh Wash, zeep, of jouw favoriete toycleaner helemaal reinigen. Goed afspoelen en aan de lucht laten drogen.

Ik kreeg laatst de tip dat je daar de Fleshlight warmer perfect voor kan gebruiken, maar dat werkt denk ik beter voor de niet zo plakkerige Fleshlights, want hier zou je weer glijmiddel moeten toepassen, en dat maakt hem dan weer โ€œviesโ€.

Enfin, gewoon op een pluisvrije doek laten drogen, of in de koker die je open laat staan, gaat ook echt prima.

Conclusie

Een wat kortere review dan jullie van mij gewend zijn wellicht. Maar goed, er is natuurlijk maar zoveel wat je kan zeggen over een Fleshlight.

De Fleshlight Turbo Ignition Blue Ice is een goede masturbator, zeker als je nog geen masturbators hebt, en niet van wat meer stevige stimulatie houdt, kan ik hem eigenlijk alleen maar aanraden.

Maar let dus wel op, je kan je eigen penis zien verdwijnen en klaarkomen in deze Fleshlight Turbo Ignition Blue Ice. En dat moet maar net je ding zijn. Je kan hem natuurlijk ook altijd gewoon nog in de copper uitvoering kopen, dan zie je dat niet.

Maar goed, een goede masturbator, echt wel waar voor je geld.

Je koopt de Fleshlight Turbo Ignition Blue Ice bij willie.nl voor โ‚ฌ 54,95

Jay

Jay is de persoon achter Tess Tesst die verantwoordelijk is voor het testen van, en schrijven over seksspeeltjes die gericht zijn op de penis en de prostaat.

Omdat Jay ook kinkster is zal hij van tijd tot tijd ook een review of artikel schrijven over Kink en BDSM en alles wat daar bij komt kijken

Buiten zijn talent voor testen en schrijven over seks, seksualiteit, BDSM en natuurlijk seksspeeltjes, is hij ook verantwoordelijk voor het technisch onderhoud, de marketing en nog veel meer andere zaken binnen Tess Tesst en veel andere websites van zijn klanten.

1 Reactie

  1. Een disco show zoals bij sommige elektrische masturbators is ook mn ding niet. Misschien leuk voor een gezellig avondje samen met een geliefde als thema, maar meer ook niet.

    Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.