Fleshlight Herspot Golden Rose G-spot dildo

24-09-2021

Fleshlight is natuurlijk vooral bekend van de masturbators. Maar er was ook al een Fleshlight Guys lijn met dildo’s. Daar testte ik eerder al de Ryan Driller dildo van, waar ik enorm fan van ben. Maar nu heeft Fleshlight een nieuw (sub)merk: Herspot, met niet-realistische dildo’s. Ik kreeg de Herspot by Fleshlight Golden Rose G-spot dildo van Easytoys

Specs

Materiaal: siliconen (helemaal bodysafe)
Oplaadbaar: nvt
Standjes: nvt
Waterproof: ja
Verkoopprijs: 49,95 euro voor de Large, hier te koop bij Easytoys (de Small kost 29,95 euro en de Medium 39,95 euro)
Is ’t wat? Ik ben niet echt fan.

De verpakking en de inhoud

De herspot golden rose g-spot dildo en de verpakking. De herspot golden rose g-spot dildo naast de verpakking

Fleshlight heeft meestal een sleeve om de verpakking, zo ook bij de Herspot Golden Rose dildo. Op de sleeve zie je foto’s en informatie. Het ziet er leuk en fris uit allemaal. Onder de sleeve zit de normale verpakking. Dat is een wit doosje met de merknaam er meerdere keren op..

In de verpakking vind je de Herspot Golden Rose dildo, ik heb de Large, maar hij is er ook in Medium en Small. Verder zit er nog een foldertje met Fleshlight producten en informatie in de doos.

Mijn eerste indruk van de Fleshlight Herspot Golden Rose dildo

De herspot golden rose g-spot dildo naast een lipstick De onderkant van de herspot golden rose g-spot dildo, je ziet het zwarte siliconen dingetje uitsteken.

Ik vind deze dildo zó mooi! De kleur vind ik helemaal chic, het patroontje wat je in het siliconen ziet, is mooi. En die glans van het siliconen, daar ben ik een beetje verliefd op. Ik heb dit eigenlijk nog nooit zo gezien. Het ziet er bijna uit alsof deze G-spot dildo van shiny steen gemaakt is. Ik vind ‘m er bijna kunstig uit zien. It’s so shiny and pretty! Ik weet niet hoe het komt dat het siliconen er zo uit ziet. Dat is iets wat ik echt een keer wil uitzoeken, want al die soorten siliconen, ik ben heel benieuwd hoe dat nu zit.

Dit is een G-spot dildo, daarom is ‘ie ook licht gebogen. In de onderkant van de Herspot Golden Rose dildo zit een opening, met daarin een zwart stukje siliconen. Hierdoor kan de dildo niet rechtop blijven staan. Als je dat wil, moet je het zwarte stukje er uit trekken. Succes daarmee, zou ik zeggen. Jay en ik waren met z’n tweeën dik een kwartier bezig om dat voor elkaar te krijgen. Siliconen in siliconen, wat ook nog vacuüm zuigt. Het zit nogal vast, zal ik maar zeggen. Ook wanneer je een Fleshlight zuignap zou willen gebruiken, moet je eerst dit zwarte dingetje er uit halen.

Wanneer je het zwarte stukje siliconen er uit hebt (hoera voor jou dan, want wat een prestatie is dit!), is de onderkant van de dildo dus ‘leeg’ en daardoor ook wat slapper. Wanneer je de dildo gewoon zo wilt gebruiken en je wil ook niet per se dat ‘ie kan staan, zou ik dat dingetje er lekker in laten zitten.

De test van de Fleshlight Herspot Golden Rose dildo

De herspot golden rose g-spot dildo naast een flesje sliquid sassy Close-up van de bovenkant van de herspot golden rose g-spot dildo

Ik was best wel in m’n nopjes met de Herspot Golden Rose dildo, dus ik keek er ook wel naar uit om ‘m te testen. Hoewel het siliconen dus heel glad en smooth is, heeft het natuurlijk wel drag. Ik weet daar nog steeds niet echt een goed Nederlands woord voor. Ik zou bijna zeggen trekkerig, wat dan wel weer grappig is ook. Wanneer je je vinger over de dildo laat glijden, dan merk je dat dit dus helemaal niet zo lekker glijdt, het gaat stroef. Daarom is het belangrijk om er wat glijmiddel bij te gebruiken. Kies wel voor een waterbasis glijmiddel zonder irriterende ingrediënten, zoals bijvoorbeeld Sliquid of Pjur Woman Nude. 

Met wat glijmiddel ging het inbrengen van de dildo heel makkelijk. Dit is dan de large, maar ik vind het een prima maatje. Ik vind ‘m niet heel groot, deze maat voelt gewoon helemaal lekker voor mij.

De Herspot Golden Rose dildo voor mijn G-spot

De herspot golden rose g-spot dildo in mijn hand. De onderkant van de herspot golden rose g-spot dildo

Omdat de Herspot Golden Rose dildo specifiek een G-spot dildo is, was ik benieuwd wat hij voor mijn G-spot zou doen. Mijn G-spot is echt heel makkelijk met dildo’s. Wanneer een dildo een beetje een ribbel heeft, is het al heel snel feest voor mijn G-spot. Maar deze Herspot Golden Rose dildo deed het dus niet zo goed voor mijn G-spot. Ik denk dat dit komt omdat ‘ie niet echt een ribbel heeft.

De kop van de Herspot Golden Rose dildo heeft wel een heel klein beetje een ribbel, maar deze is echt heel mild. Het loopt met een vloeiend bochtje over in de schacht van de dildo. Ook is het siliconen vrij zacht, wat stimulatie van mijn G-spot vaak wat lastiger maakt.

Ik kreeg uiteindelijk wel een G-spot orgasme van de Herspot Golden Rose dildo, maar het kostte duidelijk meer moeite dan met andere G-spot dildo’s. Ook was het orgasme wat minder intens. Eerlijk gezegd had ik dit niet verwacht, juist omdat mijn G-spot zo makkelijk is. Maar het zal een combinatie van factoren zijn waardoor deze mooie dildo mijn G-spot niet enorm pleziert.

Alsnog vond ik de dildo wel prettig voelen. Ik merk duidelijk dat het materiaal wat anders voelt dan ander siliconen. Ook vind ik het formaat erg fijn. Het was dus zeker wel een aangename ervaring om deze dildo te gebruiken, maar de beste G-spot dildo is het voor mij in elk geval niet. Nu vind ik dildo’s ook leuk wanneer ze niet specifiek voor de G-spot bedoeld zijn. Maar wanneer de volledige naam van deze dildo is de Herspot by Fleshlight Golden Rose Platinum Cured G-spot Dildo, dus ja, dan verwacht ik ook wel wat G-spot stimulatie.

Conclusie

De Herspot Golden Rose dildo is een hele mooie, beetje chic ogende dildo van heel glad siliconen. Voor mijn G-spot is ‘ie niet super geschikt, hij stimuleert mijn G-spot wel, maar met moeite. Als gewone dildo vind ik ‘m wel heel fijn voelen.

Je kan de Fleshlight Herspot Golden Rose dildo hier bestellen bij Easytoys voor 49,95 euro

Tess

Tess heeft voordat ze TessTesst.nl begon bijna tien jaar in verschillende seksshops gewerkt en daar leerde ze superveel over alle soorten seksspeeltjes en zo groeide haar interesse voor seksspeeltjes nog verder.

Seksspeeltjes testen vind ze echt superleuk om te doen en ze hoopt dat het jou helpt om een seksspeeltje te kiezen die bij jou past. Maar ook hoopt ze door open en eerlijk te schrijven over sex toys, BDSM, kink en dus ook seks, dat ze een beetje meehelpt het taboe te doorbreken. Waarom zou dit een onderwerp moeten zijn waar we ons voor moeten schamen? Weg met die schaamte! De meeste mensen hebben seks, de meeste mensen masturberen, dus waarom zouden we dat onbesproken laten?

Tess maakt samen met Daphne de podcast Meet the Kinksters.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.