Fleshlight Go Torque ICE | Masturbator Review door Jay

02-01-2019

Via Stephanie van Willie kregen Tess en ik een enorme doos vol met nieuwe seksspeeltjes in ruil voor een eerlijke review. Zo ook de Fleshlight Go Torque ICE.

Fleshlight Go?

Mocht je nog niet zo op de hoogte zijn van wat een Fleshlight nu eigenlijk is, anders dan een slecht geschreven merknaam voor een zaklamp, dan nog even een korte intro. Fleshlights zijn zogenaamde “kunstkutjes” ook wel nepvulva’s of onaholes.

Waar Fleshlight zich echter in onderscheid is de “echtheid” van het “vlees” maar je je pik in stopt en ook het, wat omschreven wordt als, discrete verpakking.

Dit kunstige stukje artificiële vrouwelijke anatomie zit namelijk “verstopt” in iets dat je zou moeten doen geloven dat het een zaklamp is, een hele grote, dikke, onhandige, lompe zaklamp.
Vandaar dus ook Fleshlight.

Inmiddels brengt Fleshlight ook masturbators uit die niet op een kunstmatige vulva, mond of anus lijken, maar een beetje meer space age zijn. Eigenlijk lijkt het idee wel een beetje op de masturbators van Tenga.

De Fleshlight Go is een meer draagbare versie van de Fleshlight, in dit geval de Torque. Deze Fleshlight Go is dus minder hoog en smaller dan een normale Fleshlight.

Fleshlight go torque ice

Fleshlight Go Torque ICE

De Fleshlight Go komt in een aantal uitvoeringen, zo is er de Lady versie die wel op een kleinere meer draagbare kunstvulva lijkt en de Fleshlight Go Torque Ice.

De Torque Ice is meer spaceage en gemaakt van een doorzichtig materiaal, je kan dus alles goed zien, ook als je de Fleshlight Go Torque Ice penetreert.

Dat moet je natuurlijk maar net leuk vinden, ik persoonlijk vindt het geen toegevoegde waarde hebben voor mijn ervaring, maar wat ik begrijp zijn er mensen die daar heel erg op kicken, dus dan is het alleen maar leuk dat die mogelijkheid er is en dat je dat dus allemaal best wel goed kan zien.

Ondanks dat de Fleshlight Go Torque Ice dus meer op een zaklamp lijkt dan zijn grotere familieleden is hij helemaal transparant, en ook de “zaklamp” waar de sleeve in zit. En dus lijkt het weer niet op een zaklamp, maar goed, daar waren we eigenlijk ook al van afgestapt.

Fleshlight Go Torque ICE: Kleiner en fijner?

De Fleshlight Go Torque ICE is dus aanzienlijk smaller dan een normale Fleshlight. Dat merk je ook meteen aan de doos, want ja, ook die is smaller en minder hoog, en de Fleshlight Go Torque ICE prijkt in al zijn doorzichtbaarheid in de eigenlijk vrij simpele verpakking.

Fleshlight go torque ice | masturbator review door jay

Zoals je dus kan verwachten is door de compactheid van deze masturbator de entree dus ook smaller dan dat ik gewend ben van een normale fleshlight en is het allemaal dus ook een stuk strakker.

Wat ook opvalt is dat de Fleshlight Go Torque ICE van een heel ander soort materiaal gemaakt is dan een normale fleshlight, althans zo komt het over op mij. Zo is er niet de Fleshlight geur die eigenlijk altijd aanwezig is bij de andere Fleshlights en voelt deze space age masturbator ook een stuk plakkeriger aan, ik weet overigens niet of dat nou zo’n plus punt is.

Fleshlight Go Torque ICE getest

De Fleshlight Go Torque ICE is dus een stuk plakkeriger, en waar ik normaal gesproken eigenlijk nooit glijmiddel in een toy hoef te doen om hem over de sleeve warmer te doen, moest dat nu wel. Eigenlijk op zich helemaal niet erg, voorverwarmd glijmiddel is namelijk ook best lekker.

Maar het verschil is dus vrij evident. De Fleshlight Go Torque ICE is overigens ook een stuk lichter dan een normale Fleshlight wat op zich wel fijn is.

Na een paar minuten wachten op de verwarming van de sleeve was de Fleshlight Go Torque ICE dan eindelijk klaar voor gebruik.

Ik heb er natuurlijk Flesh Lube in gedaan want dat hoort bij een Fleshlight. Deze lube vind ik wel aangenaam ruiken en voelt ook niet onaangenaam, dit glijmiddel is verder ook veilig voor je lichaam.

En dus aan de gang, dacht ik.

Maar ik zei al, de Fleshlight Go Torque ICE is een stuk smaller. En dus ging mijn pik er in eerste instantie vrij moeilijk in. Zelfs het toevoegen van extra Flesh Lube deed niet bepaald wonderen. Het ging wel, maar het is allemaal zo strak dat ik eigenlijk niets meer voel van de textuur van de Fleshlight Go Torque ICE.

Fleshlight go torque ice | masturbator review door jay

Dan wordt masturberen met een seksspeeltje ineens heel saai, een paar keer heen en weer halen, je voelt wel een super strak gevoel, maar lekker? Nee.

Natuurlijk laat ik mij niet voor een (kunstmatig) gat vangen, en probeer ik een paar dagen later weer of de Fleshlight Go Torque ICE misschien leuk is met ander glijmiddel. Want dat heb ik inmiddels wel geleerd: De sensatie van een seksspeeltje is echt heel erg afhankelijk van de combinatie van het seksspeeltje en het glijmiddel dat je gebruikt.

Ik neem nu dus in plaats van Flesh Lube mijn oude vertrouwde KYO glijmiddel en herhaal de stappen. Een en ander glijd nu zeker beter, maar het is simpelweg gewoon te strak.

En dus, nee ik kom er niet van klaar. Mocht je dus, net zoals ik, iets groter of vooral ook breder zijn “daar beneden” dan is deze toy misschien niet iets voor jou.

Schoonmaak van de Fleshlight Go Torque ICE

Net zoals alle andere Fleshlights is de Fleshlight Go Torque ICE natuurlijk vrij simpel te reinigen, sleeve uit de houder, sleeve binnenstebuiten, schoonmaken met zeep of Flesh Wash (of een andere toy cleaner die je bij de hand hebt) aan de lucht laten drogen, et presto. Klaar voor de volgende keer.

Conclusie

Misschien is het dat ik te hoge verwachtingen heb van een merk als Fleshlight.

Maar mijn ervaring met de Fleshlight Go Torque ICE vond ik eigenlijk ronduit teleurstellend, een meer draagbare masturbator uit de Fleshlight familie leuk mij juist zo handig. Maar de combinatie van de versmalling en mijn blijkbaar te brede/dikke geslachtsdeel is duidelijk geen goede combinatie. Ik denk dat het voor mensen met een wat dunnere/smallere penis juist wel een heel fijne toy kan zijn.
Kortom, de Fleshlight Go Torque ICE past niet bij mij en mijn lichaam, maar ik ben er van overtuigd dat het een leuk seksspeeltje kan zijn voor mensen die wat smaller zijn.

Je koopt de Fleshlight Torque ICE bij willie.nl nu met 10% korting voor € 47,95

Jay

Jay is de persoon achter Tess Tesst die verantwoordelijk is voor het testen van, en schrijven over seksspeeltjes die gericht zijn op de penis en de prostaat.

Omdat Jay ook kinkster is zal hij van tijd tot tijd ook een review of artikel schrijven over Kink en BDSM en alles wat daar bij komt kijken

Buiten zijn talent voor testen en schrijven over seks, seksualiteit, BDSM en natuurlijk seksspeeltjes, is hij ook verantwoordelijk voor het technisch onderhoud, de marketing en nog veel meer andere zaken binnen Tess Tesst en veel andere websites van zijn klanten.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.