Fleshlight Drying Rack accessoires | Accessoire review

07-09-2022

“Fleshlight accessoires waarvan je niet wist dat je ze nodig had.” Dat had eigenlijk de titel van deze review moeten zijn. Maar dat was wat lang. EasyToys vroeg mij of ik interesse had in het bekijken en reviewen van deze Fleshlight accessoires, ik zei ja, en nu zijn we hier.

Deze review, of nou ja post, is ook wat anders dan jullie gewend zijn, want nou ja, deze accessoires zijn voornamelijk om te drogen, en heel specifiek (surprise, surprise) om Fleshlights te laten drogen.

En nu moet ik eerlijkheidshalve toegeven, dat is wel iets wat ik vroeger miste, de mogelijkheid om een Fleshlight goed te laten drogen, want in de praktijk blijkt dat het drogen van een Fleshlight sleeve toch best nog wel een dingetje kan zijn.

Maar wat moet je er allemaal over schrijven?

Fleshlight schoonmaken, de oude manier

Misschien is het goed om eerst even stil te blijven staan bij hoe je eerst een Fleshlight, en dan specifiek een Fleshlight sleeve moest laten drogen.

Effectief kwam het er op neer dat je de sleeve of op een droge pluisvrije doek moest neerleggen en aan de lucht moest laten drogen Γ³f dat je de sleeve terug moest doen in de Fleshlight zelf en dan moest hopen dat er genoeg luchtcirculatie was als je het deksel er af liet en de onderkant op de een of andere manier open hield.

Je leest al, alles niet ideaal, ik weet van mensen die met van die metalen kleerhangers aan de gang gingen, mensen die zelf van alles 3D gingen printen, enfin, er werd van alles geMacgyvered (en als je niet weet wat ik bedoel dan voel ik mij echt ENORM oud) om, maar tot een droogoplossing te komen.

Fleshlight accessoires om makkelijker te drogen

Dus na heel veel vraag is Fleshlight blijkbaar overstag gegaan en hebben ze een aantal accessoires in het leven geroepen die ieders droogbehoeftes zou moeten bevredigen.

In totaal zijn dat 3 verschillende accesoires geworden, te weten:

  1. De Fleshlight Drying Rack: Stand Dry
  2. De Fleshlight Drying Rack: Hang Dry
  3. De Fleshlight Drying Rack: Screw Dry

Fleshlight Drying Rack: Stand Dry

Fleshlight drying rack stand dry

Dit droogrekje (klinkt meteen een stuk suffer zo, ja vind ik ook), is bedoeld om je Fleshlight β€œop tafel” neer te zetten. Het is een aluminium rekjes met daar aan vast een soort klein emmertje.

Idee is dat je de sleeve in de ring hangt en dat je hem dan door de luchtcirculatie en de zwaartekracht laat drogen. Op zich best een prima oplossing, maar niet heel discreet en als er veel vocht nog in je sleeve zit is het gedruppel na een paar minuten ook echt wel een dingetje. Niemand wordt blij van een druipende fleshlight sleeve, en al helemaal niet in een aluminium emmertje.

Fleshlight Drying Rack: Hang Dry

Fleshlight drying rack hang dry

Dit droogrekje heeft, zoals je op de foto vast al hebt gezien een haak waarmee je het rek ergens kan ophangen. Je zou denken tussen je kleding, maar ook gewoon ergens aan het plafond, of misschien, afhankelijk van de vorm, aan bijvoorbeeld je douche of douchecabine deur. Ook hier zit een ring waar je de sleeve in kan hangen, en de lucht en de zwaartekracht doet duidelijk de rest. Geen emmertje, dus het druppen is qua geluid misschien minder, en omdat het gewoon in je douche kan hangen (of in een kast) hoor je het eigenlijk niet.

Fleshlight Drying Rack: Screw Dry

Fleshlight drying rack screw dry

Nee, je hoeft niet te neuken om dit droogrekje te gebruiken. Waar het wel voor is, is om je Fleshlight sleevein de case/huls/Fleshlight te zitten en dan de onderste (kleinste) dop er af te draaien, om dan vervolgens de hele Fleshlight vast te zetten in dit aluminium rekje. Dan doet wederom de zwaartekracht zijn ding, maar echte luchtcirculatie heb je dan niet, dus nou ja, het is een keus.

Heb je deze Fleshlight accessoires nou echt nodig?

Ik denk dat voor alles wel een markt te vinden is, en ik kan mij voorstellen dat als jij vervend Fleshlight gebruiker bent, een van deze accessoires het schoonmaken, en dan vooral het drogen van je Fleshlight ongelofelijk veel makkelijker maakt.

Heeft 1 persoon ze alle drie nodig? Nee, dat lijkt mij niet, afhankelijk van jouw situatie is één van deze accessoires meer dan genoeg.

Ik persoonlijk vind de Hang Dry duidelijk het meest handig. Vooral omdat je vrij makkelijk je sleeve kan ophangen. Voor een ander zal de keuze vast anders zijn, maar dat is duidelijk iets heel persoonlijks.

Conclusie

Β Zijn dit nu de accessoires die ik al jaren miste? Heel eerlijk? Nee, eigenlijk niet. Denk ik dat het voor sommige mensen, in sommige gevallen wel handig zal zijn. Ja, zeker.

Ik moet ook wel stellen dat Fleshlight wel de moeite heeft genomen qua materiaalkeuze. Ik had eigenlijk wat plastic verwacht, maar deze aluminium Fleshlight Drying racks zijn zeker wel van goede kwaliteit. Sterker nog, ze gaan vele malen langer mee dan de gemiddelde Fleshlight en daarmee is het dus een eenmalige aanschaf.

Die hoge kwaliteit heeft natuurlijk wel gevolgen voor de prijs, het zijn zeker geen goedkope rekjes, maar gezien het feit dat ze in potentie eeuwig meegaan is het een eenmalige aanschaf waar je jarenlang plezier van kan hebben.

Je koopt de Fleshlight Drying Rack: Stand Dry bij Easytoys voor € 27,99

Je koopt de Fleshlight Drying Rack: Hang Dry bij Easytoys voor € 22,99

Je koopt de Fleshlight Drying Rack: Screw Dry bij Easytoys voor € 22,99

Jay

Jay is de persoon achter Tess Tesst die verantwoordelijk is voor het testen van, en schrijven over seksspeeltjes die gericht zijn op de penis en de prostaat.

Omdat Jay ook kinkster is zal hij van tijd tot tijd ook een review of artikel schrijven over Kink en BDSM en alles wat daar bij komt kijken

Buiten zijn talent voor testen en schrijven over seks, seksualiteit, BDSM en natuurlijk seksspeeltjes, is hij ook verantwoordelijk voor het technisch onderhoud, de marketing en nog veel meer andere zaken binnen Tess Tesst en veel andere websites van zijn klanten.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.