Fifty Shades Freed Pleasure Overload 10 Days of Play

12-08-2018

Sextoy review by Tess: Fifty Shades Freed Pleasure Overload 10 Days of Play

Ik heb al eerder een mini vibrator en een luxe paddle getest uit de Fifty Shades Freed lijn en beiden waren niet alleen heel erg mooi maar werkten ook goed. Alle toys uit de Fifty Shades Freed lijn zijn mooi donkerpaars met rosé gouden details. Ik vind dat er echt super tof en best chic uitzien. In deze lijn vind je zowel sextoys als wat meer BDSM gerichte toys. Van Stephanie van Willie kreeg ik deze Fifty Shades Freed Pleasure Overload set om te testen.

Anastasia heeft er eindelijk zin in

Natuurlijk heb ik de Fifty Shades films ook gezien. Als kinkster was ik natuurlijk wel benieuwd (al ben ik bij de boeken na het eerste deel afgehaakt). Ik moet zeggen dat ik Fifty Shades Freed wel de leukste film vond, omdat het daar eindelijk niet meer overkwam alsof Anastasia er helemaal geen zin in had. Ik vind BDSM super tof, maar consent is toch wel het belangrijkste. Je moet het echt allebei (of allemaal, want je kan het natuurlijk ook met meer mensen doen) willen. Hoewel deze films natuurlijk best wel om BDSM draaien, is er maar weinig BDSM te zien. En wat je ziet, is vrij soft. Ik denk dat je de Fifty Shades toy lijnen ook een beetje zo moet zien en dat ze vooral gericht zijn op beginners en mensen die het gewoon leuk vinden om eens wat kinky dingen te proberen.

De verpakking van de Fifty Shades Pleasure Overload

Fifty shades freed pleasure overload 10 days of play Fifty shades freed pleasure overload 10 days of play

De verpakking van de Pleasure Overload vind ik echt mooi. En goed. Want dit is dus eigenlijk een soort adventkalender. Er zijn tien vakjes en achter elk vakje vind je een speeltje. Om de verpakking zit een sleeve, waarop je precies al kan zien wat er allemaal in de doos zit. Zo weet je dus wel van tevoren wat je koopt en is het niet een grote anticlimax bij het uitpakken/open maken. Maar als je deze set dus kado wilt geven, kan je gewoon de sleeve er af halen, zodat degene die ‘m krijgt nog geen idee heeft wat er allemaal achter die deurtjes zit. Super handig toch?

Elke dag één vakje open maken

Fifty shades freed pleasure overload 10 days of play Fifty shades freed pleasure overload 10 days of play

Het is dus eigenlijk de bedoeling dat je met deze Pleasure Overload echt tien dagen van spel hebt. Elke dag maakt je één vakje open en met het product wat je dan achter het deurtje vind, ga je dan die avond (of wanneer je het ook doet) spelen. Super leuk bedacht. Alleen ik heb daar geen geduld voor, dus ik heb alle deurtjes gewoon in één keer open gemaakt. Ook wel omdat voor mij persoonlijk deze producten niet zo heel spannend zijn. Ik behoor duidelijk niet tot de doelgroep voor deze set.

Het was trouwens nog best lastig om de deurtjes netjes open te krijgen. Misschien was het mijn enthousiasme, want hoewel ik niet echt heel warm werd van de inhoud, vind ik het altijd super leuk om dit soort dingen open te maken. Het voelde als tien kadootjes uitpakken en ik hou heel veel vak kadootjes. Maar al snel scheurden er deurtjes af en ontstonden er ook scheuren in de verpakking waar dat niet de bedoeling was. Maar goed. Als alle toys er eenmaal uit zijn, heb je ook niks meer aan de verpakking natuurlijk.

Wat zit er in?

Fifty shades freed pleasure overload 10 days of play Fifty shades freed pleasure overload 10 days of play

Ik had dus op de voorkant van de verpakking al gezien wat er in de doos zou zitten, maar alsnog was ik erg benieuwd hoe het er allemaal in het echt uit zou zien.

De producten die je in deze Pleasure Overload set vind, zijn:

– Een vibrerende bullet
– Een klein zweepje
– Een veren kietelaar
– Een kleine buttplug
– Geisha balletjes
– Tepelklemmetjes
– Satijnen bondage banden
– Een blinddoekje
– Een vibrerende cockring
– Een bewaarzakje

Op de dag van het bewaarzakje heb je dus alsnog wel een anticlimax, want als je ’10 days of play’ verewacht, is er met zo’n zakje toch weinig lol te beleven. Al is het zakje wel echt super praktisch om al je toys in op te bergen. Maaar wat mij betreft zijn het dus 9 days of play. Al kan je natuurlijk ook nog veel vaker met al deze toys spelen.

Wat vind ik van de inhoud?

Sommige dingen vind ik super leuk, anderen wat minder. Ik loop de producten één voor één even langs om je in het kort te vertellen wat ik er van vond.

Veren kietelaar

Fifty shades freed pleasure overload 10 days of play Fifty shades freed pleasure overload 10 days of play

Toen ik het plastic wat om het veren kietelaartje zat, probeerde te verwijderen, trok ik gelijk het rosé gouden knopje er af. Dat was wel even jammer. Gelukkig kon ik ‘m vrij makkelijk wel weer terug duwen, maar echt heel vast zat ‘ie natuurlijk niet meer. De veertjes zijn wel super zacht!

De blinddoek

Fifty shades freed pleasure overload 10 days of play Fifty shades freed pleasure overload 10 days of play

De blinddoek vind ik heel fijn. De buitenkant is ook weer paars satijn, maar de binnenkant is echt mega zacht. En hij is gevoerd, hij is best wel dik. Ook zitten er twee elastiekjes aan, zodat ‘ie beter blijft zitten. Ik vind ‘m super comfortabel zitten. Alleen kan je er wel een beetje onderdoor spieken.

De bullet vibrator

Fifty shades freed pleasure overload 10 days of play Fifty shades freed pleasure overload 10 days of play

De vibrerende bullet ziet er mooi uit, maar hij heeft maar één standje. Er moet een AAA batterij in en die krijg je er niet bij. Dat verpest wel je playnight als je dan geen batterijen in huis hebt. Ook is ‘ie niet bepaald fluisterstil. Hij werkt op zich redelijk, maar het is niet de beste bullet vibrator.

De strokenzweep

Fifty shades freed pleasure overload 10 days of play Fifty shades freed pleasure overload 10 days of play

 

Het zweepje zou ik zelf eerder als een soort sleutelhanger aan mijn tas hangen. Maar als je nog nooit een zweepje hebt gebruikt, is het denk ik best leuk om dat eens te proberen. Ik weet niet wat voor materiaal er precies gebruikt is, maar het is een soort stof. Aan de ene kant paars, aan de andere kant zwart. Het materiaal is erg licht, dus iemand echt pijn doen, zal hier niet mee gebeuren. En zelf vind ik een handvat aan een flogger (een zweep met stroken) altijd toch wel een must. Ik vraag me af als je als beginner dit zweepje gebruikt, of je het dan spannend vind, of gelijk denkt dat zweepjes gewoon niks voor jou zijn. Dus weet dat er veel betere en veel lekkerdere zwepen zijn.

De vibrerende cockring

Fifty shades freed pleasure overload 10 days of play Fifty shades freed pleasure overload 10 days of play

De vibrerende cockring is een super basic cockring. Hij rekt goed, hij past zelfs om mijn pols. De vibraties kunnen in één stand en zijn niet indrukwekkend. Maar ook hiervoor geldt denk ik dat het best wel leuk is als je het nog nooit gebruikt hebt. Maar ook hiervoor geldt weer: er zijn veel betere te krijgen.

Mini buttplug

Fifty shades freed pleasure overload 10 days of play Fifty shades freed pleasure overload 10 days of play

Het buttplugje is ook leuk om anale stimulatie mee te ontdekken. Hij is maar net iets dikker dan een vinger en door de ring aan de onderkant is hij heel makkelijk te sturen. Hij is helemaal gemaakt van siliconen, dus dat is sowieso goed.

Loveballs

Fifty shades freed pleasure overload 10 days of play Fifty shades freed pleasure overload 10 days of play

De geisha balletjes kan je gebruiken om je bekkenbodemspieren mee te trainen (ik moet nog steeds een keer uitzoeken wat je daar nou precies voor moet doen, want alleen het dragen lijkt me niet heel effectief) of gewoon voor de lekker. Zelf vond ik het alleen niet lekker voelen. In de balletjes, zitten ook weer balletjes, die dus heen en weer schudden als je beweegt. Maar ik merkte dit echt bijna niet op, terwijl ik toch echt heb gesprongen en gedanst, maar zonder resultaat dus. Ze zijn wel helemaal van siliconen, ook het touwtje om ze te verwijderen, dus dat is dan wel weer fijn.

Tepelklemmetjes

Fifty shades freed pleasure overload 10 days of play Fifty shades freed pleasure overload 10 days of play

De tepelklemmen vond ik er super cute uit zien en ik had ook gelijk zin om ze aan mijn tepels te zien, want ik dacht dat dat sowieso leuk zou staan. Maar ik kreeg het gewoon niet voor elkaar om ze te plaatsen. Om de ‘stokjes’ zit een soort achtje, en die kan je dus verschuiven. Hoe verder je die naar achteren schuift, hoe meer open de pootjes gaan, en als je ‘m dus jaar voren schuift, gaan de pootjes dus dichter naar elkaar en klemt ‘ie. Maar het schuift echt best wel moeilijk, zeker als je dan ook nog probeert dat bij je tepel voor elkaar te krijgen. Mijn tepels zijn vrij plat, dus klemmetjes plaatsen is sowieso al lastig bij mij, maar met deze klemmetjes kreeg ik het helemaal niet voor elkaar.

Conclusie

Dus als ik dan naar deze set in z’n geheel kijk, denk ik dat het dus best leuk is voor mensen die eigenlijk nog geen seksspeeltjes of bdsm toys hebben en wel eens wat willen proberen. Het zijn allemaal niet de beste speeltjes, maar ze zijn ook niet super slecht. Maar als ik dan kijk naar de prijs van deze set, 109,95, dan schrik ik wel een beetje. Dat is toch wel een hoop geld om gewoon even leuk wat uit te proberen. Aangezien je eigenlijk maar 9 speeltjes krijgt, is dat dus meer dan 12 euro per speeltje. Nu denk ik dat de meeste van deze toys ook wel goedkoper te krijgen zijn. Dan heb je natuurlijk niet zo’n mooi matching setje, maar daar tegenover staat dat je wel weer gewoon zelf kan uitzoeken wat jij echt leuk vind. Want ik denk dat er maar weinig mensen zijn die echt elk speeltje uit deze set echt super tof vinden. Er zitten er altijd wel één of twee (misschien wel drie) bij die je niet zo leuk vindt.

Als je 110 euro te besteden hebt, dan denk ik dat je daar veel toffere dingen voor kan kopen, waar je langer plezier van hebt. Als ik zo even rond kijk in de Willie webshop, zie ik gelijk al veel leukere dingen, die ook echt niet zo duur zijn. En dan kan je gewoon zelf precies kiezen wat je wilt. Voor zo’n bedrag kan je zelf makkelijk een spannende set samenstellen.

Je kan de Fifty Shades Freed Pleasure Overload 10 days of play set hier bestellen bij Willie voor 109,95.

 

Tess

Tess heeft voordat ze TessTesst.nl begon bijna tien jaar in verschillende seksshops gewerkt en daar leerde ze superveel over alle soorten seksspeeltjes en zo groeide haar interesse voor seksspeeltjes nog verder.

Seksspeeltjes testen vind ze echt superleuk om te doen en ze hoopt dat het jou helpt om een seksspeeltje te kiezen die bij jou past. Maar ook hoopt ze door open en eerlijk te schrijven over sex toys, BDSM, kink en dus ook seks, dat ze een beetje meehelpt het taboe te doorbreken. Waarom zou dit een onderwerp moeten zijn waar we ons voor moeten schamen? Weg met die schaamte! De meeste mensen hebben seks, de meeste mensen masturberen, dus waarom zouden we dat onbesproken laten?

Tess maakt samen met Daphne de podcast Meet the Kinksters.

1 Reactie

  1. Zodra er 50 shades of…. op staat haak ik al gelijk af.
    En dan ben ik niet eens zo’n heel ervaren kinkster (al weet ik heel.goed wat ik wel en niet wil)
    De inhoudt van dit pakket komt voor mij eigenlijk precues overeen met het gevoel wat ik krijg van deze film/boeken serie 😑🤐 haha
    Misschien leuk om mee te beginnen, maar niet echt het serieuzere werk

    Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.