Fifty Shades Freed Crazy For You Bullet Vibrator

07-02-2018

Fifty Shades review: Fifty Shades Freed Crazy For You Bullet Vibrator

Fifty shades freed crazy for you bullet vibrator

Op de premiere dag van Fifty Shades Freed kan er natuurlijk geen review ontbreken over een sextoy uit de Fifty Shades Freed sextoy collectie. Ik kan niet zeggen dat ik super fan ben van Fifty Shades, maar als kinkster ben ik natuurlijk wel weer nieuwsgierig. Dus ik ga vanavond zeker wel naar de bios met een vriendinnetje om te kijken en ik ben best benieuwd. Ook bij deze film hoort weer een toy collectie. In mijn andere Fifty Shades review kan je lezen over de Cherished Collection met mooie leren BDSM spullen, maar er is natuurlijk ook een gewone sextoy lijn bij deze film. Met best wel veel keus ook, G-spot vibrators, mini vibrators, buttplugs, een glazen dildo en zelfs een luchtdruk toy! En dat is nog niet alles, je kan de hele collectie hier bekijken bij Lovehoney.eu.

Van Jacqs van Lovehoney kreeg ik deze super schattige Fifty Shades Freed Crazy For You Bullet Vibrator. Een mini vibrator van paars siliconen met natuurlijk ook weer een afwerking met een rose gold onderkantje. Alle toys in deze lijn zijn donker paars met rose gold details. Ik vind het er allemaal super leuk uitzien.

Basic verpakking

Fifty shades freed crazy for you bullet vibratorDe verpakking van de mini vibrator ziet er best leuk uit. Het is vrij basic, maar wel mooi met de kleuren paars en rose gold. Aan de zijkant van het doosje vind je wat meer uitleg over de bullet vibrator en een quote uit de film, zoals bij alle toys steeds het geval is. Deze bullet heet Crazy For You en dat komt in de quote dan weer terug: ‘Are you crazy?’ ‘Crazy for you,’ he whispers’. Dat vind ik wel leuk bedacht. In de verpakking vind je naast de vibrator ook nog de USB oplader, de gebruiksaanwijzing en een bewaarzakje. Wat natuurlijk ook weer paars is, met het Fifty Shades logo. Wel erg handig, want de doos is denk ik niet stevig genoeg om de Crazy for You bullet vibrator in te bewaren. De bullet is gemaakt van siliconen, heeft een travellock en is waterproof.

Waar is het gaatje?

Fifty shades freed crazy for you bullet vibratorVoor je de bullet de eerste keer gebruikt, moet je ‘m opladen. Ik moest eerst even zoeken hoe dan, want ik zag in de eerste instantie nergens een gaatje om het kabeltje in te pluggen. Je moet dus eerst het dopje aan de onderkant, waar ook het knopje zit, er af draaien en daar zie je dan een gaatje voor het kabeltje. Best wel apart, dit zie je echt niet zo vaak bij sextoys. Voor mezelf vond ik het gelijk al onhandig, want ik ben dus zo iemand die het gewoon echt voor elkaar zou krijgen om dan het dopje kwijt te raken tijdens het opladen. En dan heb je dus eigenlijk niks meer aan je vibrator. Dus goed opletten. Gelukkig heb ik het dopje nog.

Maar één knopje

Fifty shades freed crazy for you bullet vibratorDe Fifty Shades of Freed Crazy For You voelt echt heel lekker aan. Het siliconen voelt lekker zacht en fijn aan. Wat ik heel leuk vond, is dat de bovenkant schuin afgevlakt is en een hartjesvorm heeft. Dit ziet er niet alleen leuk uit, maar biedt ook weer meer mogelijkheden voor bij het gebruik van de sextoy. Aan de onderkant zit dus één knopje. Een mooi rose gold knopje, maar alsnog maar één knopje. En ik vind dat toch altijd wel vervelend hoor, ik wil gewoon een omhoog én omlaag knopje, zodat ik makkelijk terug kan naar de vorige stand als ik er achter kom dat ik die toch lekkerder vind. Maar goed, op kleine vibrators is er natuurlijk maar weinig ruimte dus ik snap het ook wel. Maar toch blijft het irritant.

Super irritant

Fifty shades freed crazy for you bullet vibratorToen ik de Crazy For You aanzette, was ik echt blij verrast. Deze vibraties waren op dit eerste standje echt al lekker heftig en diep. Super fijn, daar hou ik van. Dat er maar één knopje was, was gelijk vergeven en vergeven, want dit compenseerde enorm. Mijn clit en ik waren echt happy. Tot ik nog een keer op het knopje drukte. Tot mijn verbazing ging de bullet zachter trillen. Ik dacht dat er wat mis was, dus ik drukte nog een keer. Waarop hij nóg zachter ging trillen. Waarom?! Wie wil dat? Normaal heb je altijd eerst zacht, dan iets harder en dan hard. En over het algemeen beginnen daarna de patronen. Waarom zou je verzinnen dat je dat omdraait en begint met het hardste standje. Dan heb je daarna toch alleen maar een anticlimax. Iedereen die vaker een sextoy heeft gebruikt verwacht na standje één een harder standje. Daar moet je niet mee fucken, dat is echt super irritant. Daar wordt de sextoy gebruikende mens gewoon niet blij van. En in dit geval was het zelfs nog extra irritant, want als je ‘m uitzet en weer aanzet, onthoudt ‘ie gewoon bij welk standje je was gebleven en gaat daar weer mee verder. Dus je moet tig keer op het knopje drukken om weer gewoon bij standje één te komen. Argh! Dit is gewoon niet goed.

Fifty shades freed crazy for you bullet vibratorNu ik toch verplicht door alle patronen heen moest klikken, kon ik die wel gelijk ook allemaal even voelen. En er zaten best een paar leuke patronen bij. Ik vind patronen soms, voor heel even, best wel lekker en heb bij een goed patroon het gevoel dat het echt stimulerend werkt. Als de vibraties van hard naar zacht en weer terug gaan, reageert mijn clitoris daar wel heel heftig op. Alsof je een soort verlangen bij je clitoris creëert daarmee. Ik vind het moeilijk te omschrijven, maar het werkt voor mij wel in elk geval. Maar alleen voor even, want meestal kan ik van een patroon niet klaarkomen. Dus al vrij snel zoek ik dan toch weer gewoon standje 3, of in dit geval dan standje 1, op.

Fijne vorm

Fifty shades freed crazy for you bullet vibratorDe vorm van de vibrator vind ik wel echt super fijn. Je kan ‘m met het puntje gebruiken voor pinpoint stimulatie, dus stimulatie van een heel klein gebied. Dit is echt het soort stimulatie wat voor mij heel goed werkt, dus dat vond ik het lekkerst. Omdat het een hartvorm heeft, heb je nog een klein gleufje in het midden. Ik vond dat extra lekker voelen omdat dat een beetje om mijn clitoris heen kon. Het voelde net even als een klein extraatje en dat was echt lekker. Je kan ook het schuine vlak gebruiken om je clitoris te stimuleren. Dan stimuleer je dus in één keer een iets groter gebied. Dat voelde ook echt lekker, terwijl ik dus normaal meer van de pinpoint stimulatie ben. De trillingen zijn echt wel goed en diep en het siliconen voelt heel lekker aan, dus dat was ook heel fijn.

Conclusie

Het feit dat de standjes omgedraaid zijn, vind ik écht heel stom. Alleen al om die rede zou ik zelf deze vibrator gewoon niet kopen want ik erger me daar echt aan. Zeker in combinatie met het verder gaan met het laatste standje als je ‘m uit- en aan zet. Dat is sowieso een functie die ik nooit fijn vind, gewoon echt nooit, en in dit geval dus extra irritant. Maar afgezien van die twee dingen, is dit wel gewoon echt een fijne bullet vibrator. De vibraties zijn echt goed, hij voelt lekker aan en de vorm vind ik echt super goed. Dus wanneer jij je niet ergert aan omgekeerde standjes en die memory functie, dan kan dit wel echt een leuke sextoy voor je zijn.

Je kan de Fifty Shades Freed Crazy For You Bullet Vibrator hier bestellen bij Lovehoney.eu voor 59.95.
De rest van de Fifty Shades Freed collectie vind je hier.

Tess

Tess heeft voordat ze TessTesst.nl begon bijna tien jaar in verschillende seksshops gewerkt en daar leerde ze superveel over alle soorten seksspeeltjes en zo groeide haar interesse voor seksspeeltjes nog verder.

Seksspeeltjes testen vind ze echt superleuk om te doen en ze hoopt dat het jou helpt om een seksspeeltje te kiezen die bij jou past. Maar ook hoopt ze door open en eerlijk te schrijven over sex toys, BDSM, kink en dus ook seks, dat ze een beetje meehelpt het taboe te doorbreken. Waarom zou dit een onderwerp moeten zijn waar we ons voor moeten schamen? Weg met die schaamte! De meeste mensen hebben seks, de meeste mensen masturberen, dus waarom zouden we dat onbesproken laten?

Tess maakt samen met Daphne de podcast Meet the Kinksters.

0 reacties

Trackbacks/Pingbacks

  1. Sextoy review by Tess: Fifty Shades Freed Pleasure Overload 10 Days of Play | Tess Tesst - […] heb al eerder een mini vibrator en een luxe paddle getest uit de Fifty Shades Freed lijn en beiden waren…

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.