Fetish Fantasy Rockin’ Chair

28-08-2017

Fetish fantasy rockin' chair

Een tijdje terug ontving ik van Stephanie van Willie.nl een paar dozen vol met sextoys. Het voelde net als kerst, zoveel leuke toys om uit te pakken. In mijn unboxing vlog kan je zien wat er allemaal in zat.  In één doos zat maar één toy, omdat deze toy zo groot was dat hij zijn eigen doos nodig had. En dat was de Fetish Fantasy Rockin’ Chair. De grootste sextoy die ik heb!

Het merk Fetish Fantasy kende ik al een tijdje. Fetish Fantasy maakt veel kinky speeltjes, waarvan de meesten gericht zijn op beginners. De kwaliteit laat soms wat te wensen over, maar er zitten ook echt super leuke en goede toys bij.

Typisch Fetish Fantasy. Of ikea.

Fetish fantasy rockin' chairDe verpakking van de FF Rockin’ Chair is zo’n typische Fetish Fantasy verpakking. Een sexy dame in lingerie die de toy gebruikt. Ik hou zelf niet zo van deze stijl verpakkingen. Een jaar of 17 geleden, toen ik voor het eerst in een sexshop werkte, zag je eigenlijk alleen maar zulke verpakkingen. Geil wijf, toy, klaar. Toen sexshops, ook rond die tijd, wat vrouwvriendelijker begonnen te worden, zag je ook de meeste verpakkingen langzaamaan mee veranderen. Maar blijkbaar niet alle verpakkingen. Misschien dat het sommige mensen wel aanspreekt.

Toen ik de Rockin’ Chair uit de verpakking haalde, deed het me eerst denken aan een kinderkrukje van de Ikea, en toen aan een mini wc’tje, zelfs de lamp van Aladin kwam nog voorbij. Ik had er niet gelijk hele sexy associaties bij, maar ik kon me wel voorstellen dat deze megavibrator in gebruik wel ontzettend geil zou zijn. De chair is gemaakt van PE en siliconen. PE is een soort plastic wat niet poreus is, en siliconen is natuurlijk altijd goed. Het stoeltje zelf is van plastic en het stuk dat tegen je vulva aan zit van siliconen. In de verpakking zit ook nog een gratis blinddoekje. Cute, maar niet echt de allerbeste kwaliteit natuurlijk, en een mini flesje glijmiddel en toycleaner. In het glijmiddel zit glycerine, en trouwens ook nog een paar andere ingrediënten zoals munt, wat ik niet echt in standaard glijmiddel zou verwachten, maar persoonlijk zou ik dit glijmiddel dus niet gebruiken omdat glycerine niet goed is voor je vagina. It’s the thought that counts zullen we maar zeggen. Ofzo.

Ik was echt super nieuwsgierig hoe deze sextoy zou voelen. Dit is wel echt zo anders dan een normale vibrator. Ooit had ik wel eens op een Sybian gezeten, wat volgens mij de allerheftigste sextoy is die er bestaat, maar verder had ik nog nooit een toy gebruikt waar je op moest zitten. Sowieso had ik nog geen sextoy die zo groot was. Afgezien van de geweldige sekskussens van Liberator dan, maar die vibreren natuurlijk niet.

Stekker anticlimax

Fetish fantasy rockin' chairOmdat de Fetish Fantasy Rockin’ Chair Amerikaans is, zit er ook een Amerikaanse stekker aan. Maar gelukkig krijg je er een omvormstekker bij. Je plugt hem dus gewoon in het stopcontact en aan het snoer zit ook de afstandsbediening. Die werkt echt super simpel. Als je niet net als ik vergeet om het andere eind van het snoer in de Rockin’ Chair zelf te pluggen dan. Ik zat er helemaal klaar voor, en bleef maar op die knopjes drukken. Ik zag wel lichtjes in de afstandsbediening, maar trillen ho maar. Tot ik er dus achter kwam dat het op zich wel handig is om ook het stekkertje in de Rockin’ Chair te stoppen. Ging daarna een heel stuk beter. Net zoals die keer dat ik ‘m mee zou nemen naar een sexy feestje. Al m’n vriendinnen keken er naar uit om een testritje op de Rockin’ Chair te maken. Was ik de omvormstekker vergeten. Da’s nou wat je noemt een anticlimax.

Maar, uiteindelijk was het me gelukt. De stekkers zaten er allemaal in, ik had kussentjes op de grond gelegd voor mijn knieën, want ik wil wel een beetje comfortabel zitten natuurlijk, de afstandsbediening in mijn hand, ik was er klaar voor. Ik drukte op het powerknopje en daarna op het plus knopje, en de chair begon te vibreren. En echt wel hard ook. En dit was nog maar standje één.

Groot en krachtig

Fetish fantasy rockin' chairDe verhoging van siliconen, oftewel de clitorisstimulator, is vrij groot. Je kan het beter een vulvastimulator noemen. Ik moest even proberen hoe dat het beste werkte voor mij, de boel een beetje goed neerleggen als het ware, en toen kon het genieten beginnen.

Met zo’n grote toy weet je eigenlijk al dat er een enorm krachtige motor in gaat zitten. En grote motoren zijn niet stil. Zo ook de motor in de Rockin’ Chair, die is zeker niet stil, maar het geluid viel me niet tegen. Ik had het eerlijk gezegd erger verwacht. De vibraties op mijn vulva, en dan met name mijn clitoris, waren echt super lekker. Ik hou van hard, dus al snel zette ik ‘m op het hardste standje, en dat was echt goed. Ik vond het ook super fijn om zo te zitten. Dat voelt toch weer heel anders als een vibrator die je zelf vasthoudt.

Yee-haw!

Fetish fantasy rockin' chairAl snel ontdekte ik dat het echt heel lekker en ook heel leuk was om zelf ook nog over de Rockin’ Chair heen te bewegen. Met een beetje glijmiddel (op waterbasis) is dit nog leuker en lekkerder. En als je dan nog met één hand het handvat aan de achterkant vastpakt en je andere hand in de lucht gooit (ja ik heb dat echt gedaan, ik kon er niks aan doen) dan voel je je net een cowgirl. Een beetje fun hebben met sextoys moet kunnen, toch?

Toen ik even later de FF Rockin’ Chair op de bank zette, om te kijken hoe het werkte op een zachte ondergrond, bleek het achterhandvat ook nog heel nuttig. Als je dan over het, hoe zal ik het noemen, het zadel, of de zitting heen glijdt dan is het echt wel nodig om het handvat vast te houden en de chair zo wat omlaag te drukken. Door de zachter ondergrond waar hij op stond, gaf dit weer een hele andere dynamiek. Alles was veel beweeglijker, en ik zat zelf ook lekkerder met mijn knieën. Dit was wat wilder qua bewegingen, maar ook wel veel lekkerder nog.

Fetish fantasy rockin' chairVolgens de gebruiksaanwijzing kan je ook andersom op de Rockin’ Chair zitten, dus met het handvat aan de voorkant en dat je dan zelf helemaal aan de achterkant zit, maar ik vond dat zelf wat minder comfortabel zitten. Ook kan je de chair met tijdens de seks gebruiken, door er doggystyle overheen te liggen. Een extra kussentje is dan wel lekker, omdat het handvat anders in je lichaam drukt. Je kan ook nog samen, bij elkaar op schoot, op het stoeltje zitten tijdens de seks.

Lawaai

Als je zelf een vibrator hebt, wat voor één dan ook, heb je vast wel eens meegemaakt dat als je ‘m net even iets anders houdt, iets schuiner, iets gedraaid of wat dan ook, dat hij plotseling meer geluid gaat maken. Ik weet niet waar dit aan ligt, maar de meeste vibrators hebben hier wel eens last van. En dat heeft de FF Rockin’ Chair dus ook. Soms bij een bepaalde stand of beweging maakt hij ineens een stuk meer lawaai. Bij een toy die van zichzelf al vrij luid is, is dit dus extra heftig. Soms schrok ik er zelfs een beetje van, zo hard ging het dan ineens. Dat hield me wel tegen om bepaalde bewegingen te maken of om in een bepaalde houding te blijven zitten. Want ook al voelde het wel lekker, als zo’n apparaat ineens zoveel lawaai gaat maken is dat toch vervelend.

Fetish fantasy rockin' chairOndanks het geluid had ik echt heel veel plezier met deze FF Rockin’ Chair. Het is natuurlijk niet een sextoy die je er even heel makkelijk bij pakt of die je dagelijks zal gebruiken, althans, ik niet, maar het is wel echt een super leuk en bijzonder ding, goed voor veel sexy fun. Dit is denk ik wel de sextoy waar ik ook het meeste lol mee had, zelfs al in mijn eentje. De vibraties zijn echt super krachtig, klaarkomen was voor mij geen probleem hiermee.

De FF Rockin’ Chair is zeker geen goedkope toy met zijn 356 euro, dat is gewoon een heleboel geld, zeker voor een sextoy. Maar het is ook wel een bijzondere sextoy, die meer richting sexmachine gaat dan gewoon een vibrator.

Je kunt de Fetish Fantasy Rockin’ Chair hier kopen bij Willie.nl voor 356 euro

Tess

Tess heeft voordat ze TessTesst.nl begon bijna tien jaar in verschillende seksshops gewerkt en daar leerde ze superveel over alle soorten seksspeeltjes en zo groeide haar interesse voor seksspeeltjes nog verder.

Seksspeeltjes testen vind ze echt superleuk om te doen en ze hoopt dat het jou helpt om een seksspeeltje te kiezen die bij jou past. Maar ook hoopt ze door open en eerlijk te schrijven over sex toys, BDSM, kink en dus ook seks, dat ze een beetje meehelpt het taboe te doorbreken. Waarom zou dit een onderwerp moeten zijn waar we ons voor moeten schamen? Weg met die schaamte! De meeste mensen hebben seks, de meeste mensen masturberen, dus waarom zouden we dat onbesproken laten?

Tess maakt samen met Daphne de podcast Meet the Kinksters.

3 Reacties

 1. yeah, high-five voor de yee-haw! Zou ik ook gedaan hebben.

  En ulgh, die verpakking is zo’n afknapper. Zijn er serieus vrouwen die dat aantrekkelijk vinden?

  Antwoord
  • Hoe staat deze in vergelijking met de sybian m.b.t. Kracht van de vibraties etc.
   Z

   Antwoord
   • Alleen soortgelijke producten als the Cowgirl en de Motorbunny zijn te vergelijken met een Sybian qua kracht.
    Deze toy is echt wat anders. Wel ook hele krachtige vibraties, maar niet zoals een Sybian.

    Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.