Fetish Collection Bondage Dwangbuis – BDSM review

26-02-2020

Na een week vol glijmiddel is het toch weer tijd voor heel iets anders, en gelukkig kan dat ook want van Sandra van Orion kreeg ik een Fetish Collection Bondage dwangbuis.

Dwangbuis?

Wees gerust hoor, jullie favoriete (en enige) Nederlandse seksspeeltjes tester met een penis (en een prostaat) is niet rijp voor paviljoen 3 van een sanatorium. Nou, okee, misschien een beetje, maar zonder gekkigheid, een dwangbuis, want zo heet zo’n ding nou eenmaal is ook een heel leuke accessoire voor mensen die hun partner(s) of zichzelf graag beperken in hun bewegingsvrijheid, maar dan zonder ingewikkeld gedoe met touwtjes, handboeien of andere bondage achtige praktijken.

Door middel van een dwangbuis kan je nadat je de dwangbuis hebt aangedaan met een paar gespen iemand in ieder geval qua bovenlijf vrij immobiel maken. En dat is leuk, althans als de persoon die immobiel gemaakt wordt daar ook op kicked.

Het idee van een dwangbuis is dus dat je hem over je bovenlijf aantrekt, je handen in mouwen steekt die geen opening hebben aan de pols/hand kant en voorzien zijn van minimaal 4 riemen met gespen (straps) waardoor je ervoor kan zorgen dat iemands handen en armen niet meer kunnen bewegen. Verder kan je de armen dan ook nog dicht tegen het lijft aan strappen zodat het gevoel van immobiliteit alleen maar toeneemt.

Fetish collection bondage dwangbuis

Fetish Collection Bondage Dwangbuis

Als je de Fetish Collection Bondage Dwangbuis ziet heb je ook wel meteen door dat dit niet een product is voor medische doeleinden.

De dwangbuis is namelijk gemaakt van polyester (98%) en elastane (2%) dit alles is voorzien van een Poly-Urethaan coating waardoor de Fetish Collection Bondage Dwangbuis een soort van wetlook of β€œkunstlederen” uitstraling krijgt.

Doordat de Fetish Collection Bondage Dwangbuis van deze stoffen is gemaakt is deze dwangbuis erg stretchy, dat is fijn, want ondanks dat de Fetish Collection Bondage Dwangbuis in twee maten wordt gevoerd (Small/Medium of Large/Extra Large) is een klein beetje rek wel prettig als je voor de rest toch al helemaal immobiel bent gemaakt.

Verder is hij voorzien van 5 straps en is de achterkant voorzien van een corset-sluiting, dat houdt in dat je doormiddel van veters de dwangbuis relatief strak om iemands lichaam kan heentrekken, hetgeen voor de mensen die van restrictie houden echt een extra bonus is, althans dat is mij dan verteld. De straps zijn gemaakt van nylon en voorzien van stalen gespen en ogen.

Fetish Collection Bondage Dwangbuis in de doos

Als je de Fetish Collection Bondage Dwangbuis bestelt wordt hij bij je bezorgd in een doos die zwart is (want nou ja, fetish, lak, leer, zwart dus). Op deze doos zie je een meneer in de Fetish Collection Bondage Dwangbuis en een mevrouw in een niet onaangenaam ogend jurkje en het is duidelijk dat de meneer stout is geweest althans de dame kijkt redelijk streng, heeft hem aan een leiband vast zitten en doet ingewikkeld met haar knie (wellicht dat ze jeuk heeft ofzo).

Verder kan je op de achterkant van de doos zien hoe de Fetish Collection Bondage Dwangbuis er van de achterkant uitziet en staat er verder op de doos waar de Fetish Collection Bondage Dwangbuis van is gemaakt, maar dat heb ik al verteld.

In de doos zit, je raad het al, de Fetish Collection Bondage Dwangbuis, en verder helemaal niets, dat is niet raar, want nou ja, je besteld een dwangbuis, wat verwacht je nog meer? Batterijen? Een bol.com tegoedbon?

Nee, inderdaad je krijgt alleen de Fetish Collection Bondage Dwangbuis en als het je ding is, dan is dat ook meer dan genoeg.

Fetish collection bondage dwangbuis

Fetish Collection Bondage Dwangbuis getest

Ik heb het geluk dat ik mensen ken die best wel heel blij worden van bondage en dwangbuizen en kreeg ik dus de kans om de Fetish Collection Bondage Dwangbuis ruim te testen, en heb ik hem zelf ook nog heel even aangehad.

Het iemand omdoen van de Fetish Collection Bondage Dwangbuis is wel even wennen. Vooral door de stretchy stof is het aandoen van de dwangbuis toch nog wel een gedoetje, maar dat hoort misschien ook wel een beetje bij het spelen met dit soort dingen, alles moet nauwsluitend zitten, en dus is het lastig om aan te doen.

Als de dwangbuis eenmaal aan is (en je 10 minuten hebt staan klootvinken om de halsopening breed genoeg te maken voor een hoofd van normale grootte) moet je hem aan de achterkant dichtsnoeren. Nu heb ik ruime ervaring met het dicht en strak snoeren van korsetten dus voor mij was het eigenlijk heel simpel.

Mocht je niet zo thuis zijn in het korset snoeren dan zal dit wat lastiger gaan, aan de juiste lusjes trekken, zorgen dat alles netjes aansluit, het kan even een dingetje zijn, maar oefening baart kunst, en het is ook een moment van intimiteit tussen jou en je partner als je hiermee bezig bent.

Na het insnoeren en het strikken van wat je net allemaal hebt aangetrokken volgt eigenlijk het vastmaken van de straps, er lopen twee straps tussen de benen van je slachtoffer. Dan bind je de straps van beide armen aan elkaar door middel van een gesp (dus ja, het is eigenlijk 1 strap ipv twee) en als laatste strap zorg je dat je slachtoffer zijn armen niet meer zover van zijn lichaam af kan doen en is het vastbinden, insnoeren en vast strappen klaar.

Gevoelig kan je partner dus geen kant meer op, wat leuk is als je ze een gasmasker wil opzetten, of met ze wil spelen, op welke manier dan ook, zonder dat ze zich kunnen bewegen, of belangrijker, verdedigen. Ik denk dat ik verder geen uitleg hoeft te geven.

Het is gewoon geweldig leuk om hier mee aan de gang te gaan (vind ik dan) en de persoon waar ik mee speelde gelukkig ook. Wat ik wel als opmerking kreeg, en wat mij ook opviel is dat deze Fetish Collection Bondage Dwangbuis door zijn samenstelling echt totaal niet ademt. Dus het wordt snel heel warm, en ook heel zweterig. Nu is dat soms bonus, maar mocht je met 30 graden buiten een spel willen spelen, dan is de kans op oververhitting van de persoon in de dwangbuis toch ook wel ruim aanwezig, denk hier dus aan als je hier mee doorgaat.

Schoonmaak

Het ontbreekt deze Fetish Collection Bondage Dwangbuis een beetje aan een wasvoorschrift. Zoals ik net al schreef, de dwangbuis wordt snel zweterig en dan wil je de Fetish Collection Bondage Dwangbuis toch eigenlijk wel gewoon kunnen reinigen. Nu weet ik zeker dat een handwas met een klein beetje mild wasmiddel ws geen kwaad kan, maar toch zou ik graag een labeltje hebben waarin staat: Handwas, of op 30 graden of nou ja, iets in ieder geval, en dat zit er niet in. Dus schoonmaken is duidelijk op eigen risico, dat is wel een beetje jammer.

Conclusie

De Fetish Collection Bondage Dwangbuis is echt een leuke (maar warme) dwangbuis en als je wil experimenteren met bondage zonder een cursus shibari of het gedoe met handboeien, dan is deze dwangbuis denk ik echt een aanrader.

Je koopt de Fetish Collection Bondage Dwangbuis bij bol.com voor € 92,99

Jay

Jay is de persoon achter Tess Tesst die verantwoordelijk is voor het testen van, en schrijven over seksspeeltjes die gericht zijn op de penis en de prostaat.

Omdat Jay ook kinkster is zal hij van tijd tot tijd ook een review of artikel schrijven over Kink en BDSM en alles wat daar bij komt kijken

Buiten zijn talent voor testen en schrijven over seks, seksualiteit, BDSM en natuurlijk seksspeeltjes, is hij ook verantwoordelijk voor het technisch onderhoud, de marketing en nog veel meer andere zaken binnen Tess Tesst en veel andere websites van zijn klanten.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.