Feelztoys Lea Vibrator

03-09-2017

Feelztoys lea vibrator

 

Ik heb het al vaker gezegd, een verpakking zegt niks over de inhoud. Maar echt hoor, ik kan zo blij worden van een mooie verpakking. Neem nou de verpakking van de Feelztoys Lea, ik vind ‘m echt geweldig. Mooi roze met witte polkadots en dan een stylisch zwart vlakje met in gouden letters de naam er op. Ik hou ervan. Maar het allerleukste vind ik het als je de doos open doet. Dan zie je dat het onderste gedeelte van de doos een mini-tarzan printje heeft. In het goud. Mag ik hier een behangetje van? Of inpakpapier? Een jurkje misschien? Het is zo cute!

Feelztoys in de winkels

Feelztoys lea vibratorFeelztoys bestaat al jaren, maar ze zijn nu bezig met een grote update van hun assortiment. De Lea is dus één van de nieuwe toys en van Feelztoys kreeg ik er één opgestuurd om te reviewen. De Lea is er in drie kleuren: fel roze, lichtroze en de paarse, die heb ik gekregen. Ze hebben ook elk een ander printje op de verpakking. Allemaal leuk, maar roze met polkadots is wel mijn favoriet natuurlijk.

De Lea wordt alleen in winkels verkocht en niet online. Dat ik vrij uniek en eigenlijk vind ik het wel goed. Een webshop is natuurlijk super handig, lekker vanaf de bank een beetje browsen en dan kopen, maar in een winkel kan je de toys in het echt bekijken en, als het een beetje een goede winkel is, ook gewoon even voelen. Hoe voelt het materiaal, hoe sterk en hoe diep zijn de vibraties, werken de knopjes makkelijk, hoe ligt hij in de hand? En hoewel er online natuurlijk altijd afmetingen bij vermeld staan, vind ik het zelf altijd moeilijk in te schatten hoe groot, en vooral hoe dik zo’n toy nu echt gaat zijn. Bovendien kan je in een winkel ook goed en persoonlijk advies krijgen.

Good old Tarzan

Feelztoys lea vibratorDe Feelztoys Lea is een tarzanvibrator, een rabbitvibrator of een dubbele vibrator. Dat betekent dat deze sextoy zowel inwendig je vagina stimuleert, als uitwendig je clitoris. Dubbele pret dus. Ik vind zelf een (goede) tarzanvibrator erg fijn en kan er meestal makkelijk mee klaarkomen. Die dubbele stimulatie doet het eigenlijk altijd wel voor mij.

Natuurlijk is dit seksspeeltje gemaakt van siliconen, hij is ook oplaadbaar en waterproof. De toy is echt helemaal van siliconen, zelfs het handvat. Het is allemaal gewoon één stuk. Als je goed voelt, voel je wel een naadje over de toy lopen, maar dit is zo subtiel dat dit zeker niet iets is wat kan gaan irriteren.

De knopjes zijn vrij simpel. Door het middelste knopje een paar seconden in te drukken zet je de Lea aan. Dan gebeurt er nog niks, behalve dat het lampje gaat branden. Je kan daarna met het bovenste knopje de vibraties van de staaf bepalen en met het onderste knopje de vibraties van de clitorisstimulator. Het viel me op dat het aan/uit knopje niet altijd direct reageert. Soms moest ik een paar keer drukken voor hij echt aan of uit ging. Ook vond ik het jammer dat als je bijvoorbeeld de vibraties van de staaf uit wilt zetten, je eerst de hele vibrator uit moet zetten, en dan opnieuw de vibraties van de clitstimulator weer aan moet zetten.

Flexibel en makkelijk

Feelztoys lea vibratorWat ik van de Feelztoys Lea erg fijn vind, is dat de clitorisstimulator erg flexibel is. Dit vind ik belangrijk omdat ik echt wil dat het precies tegen het plekje zit wat ik lekker vind. En ieders anatomie is natuurlijk anders, dus het is niet zo’n one size fits all gevalletje. De staaf heeft ook een goede vorm en voor mij is dit echt een goede dikte. Niet te dik, niet te dun. Wat smaller bij de basis en de top, echt helemaal goed. Omdat hij ook licht gebogen is, stimuleert hij ook nog je G-spot.

Het inbrengen van deze toy gaat door de vorm dus ook vrij makkelijk. Beetje waterbasis glijmiddel er op en je bent er klaar voor. Van de vibraties van de staaf was ik echt onder de indruk. Lekkere diepe en vooral erg krachtige vibraties. Je kan kiezen uit 3 steady standjes of één van de 4 vibratiepatronen. De staaf en de clitorisstimulator zijn apart van elkaar te bedienen.

Vibratie en patronen

Feelztoys lea vibratorOver vibratiepatronen zijn de meningen nogal verdeeld. Ik vind ze zelf als opwarmer wel lekker en heb gemerkt dat het juiste patroon echt heel stimulerend kan werken, zeker als je net begint met masturberen en nog niet super geil bent. Ook bij de Lea vond ik een patroon, of eigenlijk een combinatie die ik erg lekker vond, standje zes waarbij hij van zacht naar hard gaat. En dan de clitorisstimulator op standje vier (hard-zacht-hard-zacht). Ik vond het een lekkere en verrassende combinatie. Sowieso vond ik het leuk om met de verschillende standen te spelen en combinaties uit te proberen. Of gewoon beide op het zelfde standje, maar als ze dan niet gelijk liepen, gaf dat ook weer een leuk en verrassend effect.

Ik had zelf eerst de vibratie van de staaf aangezet en daarna de clitstimulator. Door de super krachtige vibraties van de staaf, vielen de vibraties van de clitstimulator bijna een beetje weg. Als ik de staaf wat zachter liet vibreren, op standje één, en de clitstimulator op standje drie zette, voelde het voor mij een stuk beter. De vibraties van de clitstimulator zijn op zich ook prima, maar echt lang niet zo krachtig als die in de staaf. Dit is iets wat ik wel vaker merk bij Tarzanvibrators. Ik denk dat het te maken heeft met de beschikbare ruimte. In de staaf is er natuurlijk meer ruimte voor een grotere, en dus ook sterkere motor. Denk ik. Maar ik heb nog nooit een vibrator gemaakt (lijkt me eigenlijk echt super koel om dat wel eens te doen) en ik weet ook niet echt hoe dat werkt (dat zou ik echt eens moeten uitzoeken) maar dit is wat ik dus denk. Dat vind ik op zich wel jammer, want ik heb liever juist meer vibratie op mijn clitoris dan in mijn vagina.

That’s the way I like it

Feelztoys lea vibratorJe kan natuurlijk ook de staaf tegen je clitoris zetten. Dat heb ik ook gedaan, want die vibraties zijn écht heel goed. Ik ben er altijd voor om lekker te experimenteren met een sextoy, gebruik hem zoals jij hem lekker vind. Mensen vragen vaak aan mij hoe ze een bepaalde toy moeten gebruiken. Dan kan ik natuurlijk uitleggen hoe de makers hem bedoeld hebben, of wat ik zelf allemaal vind dat je er nog meer mee kan doen, maar het leukst is toch om zelf te ontdekken wat voor jou werkt en wat jij het lekkerst vindt. Multifunctionele toys zijn de leukste!

De Feelztoys Lea Vibrator lijkt me een hele goede nieuwe toy voor de vernieuwde Feelztoys lijn. Ik ben benieuwd waar Feelztoys nog meer mee gaat komen.

Je kan de Lea voor 75 Euro hier bestellen bij Bol.com

Tess

Tess heeft voordat ze TessTesst.nl begon bijna tien jaar in verschillende seksshops gewerkt en daar leerde ze superveel over alle soorten seksspeeltjes en zo groeide haar interesse voor seksspeeltjes nog verder.

Seksspeeltjes testen vind ze echt superleuk om te doen en ze hoopt dat het jou helpt om een seksspeeltje te kiezen die bij jou past. Maar ook hoopt ze door open en eerlijk te schrijven over sex toys, BDSM, kink en dus ook seks, dat ze een beetje meehelpt het taboe te doorbreken. Waarom zou dit een onderwerp moeten zijn waar we ons voor moeten schamen? Weg met die schaamte! De meeste mensen hebben seks, de meeste mensen masturberen, dus waarom zouden we dat onbesproken laten?

Tess maakt samen met Daphne de podcast Meet the Kinksters.

1 Reactie

  1. Wat een zoete doosjes! Echt lief! Wel denk ik dat de fabrikant/leverancier de plank misslaat als hij deze toys uitsluitend via stenen winkels wil aanbieden. Ik ben er echt van overtuigd dat online winkelen voor speeltjes de toekomst is. Het is niet voor niets dat steeds meer sexwinkels die de aansluiting online hebben gemist helaas gedwongen zijn te sluiten. Maar goed, dat is een heel ander verhaal en heeft eigenlijk helemaal niets met jouw review te maken 🙂 Ik vind de Lea erg lijken op de Lelo Ina qua ontwerp. Ik weet natuurlijk niet of dat ook zo is qua gevoel en sensatie.

    Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.