Feelztoys FemmeGasm

01-03-2021

Zoals je vast weet, ben ik groot fan van luchtdruk toys. Maar de Feelztoys FemmeGasm is een ‘pulserende en kietelende luchtdrukvibrator’.  Het was me niet gelijk duidelijk hoe dit dan zou werken, maar ik was er wel erg benieuwd naar. Ik kreeg dit bijzondere seksspeeltje kado van bol.com.

Specs

Materiaal: Siliconen en ABS-plastic (helemaal bodysafe dus)
Oplaadbaar: Ja
Standjes: 6 pulserende standjes en 6 vibratiestandjes (waarvan 3 steady)
Waterproof: Ja
Verkoopprijs: 49,95 euro, hier te koop bij Bol.com
Is ’t wat? Verrassend lekker!

De verpakking en de inhoud

De feelztoys femmegasm ligt voor de verpakking. Een witte doos met een foto van de toy en een gekleurd achtergrondje. De feelztoys femmegasm ligt voor de verpakking waar je de achterkant van ziet. Er staat vooral veel tekst op de verpakking. Er naast ligt de gebruiksaanwijzing en het oplaadkabeltje.

De verpakking van de Feelztoys FemmeGasm is oké, maar niet heel bijzonder. Een stevig wit doosje met een foto van de sextoy en een gekleurd achtergrondje. Op de achterkant vind je wat informatie over de toy. Er staat niet op de verpakking waar de toy van gemaakt is, dat vind je pas in de gebruiksaanwijzing terug. Dat vind ik zeker jammer, want het is echt belangrijk dat je weet wat je koopt. Deze sextoy is bodysafe, dus dan zou het wel handig zijn als je dat (en wat het materiaal dan is) terug kan vinden op de verpakking.

In het doosje vind je natuurlijk de FemmeGasm zelf, een USB-oplaadkabeltje en de gebruiksaanwijzing.

Mijn eerste indruk van de Feelztoys FemmeGasm

De feelztoys femmegasm ligt naast een lipstick. Je ziet dat de femmegasm wat langer is. Ik buig met mijn vinger het puntje van de feelztoys femmegasm

Om te beginnen: die naam. FemmeGasm. Ik vind gendered namen voor sextoys al lang niet meer kunnen. Het nieuws dat niet iedereen met een clitoris vrouw of ‘femme’ is, zou inmiddels toch wel ook de sextoyfabrikanten bereikt moeten hebben.

Ik vind de Femmegasm niet per se een seksspeeltje waar ik gelijk warm van word. Ik vind ‘m er niet zo mooi uit zien. Maar ik maakte me vooral zorgen over het tuutje. Misschien heb je mijn review over de vreselijke Biird Obii gelezen. Die heeft een te ondiep tuutje, waardoor ik een blauwe plek op mijn clitoris kreeg.

Het tuutje van de Feelztoys FemmeGasm is nog veel ondieper. En dat bobbeltje in het midden dan ook nog. Op dit punt ging ik er nog vanuit dat de FemmeGasm ‘gewoon’ een luchtdrukstimuator (met vibratie) was, dus ik maakte me daar wel zorgen over en had niet zo heel veel zin om deze sextoy te gaan testen.

Het andere uiteinde, echt het puntje, van de FemmeGasm voelt lekker zacht en een beetje flexibel. Best wel apart, maar deze sextoy bleek ook best wel apart te zijn!

Wat doet de Feelztoys FemmeGasm?

 

Ik zeg het misschien niet vaak genoeg, maar lees eerst de gebruiksaanwijzing voor je een seksspeeltje gaat gebruiken. Toegegeven, ik doe dat zelf meestal ook niet. Maar gelukkig bij deze FemmeGasm deed ik dat wel. Vooral omdat ik me een beetje zorgen maakte over mijn clitoris. En ik begreep ook niet zo goed wat nu de deal was met dit ‘pulserende kietelende luchtdrukvibrator’-gedoe.

Maar eigenlijk had ik al veel aan de tekst op de achterkant van de verpakking. Daar staat: “FemmeGasm has a special pleasure spot to caress all sensitive areas on your body with many modes of vibrations and ultra-fine taps and tickles by air-pressure differences. If you like air vibrators, then you should definitely try this device.” Daardoor begreep ik dat dit niet ‘zomaar een luchtdruk toy’ was.

Het is dus de bedoeling dat het tuutje je clitoris raakt. Of welk deel van je lichaam je dan maar wilt, maar ik ben denk ik nogal clitoris gericht met de meeste van mijn seksspeeltjes. Door middel van luchtdruk (of verschil in luchtdruk dus eigenlijk) beweegt de binnenkant van het tuutje op en neer. Het bobbeltje kan dan je clitoris raken, maar je hebt ook nog dat deel om het bobbeltje heen, wat ook wel een klein beetje dat luchtdrukstimulatie gevoel zou kunnen geven.

Dan is er ook nog die flexibele, zachte onderkant. Die kan vibreren. Die kan je dus als losse vibrator gebruiken, maar als je die kant aan zet, voel je de vibraties ook nog licht in het tuutje.

De test van de Feelztoys FemmeGasm

De feelztoys femmegasm in mijn hand. Je ziet de achterkant met de knopjes. Het ene knopje heeft de vorm van een hartje. Ook zie je de merknaam in het siliconen gedrukt. Close-up van het tuutje van de feelztoys femmegasm. Je ziet een klein bolletje in het midden van het ondiepe tuutje.

Ondertussen was ik dan toch wel een beetje benieuwd geworden. Het schrikbeeld van weer een beurse clitoris was een beetje gezakt en met een beetje Sliquid glijmiddel begon ik zo met alleen maar een klein beetje aarzeling aan deze sextoy test.

Al snel was ik verbaasd, want de FemmeGasm voelt dus echt heel lekker. Het tappen, of tikken, voelt subtiel maar heel lekker! Het moet ook wel subtiel zijn, want anders doet het denk ik wel al snel pijn aan je clitoris. Normaal hou ik vooral van harde, heftige, intense stimulatie, maar dit gevoel vond ik dus écht heel fijn. Ik was er zelf een beetje verbaasd over.

Het bobbeltje tikt zachtjes tegen mijn clitoris en ondertussen voel ik ook een heel klein beetje (ook weer zo subtiel) luchtdrukstimulatie. Wanneer ik ook de vibratie nog aanzet, is het helemaal leuk.

Het tappen kan in verschillende patronen. De eerste drie standjes zijn gewoon heel gelijkmatig getik. Standje twee en drie doen dat natuurlijk sneller dan standje één. Maar standjes drie tot en met zes tappen in verschillende ritmes. En dat vind ik echt heel lekker. Ik wist al dat ik luchtdrukstimulatie in patronen ook heel lekker vond, bijvoorbeeld de Satisfyer Curvy 1+ doet dat écht heel goed. Bij gewone vibrators vind ik patronen over het algemeen maar niks. Maar bij de FemmeGasm zijn patronen dus ook wel echt favoriet bij mij. Vooral als ik de vibratie in een ander patroon zet dan het tappen. Ik vind het echt een feestje voor mijn clitoris.

Vernieuwend seksspeeltje

De feelztoys femmegasm voor de gebruiksaanwijzing De feelztoys femmegasm voor de doos

Ik vind het best moeilijk om te omschrijven hoe het voelt, juist omdat dit echt heel anders is dan andere seksspeeltjes. Nieuwe sensaties vind ik sowieso heel tof. Echt, yay voor seksspeeltjes die vernieuwend zijn. Maar dan moet het natuurlijk ook wel lekker zijn. En dat ís deze Feelztoys FemmeGasm!

Vooral ben ik verbaasd over dat het gevoel toch best wel subtiel is, maar dat mijn clitoris er zo goed op reageert. Het bobbeltje is natuurlijk ook maar klein, dus misschien komt het door dat dit echt hele gerichte stimulatie is. En ik hou natuurlijk erg van pinpoint stimulatie, zoals bijvoorbeeld de Zumio ook doet. Hoe dan ook, ik geniet heel erg van het gevoel van deze nieuwe Feelztoys FemmeGasm en ik heb er een heleboel hele lekkere orgasmes van gekregen.

De vibratiekant van de FemmeGasm

De feelztoys femmegasm leunt tegen de zijkant van de verpakking Close-up van de verpakking waar staat dat de feelztoys femmegasm een revolutionaire toy is en dat je er makkelijk een goed orgasme mee krijgt. Er staat dat 'ie een speciale pleasure spot heeft om je gevoelige plekjes mee te stimuleren en dat ie werkt met vibratiemodes en subtiele taps en gekietel. En als je van luchtdrukvibrators houdt, vind je dit vast ook een fijne toy.

Oh, ik zou het bijna vergeten, maar je kan dus ook ‘het staartje’ van de toy gebruiken als vibrator. Heb ik natuurlijk ook geprobeerd. Dat is op zich een leuke extra. De vibrator heeft best redelijke vibraties en ik vind de vorm ook wel fijn. Dat is natuurlijk ‘gewoon’ een vibratortje, dus ten opzichte van de andere kant een heel stuk minder bijzonder. Maar het is wel leuk dat het er is. Zeker als je nog niet zoveel seksspeeltjes hebt.

Conclusie

Ik ben echt verrast door deze Feelztoys FemmeGasm. Dit is weer echt iets nieuws. Het bobbeltje in het tuutje tapt zachtjes tegen je clitoris, terwijl je ook nog een klein beetje van de luchtdruk voelt. Wanneer je ook de vibratie er nog bij aanzet, wordt het helemaal lekker. Het is subtiel, maar het resultaat is toch heel goed. Voor mij weer een heel nieuw gevoel! Dit is zeker een speeltje wat ik er vaker bij zal pakken.

Je kan de Feelztoys FemmeGasm hier bestellen bij bol.com voor 49,95 euro 

Tess

Tess heeft voordat ze TessTesst.nl begon bijna tien jaar in verschillende seksshops gewerkt en daar leerde ze superveel over alle soorten seksspeeltjes en zo groeide haar interesse voor seksspeeltjes nog verder.

Seksspeeltjes testen vind ze echt superleuk om te doen en ze hoopt dat het jou helpt om een seksspeeltje te kiezen die bij jou past. Maar ook hoopt ze door open en eerlijk te schrijven over sex toys, BDSM, kink en dus ook seks, dat ze een beetje meehelpt het taboe te doorbreken. Waarom zou dit een onderwerp moeten zijn waar we ons voor moeten schamen? Weg met die schaamte! De meeste mensen hebben seks, de meeste mensen masturberen, dus waarom zouden we dat onbesproken laten?

Tess maakt samen met Daphne de podcast Meet the Kinksters.

6 Reacties

 1. Ben nu wel heel benieuwd eigenlijk 😊

  Antwoord
  • Snap ik! Zou je zo in de eerste instantie ook niet verwachten, toch, dat dit zo’n aparte toy is.

   Antwoord
 2. Dat klinkt goed (van zodra er ‘goed/lekker’ en ‘pinpoint’ in een review komt ben ik nieuwsgierig), ik heb direct eentje besteld 🙂
  Ik hoop dat je ook de Zalo Bess gaat krijgen om te testen, één van de functies (ze hebben ze weer een alles-in-1 van gemaakt) lijkt op de Zumio..

  Antwoord
  • De Zalo Bess heb ik al in huis! Ik denk dat mijn review volgende maand online komt.

   Antwoord
 3. Direct besteld hoor, vanmorgen ontvangen en al twee keer gebruikt vandaag mmmm
  Wat een belevenis zeg… weer een supertoy erbij !

  Antwoord
  • Wat leuk om te horen! Fijn dat je ‘m ook zo lekker vindt!

   Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.