Feelztoys Daisy Joy – review

22-10-2021

Vibrators worden al jarenlang in allerlei vreemde vormen gemaakt. Het begon met een aapje, waarna dolfijnen en konijntjes volgden. Eendjes, bananen, eekhoorns, ik heb al van alles voorbij zien komen. De Feelztoys Daisy Joy heeft ook zo’n aparte vorm, want deze vibrator lijkt op een bloem. Ik kreeg ‘m van Eropartner. Ook eentje om weg te geven, maar daar vertel ik later meer over!

Specs

Materiaal: siliconen, dat is niet giftig of poreus en dus helemaal bodysafe
Oplaadbaar: ja
Standjes: 20 standjes, waarvan 3 steady.
Waterproof: ja (IPX6)
Verkoopprijs: 40 euro, hier te koop bij bol.com
Is ’t wat? Ja, cute ding wel.

De verpakking en de inhoud

De feelztoys daisy joy naast de verpakking, waar je de voorkant van zien. De feelztoys daisy joy op de verpakking, waar je de achterkant van ziet.

De Feelztoys Daisy Joy zit in een kokerverpakking. Ik vind dat helemaal leuk, het valt gelijk lekker op omdat het anders is dan anders. Wanneer je een echte winkel hebt, kunnen afwijkende verpakkingen soms onhandig zijn, maar nou ja, ik hou er van.

De verpakking ziet er ook super fris en vrolijk uit. Je ziet duidelijk een foto van de toy en daar achter allemaal leuke kleurtjes en printjes. Op de achterkant van de doos vind je alle nuttige informatie die je nodig hebt over deze vibrator.

In de verpakking zit natuurlijk de Feelztoys Daisy Joy zelf, maar ook het USB-oplaadkabeltje en de gebruiksaanwijzing. Het gaat hier om een vibrator met één knopje, dus heel veel instructies staan daar niet in. Wel staan er ook nog wat tips in over het gebruik van glijmiddel en het schoonmaken en opbergen van de sextoy.

Mijn eerste indruk van de Feelztoys Daisy Joy

De feelztoys daisy joy in de onderkant van de verpakking, met daar achter de gebruiksaanwijzing en er naast het usb-oplaadkabeltje. De feelztoys daisy joy naast een lipstick.

Ik vind deze vibrator er helemaal leuk uit zien. Ik vind ‘m echt super cute. De Daisy Joy ligt heel lekker in de hand. Het siliconen voelt fijn glad aan. De bloemblaadjes zijn flexibel. In het midden van de bloem zitten allemaal kleine uitsteekseltjes. Ook deze zijn flexibel en bewegen mee wanneer ik er met mijn vinger overheen strijk.

De Feelztoys Daisy Joy heeft één knopje. Ik vind dat echt te weinig voor een vibrator met twintig standjes. Wanneer ik aan het masturberen ben en ik zin heb in een vibratiepatroon, dan wil ik meerdere patronen voelen en dan kiezen welke ik wil gebruiken. Hiervoor is het wel handig als ik ook een standje terug kan klikken. Misschien ligt het aan mij, maar ik vind toch vaak het vorige standje dan toch lekkerder. En dan is het best irritant als je dan weer door alle standjes heen moet klikken om daar te komen. Bij mij was het ook nog zo dat ik juist de vibratiepatronen die pas aan het eind van alle standjes voorbij kwamen, het lekkerst vond.

Volgens de verpakking is de Feelztoys Daisy Joy fluisterstil. Daar ben ik het niet helemaal mee eens. Ik wil niet zeggen dat de Daisy Joy echt lawaai maakt, want dat valt echt mee, maar ik zou dit zeker niet als fluisterstil omschrijven.

Lay-on vibrator

De achterkant van de feelztoys daisy joy De feelztoys daisy joy in mijn hand, ik verbuig de blaadjes.

Het grootste gedeelte van de Feelztoys Daisy Joy is eigenlijk handvat, want dit is een lay-on vibrator. Dat houdt in dat hij niet bedoeld is om in te brengen, hij is voor uitwendige stimulatie. Stimulatie van de vulva en met name de clitoris ligt het meest voor de hand. Maar je kan de Daisy Joy ook voor andere delen van het lichaam gebruiken. Sommige mensen vinden vibraties bij hun tepels heel lekker, maar denk ook eens aan de binnenkant van je bovenbenen of dat plekje boven je sleutelbeen. Natuurlijk kan je ook de penis en ballen stimuleren, of het perineum. Net wat je lekker vindt!

De test van de Feelztoys Daisy Joy

De feelztoys daisy joy naast een flesje easyglide glycerine-free glijmiddel. De feelztoys daisy joy van boven gezien.

Zoals ook in de gebruiksaanwijzing al stond, is het handig om glijmiddel te gebruiken bij deze vibrator. Glijmiddel op waterbasis, want glijmiddel op siliconenbasis gaat niet altijd samen met siliconen sextoys. Ik kies zelf altijd voor een waterbasis glijmiddel zonder glycerine of parabenen, omdat dat de vagina kan irriteren. Easyglide heeft nu ook een glycerine-vrij glijmiddel, dus die gebruikte ik.

Omdat de Feelztoys Daisy Joy een hele andere vorm heeft dan ‘normale’ vibrators, moest ik even zoeken naar hoe ik hem wilde gebruiken. Ik vind dat altijd wel leuk, een sextoy waarvan je niet gelijk weet hoe het gaat voelen en wat je er mee kan doen. Een beetje experimenteren is altijd leuk, toch?

Ik gebruikte eerst het midden van de bloem, dat deel met die puntjes, om tegen mijn clitoris aan te duwen. De vibraties van de Feelztoys Daisy Joy zijn wel oké, maar niet heel indrukwekkend. Ik ben natuurlijk enorm verwend met zóveel sextoys, dus voor mij was dit het niet helemaal. Maar ik kan me echt wel voorstellen dat deze vibrator voor mensen aanspreekt die nog geen sextoys hebben. En dan denk ik dat dit wel al heel intens kan voelen. Extra door die nopjes.

Wanneer je de vibrator een beetje beweegt, voel je heel duidelijk al die uitsteekseltjes. Dit vond ik wel een vrij heftig gevoel. Bij mijn vulvalippen vond ik dit wel prettig voelen, maar bij mijn clitoris was het voor mij wat te hard.

Maar, wat ik het lekkerst vond met deze Feelztoys Daisy Joy, was om met de achterkant van de bloemblaadjes over mijn vulva te strijken. De blaadjes zijn lekker glad, zacht en flexibel. Het voelde als hele fijne strelingen. Wanneer ik van onder naar boven bewoog, dus steeds richting mijn clitoris, vond ik dit echt heel fijn voelen.

Omdat de blaadjes vrij dun zijn, zwiepen ze door de vibraties net een beetje heen en weer. Als ik één blaadje net voor mijn clitoris hou, dan trilt/zwiept ‘ie dus steeds tegen mijn clitoris aan. Dat vond ik ook heel lekker voelen.

Ik vond het echt leuk om wat verschillende mogelijkheden met deze Feelztoys Daisy Joy uit te proberen. Deze vibrator stimuleert je om je fantasie te gebruiken en te ontdekken wat je lekker vindt en dat vind ik tof.

Een Feelztoys Daisy Joy winnen

De feelztoys daisy joy in het roze en paars. De feelztoys daisy joy in mijn hand.

Zoals ik al zei, mag ik ook een Feelztoys Daisy Joy weggeven! Een paarse, die er ook super tof uitziet.
Wat moet je doen om kans te maken op deze vibrator? Heel eenvoudig. Laat mij weten waarom jij moet winnen. Of misschien wil je ‘m wel winnen voor iemand anders? Vertel dan waarom deze persoon deze vibrator echt moet winnen. Je mag een reactie achterlaten hier onder deze blogpost, of onder de bijbehorende post op mijn Instagram. Je kan meedoen tot en met woensdag 27 oktober.

Conclusie

De Feelztoys Daisy Joy is echt wel een leuke vibrator. Hij heeft niet de allerbeste vibraties, maar die zijn zeker goed genoeg. Hij heeft twintig standjes, en helaas maar één knopje, dat is een beetje onhandig. Maar door de vorm vind ik deze vibrator wel echt interessant. Je kan ‘m op verschillende manieren gebruiken en hij ziet er gewoon heel cute uit.

Ik denk dat dit echt een leuke eerste vibrator is voor mensen. Maar ook voor mensen die misschien al een of twee toys hebben, is dit een leuke aanvulling door de originele vorm.

Je kan de Feelztoys Daisy Joy hier bestellen bij bol.com voor 40 euro

Tess

Tess heeft voordat ze TessTesst.nl begon bijna tien jaar in verschillende seksshops gewerkt en daar leerde ze superveel over alle soorten seksspeeltjes en zo groeide haar interesse voor seksspeeltjes nog verder.

Seksspeeltjes testen vind ze echt superleuk om te doen en ze hoopt dat het jou helpt om een seksspeeltje te kiezen die bij jou past. Maar ook hoopt ze door open en eerlijk te schrijven over sex toys, BDSM, kink en dus ook seks, dat ze een beetje meehelpt het taboe te doorbreken. Waarom zou dit een onderwerp moeten zijn waar we ons voor moeten schamen? Weg met die schaamte! De meeste mensen hebben seks, de meeste mensen masturberen, dus waarom zouden we dat onbesproken laten?

Tess maakt samen met Daphne de podcast Meet the Kinksters.

11 Reacties

 1. Graag zou ik deze willen winnen om met mijn vriend te gebruiken! Het lijkt me heerlijk om elkaar wat te kietelen over het hele lichaam. Ik denk dat dit echt een speeltje is om je fantasie de vrije loop te laten gaan!

  Antwoord
  • Ik wil graag kans maken deze vibrator te winnen! Ik heb laatst voor het eerst een (kleine)vibrator gebruikt bij m’n vriendin, en ze vond het echt geweldig. Ik heb haar nog nooit zo zien genieten. Je lijkt me gaaf om haar ook met deze vibrator te stimuleren, en zien of ze dit nog lekkerder vond.

   Antwoord
 2. Ik zou hem graag willen winnen voor mijzelf! Als vrijgezelle dame is alle zorgeloze plezier meer dan van harte welkom. Héérlijk!

  Antwoord
 3. Ik doe graag mee. Wat een leuk ding om ook samen met je partner er een spannend een leuk moment van te maken in de slaapkamer. En natuurlijk lekker voor mij alleen als hij van huis is ;).

  Antwoord
 4. Ik zou deze vibrator graag willen winnen voor mezelf. Ik ben al een tijdje op zoek naar een vibrator en weet niet zo goed met wat voor één ik zou willen beginnen. Door je review ben ik wel nieuwsgierig naar deze

  Antwoord
 5. Jaa ik doe mee.. haha als bloemen liefhebber kan deze niet bij m’n toys ontbreken.

  Antwoord
 6. Is de Daisy Joy te hard voor jouw clitoris, echt waar? Dit is goed nieuws voor mij. Als jouw clitoris van staal is dan is mijn clit van diamant heb ik de indruk. Maar om mijn geld nu uit te geven aan een bloempje? Het flapperen van de bloemblaadjes lijkt me gênant. Blawhawhawwwbluwuwu zoiets? Zo niet dan is dit een leuk vibratortje om naar te kijken op tafel (een beetje stoer doen) en een heel ongewoon speeltje om mee te spelen. Ik wil dit voelen

  Antwoord
 7. Zelf heb ik al een hele collectie toys dus doe ik graag mee voor mijn beste vriendinnetje die nog maar één exemplaar heeft. Zo kan ik haar eens in de bloemetjes zetten 💐😘 en haar de wijde wereld van de sekstoys laten ontdekken

  Antwoord
 8. Ik maak graag een kansje om mijn single zusje een beetje plezier te gunnen in de slaapkamer. Ongetwijfeld zullen er nog spannender dingen zijn, maar klein beginnen en deze leuk bloem winnen😁

  Antwoord
 9. Laat mijn roos graag daten met bloem. Denk dat ze een goeie match zullen zijn en samen vele hoogtepunten zullen beleven🤩

  Antwoord
 10. Ik ben heel benieuwd naar deze toy! Als christelijk meisje ben ik opgegroeid met een gevoel van schaamte rondom seksualiteit en eigenlijk pas het laatste jaar (ik ben nu 24) begin ik de vrijheid te ervaren om de experimenteren en te ontdekken wat ik fijn vind. Begonnen met de satisfyer, maar het zou leuk zijn om nu iets anders te kunnen uitproberen 😁.

  Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.