Feelztoys Anna Remote Vibrating Egg

24-01-2020

Seksspeeltjesreview door Tess: Feelztoys Anna Remote Vibrating Egg

Eerder schreef ik al eens een review over een seksspeeltje van het merk Feelztoys. Dat was best wel een goede duovibrator. En nu kreeg ik van Willie de Feelztoys Anna. Een eitje met afstandsbediening. Hoewel ik zelf niet zo’n fan ben van het gevoel van een trillend eitje in mijn vagina, vind ik het wel altijd super interessant om te testen en te ontdekken hoe goed (of niet goed) de toy werkt.

Specs

Materiaal: Siliconen en ABS-plastic
Oplaadbaar: Het eitje is oplaadbaar, de afstandsbediening werkt met 2 AAA batterijen
Waterproof: Ja
Standen: 10 vibratiestanden, waarvan 3 steady
Verkoopprijs: 34,95, hier te koop bij Willie
Is het wat? Hij werkt heel goed, maar…

De verpakking van de Feelztoys Anna

De feelztoys anna in de verpakking. De bovenkant van de verpakking heeft een zigzag streepjes patroon en op de onderkant van het doosje zie je in het goud allemaal kleine silhouetten van het trileitje De feelztoys anna voor de verpakking, met daar omheen het oplaadkabeltje en de gebruiksaanwijzing

Bij Feelztoys hebben ze verstand van mooie verpakkingen. De Feelztoys Lea zat ook al in een super leuk doosje, net als deze Anna. De voorkant van het stevige doosje is voorzien van een lekker printje. De gouden letters zijn mooi shiny. Maar het leukst van dit doosje vind ik als je ‘m open maakt, en de zijkanten van het binnenste doosje ziet. Daarop zie je allemaal gouden silhouetjes van het eitje. Ik vind dat echt zo cute!

In het doosje vind je het Feelztoys Anna eitje en de afstandsbediening. Ook zitten het USB-oplaadkabeltje en de gebruiksaanwijzing in de doos.

Bodysafe siliconen 

Het eitje van de feelztoys anna ligt op het doosje, op de achtergrond zie je mijn hand met de afstandsbediening. De feelztoys anna ligt op de onderkant van het doosje, die je van ze zijkant ziet. Met het patroon van silhouetten van het eitje. Het eitje ligt op precies dezelfde manier als de silhouetten.

Wat ik opvallend vond, is dat op het doosje en in de gebruiksaanwijzing nergens staat van wat voor materiaal de Anna gemaakt is. Er staat wel dat het bodysafe is, maar dat staat ook vaak bij toys die zeker niet bodysafe zijn. Ik vind het echt slecht dat dit nergens vermeld staat. Ik moest op de site van Feelztoys zelf kijken om er achter te komen dat het eitje gelukkig van siliconen gemaakt is. Heel apart, op de website staat speciaal vermeld dat al hun toys van het beste siliconen gemaakt worden en dat het door een onafhankelijk laboratorium zelfs ook nog getest wordt. Super goed dus. Waarom zou je dat dan niet op je verpakking of in je gebruiksaanwijzing vermelden?

Wat wel lastig is, is het randje tussen het witte plastic en het paarse siliconen. Dit is een plek waar makkelijk vuil tussen kan komen. Het eitje is voorzien van een koordje waarmee je ‘m makkelijk weer uit de vagina kan verwijderen. Ik weet niet van welk materiaal dit koordje gemaakt is, en dus ook niet of het poreus is of niet. Het is in elk geval geen gewoon touw, gelukkig maar, want dat kan je sowieso niet goed schoonmaken.

Wat is er leuk aan een vibrerend eitje met afstandsbediening

De feelztoys anna. Het eitje, een lipstick en de afstandsbediening naast elkaar. Je ziet dat de lipstick langer is dan het eitje (zonder het touwtje) en ook langer dan de afstandsbediening. De feelztoys anna met afstandsbediening in mijn hand.

Zoals ik helemaal aan het begin van deze review al zei, ik ben geen fan van eitjes met afstandsbediening. Ik vind vibraties in mijn vagina over het algemeen niet zo indrukwekkend. Natuurlijk zijn hier uitzonderingen op. Als de vibraties super krachtig en diep zijn, vind ik het soms wel lekker. Maar zo’n trileitje heeft dat meestal niet.

Maar ondanks dat ik het gevoel niet zo spannend vind, kan ik me wel weer vinden in hoe je zo’n eitje met afstandsbediening kan gebruiken. En dan vooral in situaties als dat je samen uit eten gaat, of naar de bioscoop, en je partner dan op onverwachte momenten dat eitje even aanzet. Of op een spannend feestje. Dat vind ik wel leuk en spannend. Het is dan jammer dat ik het gevoel zelf niet zo spectaculair vind, maar die hele situatie is dan weer wel opwindend.

Sommige mensen vinden het gevoel van zo’n trillend eitje in de vagina wel heel lekker. Maar dat is iets wat je meestal van jezelf wel weet, of je dat wel of niet lekker vindt. Of als je het nog niet weet, is het heel spannend om dat eens uit te proberen.

Afstandsbediening of app

Het feelztoys anna eitje ligt op tafel en daar boven zie je mijn hand met de afstandsbediening. Er zitten twee knopjes op de afstandsbediening. De feelztoys anna. Het eitje met daarin de oplader. Dat is een usb-oplaadkabeltje en een stekkertje dat je in het eitje moet prikken. Daarnaast zie je de afstandsbediening. De achterkant, het klepje is open zodat je ziet dat er 2 aaa batterijen in zitten.

Tegenwoordig zie je dat de meeste trileitjes met een app werken. Dan kan een partner jouw sekstoy zelfs vanaf de andere kant van de wereld bedienen. Super leuk als je een long distance relatie hebt! Uiteindelijk werkt dat met bluetooth en bluetooth gaat meestal niet zo lekker door je lichaam heen. En dan heb je ook nog het probleem dat veel zaken storen op bluetooth. Dus, als het niet om een lange afstands-situatie gaat, is een good old afstandsbediening niet eens zo gek.

De voordelen van een afstandsbediening

Het feelztoys anna eitje, gezien van de achterkant. Je ziet het touwtje uit de achterkant van de toy komen. De feelztoys anna naast de afstandsbediening. Je ziet dat er een soort gleuf over de bovenkant van het eitje loopt.

Want, het signaal van zo’n afstandsbediening gaat wél gewoon door je lichaam heen. Er is volgens mij maar weinig wat dit signaal verstoord. Het bereik is maximaal 10 meter, dus je moet wel in elkaars buurt blijven. Ik denk dat dit trileitje ook het leukst is om te gebruiken als je lekker dicht bij elkaar in de buurt bent, dus dat lijkt me geen probleem. Maar het werkt gewoon wel echt goed.

Ik heb dikke bovenbenen, vaak is dat een probleem voor toys met afstandsbediening, omdat dat gewoon weer extra lichaam is waar het signaal doorheen moet. Voor de Feelztoys Anna is dit geen probleem. Als mijn partner de afstandsbediening achter zijn eigen rug houdt, gaat het signaal daar ook gewoon doorheen. It’s magic! Na alle bluetooth-ellende, is dit eigenlijk best wel een verademing. Dat het gewoon werkt, als je op het knopje drukt. Yay!

Het connecten is ook super simpel. Je drukt op het powerknopje op het eitje en daarna op het powerknopje van de afstandsbediening. En dat is het.

Wat wel gek is, op de afstandsbediening brand een lampje, maar daar zie je verder niet aan wat het trileitje doet, alleen dat ‘ie aan staat. Of eigenlijk dat niet eens, want als je na standje tien nog een keer drukt, stopt het eitje met trillen. Pas als je nog een keer drukt, gaat ‘ie naar standje één. Maar op het eitje zelf zit ook een lampje, die je natuurlijk niet ziet als die in je vagina zit. Maar dat lampje knippert helemaal mee op het ritme van het patroon. Met kleurtjes ook. Dat was echt wel handig geweest voor op de afstandsbediening. Al zou een optie tot het lampje uitzetten wel handig zijn, voor bijvoorbeeld in een restaurant. Dat het niet door je borstzakje heen knippert bijvoorbeeld.

De vibraties van de Feelztoys Anna

De feelztoys anna ligt op tafel voor de gebruiksaanwijzing. Je ziet in het boekje de afbeeldingen met waar de knopjes zitten. Twee op de afstandsbediening en één op het eitje. Een 3d clitoris met de feelztoys anna tussen de pootjes van de clitoris. Het eitje raakt niks van de clitoris.

Maar ja, dat gevoel he. De vibraties van de Feelztoys Anna zijn redelijk buzzy en niet super krachtig. Ze zijn zeker sterk genoeg om toch wel dat spannende gevoel te geven, als de mood en de situatie goed zijn, maar op zichzelf ben ik er zeker niet van onder de indruk. Als ik dan bijvoorbeeld denk aan de Lovense Lush 2.0, hoe krachtig en diep die vibraties zijn, dat is wel even wat anders. Maar nu is de Lovense Lush ook wel ongeveer 80 à 90 Euro duurder dan de Feelztoys Anna, dus dat zou ook geen eerlijke vergelijking zijn. Het is in elk geval wel duidelijk dat je de Anna niet hoeft te kopen om de kracht van de vibraties. Maar ik denk dat het daar bij dit eitje ook niet per se over gaat. Dit eitje gaat gewoon over sexy fun met z’n tweeën. Een beetje de spanning opzoeken en de spanning op laten bouwen.

Conclusie

De Feelztoys Anna werkt echt perfect. De afstandsbediening reageert heel goed en het signaal gaat met gemak door je lichaam heen. De vibraties zijn vrij buzzy en matig krachtig. Deze toy is geen aanrader als je heftige, diepe vibraties zoekt. Deze toy is geschikt voor mensen die het spannend vinden om met een eitje met afstandsbediening te spelen. Wie het meer om het spannende idee gaat, dan om de stimulatie van de toy op zich.

Je kan de Feelztoys Anna hier bestellen bij Willie voor 34,95 

Tess

Tess heeft voordat ze TessTesst.nl begon bijna tien jaar in verschillende seksshops gewerkt en daar leerde ze superveel over alle soorten seksspeeltjes en zo groeide haar interesse voor seksspeeltjes nog verder.

Seksspeeltjes testen vind ze echt superleuk om te doen en ze hoopt dat het jou helpt om een seksspeeltje te kiezen die bij jou past. Maar ook hoopt ze door open en eerlijk te schrijven over sex toys, BDSM, kink en dus ook seks, dat ze een beetje meehelpt het taboe te doorbreken. Waarom zou dit een onderwerp moeten zijn waar we ons voor moeten schamen? Weg met die schaamte! De meeste mensen hebben seks, de meeste mensen masturberen, dus waarom zouden we dat onbesproken laten?

Tess maakt samen met Daphne de podcast Meet the Kinksters.

4 Reacties

 1. Mehh.. maar hij ziet er wel leuk uit 😅

  Antwoord
 2. Heee. De RSS-feed werkt weer: die was de afgelopen weken ‘uit’ (technische opmerking 🙂 )

  Antwoord
 3. Nah, doe mij de moxie maar. Dat werkt bij mij veel beter dan zo’n eitje en je kunt er dezelfde spannende spelletjes mee spelen.

  Antwoord
 4. Er is een oplaad snoer bij geleverd, maar ik zoe niet waar het stekkertje in moet…

  Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.