Vlog: De favoriete seksspeeltjes van drie sextoytesters

12-04-2020

Vlog: De favoriete seksspeeltjes van drie sextoytesters

Sextoytester zijn is echt een ontzettend leuk beroep. Er zijn niet zoveel mensen die dit ook doen, maar gelukkig heb ik altijd Chantall van Climaximaal en Ruud van Misspoppie.be. Twee ontzettend leuke mensen met wie ik ook een hele fijne vriendschap heb. En ze voelen ook een beetje als mijn collega’s. We kletsen regelmatig met elkaar, meestal via WhatsApp. Over van alles, maar veel over sextoys. Want nou ja, we houden nu eenmaal van seksspeeltjes.

We waren van plan om met z’n drietjes een vlog op te nemen hier aan de keukentafel, maar dat kon nu natuurlijk niet. Want onze eettafel is helemaal niet anderhalve meter lang. Dus, dan maar via Skype. Het was voor ons ook de eerste keer, en het beeld en geluid is niet altijd even geweldig, maar nou ja, we moeten het er maar mee doen. En het was wel hรฉรฉl erg gezellig. En ook nog eens informatief.

Ik was benieuwd wat nu de favoriete speeltjes van Ruud en Chantall zijn. Elk mochten we drie sextoys uitkiezen om te bespreken. En natuurlijk laten we elkaar ook weten wat we van de keuzes vinden. In dit filmpje hebben we het over mijn favoriete toys, maar op de YouTube kanalen van Miss Poppie en Climaximaal hebben we het over hun favoriete toys. Super leuk toch?

Je kan hieronder het eerste filmpje bekijken en daarna kan je dus doorklikken naar de andere kanalen voor filmpje twee en drie.

Je vindt de video van Luna van Climaximaal hier: https://www.youtube.com/watch?v=e-8Zi5NiISg

Je vindt de video van Miss Poppie hier: https://youtu.be/OVriDxvVoPI

Abonneren

Als je nog niet geabonneerd bent op ons YouTube kanaal, zou ik het heel tof vinden als je dat nu zou willen doen. Je kan dat doen doorย hier te klikken. Als je op het belletje klikt, krijg je ook een melding elke keer als er een nieuwe vlog is. Dan weet je zeker dat je niks mist.

Wil je meer vlogs zien? Klik danย hier.
Je kanย hier al onze reviewsย lezen over seksspeeltjes op afstand.

Wil jij Tess Tesst helpen?

Als je een seksspeeltje gaat bestellen, of een willekeurig product bijย Bol.com, zou je me echt heel erg helpen als je dat via een van de linkjes hieronder doet. Van elke aankoop die je via zoโ€™n linkje doet, krijg ik een klein percentage. Het kost jou helemaal niks en je merkt er verder ook niks van. Het is helemaal anoniem, dus ik krijg geen gegevens van jou te zien. Op die manier help je Tess Tesst zonder dat het jou iets kost en zorg je ervoor dat deze site kan blijven bestaan. Dankjewel!

Bol.com

EASYtoys.nl

BDSMstore.nl

Christine le Duc

Euphoria-erotiek.nl

Willie.nl

Lovehoney

Tantus

SelfDelve

 

Tess

Tess heeft voordat ze TessTesst.nl begon bijna tien jaar in verschillende seksshops gewerkt en daar leerde ze superveel over alle soorten seksspeeltjes en zo groeide haar interesse voor seksspeeltjes nog verder.

Seksspeeltjes testen vind ze echt superleuk om te doen en ze hoopt dat het jou helpt om een seksspeeltje te kiezen die bij jou past. Maar ook hoopt ze door open en eerlijk te schrijven over sex toys, BDSM, kink en dus ook seks, dat ze een beetje meehelpt het taboe te doorbreken. Waarom zou dit een onderwerp moeten zijn waar we ons voor moeten schamen? Weg met die schaamte! De meeste mensen hebben seks, de meeste mensen masturberen, dus waarom zouden we dat onbesproken laten?

Tess maakt samen met Daphne de podcast Meet the Kinksters.

7 Reacties

 1. Zo leuk, dit moeten jullie vaker doen! Elk jaar of maand de grootste verrassing ofzo ๐Ÿ™‚

  Antwoord
  • Dankjewel! We vonden het zelf ook super leuk en gezellig. En toevallig hebben we voor volgende week ook al weer iets in de planning ๐Ÿ˜€

   Antwoord
 2. Wat een leuk initiatief, ook grappig om jullie verschillen to zien. Ik ben al benieuwd naar wat jullie volgende week in petto hebben. Op naar filmpje 3!

  Antwoord
  • Wat leuk om te horen! Dankjewel!

   Antwoord
 3. Heel leuk om te kijken! En grappig hoe, behalve de Njoy Pure Wand (heel terecht), jullie alle drie toch andere voorkeuren hebben. En ook inspirerend om speeltjes anders te gebruiken dan je gewend bent!

  Antwoord
  • Ja! Ik vond het ook heel inspirerend!

   Antwoord
 4. Wat hebben jullie een leuke dynamiek onderling!!

  Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.