Fantasy For Her – Her Ultimate Pleasure Pro

02-01-2023

In 2020 schreef ik over de Her Ultimate Pleasure, een hele bijzondere toy die er best wel gek uitziet, maar me toch heel erg verraste. Nu is net de Fantasy For Her – Her Ultimate Pleasure Pro uitgekomen. Ook weer zo’n vacuumcup met tongetje, maar dan met inwendige vibrator er aan vast! Natuurlijk was ik daar héél benieuwd naar. Ik kreeg ‘m van Pipedream.

Specs

Materiaal: siliconen en ABS plastic, allebei bodysafe. Het hoesje voor om het tongetje is van TPE (poreus)
Oplaadbaar: ja
Standjes: 10 vibratiestandjes waarvan 3 steady. De vacuümcup heeft 3 standjes, het tongetje 7
Waterproof: spatwaterdicht, IPX4
Verkoopprijs:  94,95 euro, hier te koop bij Sinful 
Is ’t wat? Beetje moeilijk allemaal, maar als het lukt is het veel!

De verpakking en de inhoud

Voorkant van de verpakking van de fantasy for her - her ultimate pleasure pro Close-up van de achterkant van de verpakking van de fantasy for her - her ultimate pleasure pro waar je het tekstje ziet wat geen verhaaltje meer is.

Ik schreef al meerdere reviews over Fantasy For Her producten, en altijd hadden ze hilarisch slechte verhaaltjes op de verpakking. Best wel tenenkrommend, maar ik moest er wel altijd erg om lachen. Misschien hebben de mensen van Pipedream meegelezen, want er staat geen verhaaltje op de verpakking van de Fantasy For Her – Her Ultimate Pleasure Pro! OMG! Nou, dat was wel even een shock. Er staat wel een tekstje over hoe geweldig deze vibrator is, maar geen (niet-zo-)spannend verhaal over hoe een of andere vrouw toch hijgend en kreunend tot ultieme hoogtepunten werd gebracht door deze pro, terwijl het voelde alsof ze echt gebeft werd. Nee. Dat moeten we er nu maar zelf bij verzinnen.

Op de verpakking zie je natuurlijk foto’s van de Her Ultimate Pleasure Pro en alsnog wel een heleboel tekst, waarvan een deel ook informatief is. In de verpakking vind je de gebruiksaanwijzing, het oplaadkabeltje, een vacuumcup in een ander maatje, twee hoesjes voor over het tongetje en natuurlijk de toy zelf.

Mijn eerste indruk van de Fantasy For Her – Her Ultimate Pleasure Pro

De fantasy for her - her ultimate pleasure pro in mijn hand, ik buig de vibrator bijna recht. De fantasy for her - her ultimate pleasure pro, de cups en de hoesjes voor het tongetje.

Ik moet toegeven dat ik echt een compleet gebrek aan ruimtelijk inzicht heb. Maar echt. Maar toen ik de Ultimate Pleasure Pro zag, vond ik de vorm wel gelijk heel opvallend. Ik vroeg me af hoe dit precies in en tegen mijn lichaam zou moeten passen. ik gaf dat gebrek aan ruimtelijk inzicht de schuld, ik ging er vanuit dat ik daardoor gewoon even niet begreep hoe het nu zat. Het vibrator-deel van de toy maakt een hoek van negentig graden. De vacuumcup, die op je vulva, bij je clitoris moet, zit bijna tegen de vibrator aan. De vibrator is wel heel buigbaar.

Verder ziet deze sextoy er ook gewoon weer best gek uit. Door de vorm, maar ook dat tongetje in die cup is gewoon wel bijzonder. Door het felle paarse kleurtje valt ‘ie extra op.

De test van de Fantasy For Her – Her Ultimate Pleasure Pro

De fantasy for her - her ultimate pleasure pro, de cups en de hoesjes voor het tongetje. De knopjes van de fantasy for her - her ultimate pleasure pro

Omdat dit seksspeeltje van siliconen is, kan je er beter geen siliconenglijmiddel bij gebruiken. Ik gebruikte een beetje Sliquid, mijn favoriete glijmiddel. Sliquid bevat geen glycerine of parabenen, of andere ingredienten die irriterend voor je vagina kunnen zijn. Seksspeeltjes van siliconen zijn trouwens wel mijn favoriet, omdat siliconen een bodysafe materiaal is. Helaas zijn nog steeds niet alle seksspeeltjes van materialen die veilig zijn voor je lichaam. Zo krijg je dus bij deze toy een hoesje wat je om het tongetje kan schuiven, zodat die iets langer en zachter is. Maar dit hoesje is gemaakt van TPE. TPE is een poreus materiaal, wat inhoudt dat er eigenlijk allemaal hele kleine gaatjes (die je niet kan zien) in het materiaal zitten. Daarin verzamelt zich bijvoorbeeld jouw lichaamsvocht, maar ook glijmiddel en zeep. Wat er in zit, gaat er niet zomaar meer uit, je kan het nooit echt schoonmaken. En wat er dan verder gebeurt, of er bijvoorbeeld schimmel in groeit ofzo, daar heb je geen idee van. Zeker als het een seksspeeltje is die je inbrengt in je vagina, kan dit natuurlijk hele vervelende irritaties opleveren. In het geval van dit hoesje, vind ik het iets minder erg, omdat het alleen je clitoris uitwendig aanraakt.

Maar terug naar de Fantasy For Her – Her Ultimate Pleasure Pro! Het lag dus niet helemaal aan mijn gebrek aan inzicht, deze toy heeft wel echt een rare vorm. Als de vibrator niet flexibel was geweest, had dit nooit gepast. Maar je moet de vibrator dus echt wel een stuk buigen om het te laten passen. En het is niet alsof ‘ie vanzelf dan in die vorm blijft zitten. De vibrator wil gewoon weer terugbuigen naar een hoek van negentig graden. Dus daarmee heb je de hele tijd een soort druk, omdat dat ding gewoon terug wil vouwen. Wat natuurlijk niet kan als ‘ie in me zit. Het is dus nogal een gekut om dat goed te krijgen en te houden.

Wanneer dat eenmaal zit, dan moet die vacuümcup ook precies op de juiste plek gepositioneerd worden. Want het tongetje moet natuurlijk wel over je clitoris ‘likken’. Pro-tip: gebruik genoeg glijmiddel. Ook is het aan te raden om het randje van de cup met een beetje glijmiddel in te smeren. Mijn clitoris is best wel klein. Aan de buitenkant in elk geval, in mijn hoofd is mijn clitoris inwendig heel groot, haha! Maar goed, de glans van mijn clitoris is dus klein en ik had wel het hoesje om het tongetje nodig om het goed te laten werken. Maar het is best wel lastig om het allemaal goed geplaatst te krijgen. Want als de cup eenmaal vacuüm heeft gezogen, is het vrij lastig om ‘m nog te verplaatsen. Je moet dan eerst het vacuüm verbreken, en hopen dat ‘ie dan wél goed zit. Niks zo frustrerend als zo’n tongetje wat dan elke keer net náást het goede plekje zit te bewegen.

En dan heb je nog de knopjes. Vier knopjes en daarboven het (voelbare) Pipedream logo, wat ook rond is, net als de knopjes. Dus het voelt alsof er vijf knopjes zijn, waarvan één niks doet dus. Dan voel je je wel een beetje een sukkel, als je daar steeds op probeert te drukken, kan ik je vertellen. Het knopje voor de vibrator en het knopje voor het tongetje hebben ook hetzelfde logo er op staan, wat ik vrij onhandig vind.

Maar! Als het dan allemaal goed zit, dan vind ik het erg lekker voelen. Ik hou van het gevoel wat die vacuümcup geeft. Ik vind het wel vrij heftig voelen, het zuigt best hard, zelfs op het eerste standje, maar ik kan daar wel van genieten. Zeker gecombineerd met dat tongetje wat dan heen en weer aan de zijkant van mijn clitoris beweegt, ik vind het echt heel lekker. Wel heel intens allemaal! Ook die vibraties in mijn vagina er nog bij, het is echt véél. Nu hou ik ook best wel van veel, hoor. Maar zelfs voor mij was dit wel echt veel. Zuigen, likken, trillen, inwendige stimulatie. Het zuigen is ook niet continu, dat gaat eigenlijk aan en uit en weer aan, etc. Je kan natuurlijk de vibrator en het tongetje wel zo instellen dat die steady gaan, maar dan nog! Oké, ik denk dat het duidelijk is dat het veel is, nu. Dit is zeker niet iets wat ik elke dag wil. Ook niet als het allemaal wat makkelijker was om het goed te plaatsen, want dat is sowieso iets waar ik niet elke dag zin heb om te gaan doen. Maar zelfs dan zou ik dit niet elke dag willen, omdat het zó intens is. Maar zo af en toe, vind ik het wel heel lekker. En in elk geval wel heel bijzonder.

Conclusie

De Fantasy For Her – Her Ultimate Pleasure Pro heeft een aparte vorm en is best lastig om helemaal goed geplaatst te krijgen. De knopjes zijn ook een beetje onhandig en slecht te herkennen als je ze niet ziet. Wanneer alles goed zit en alles aanstaat, is het echt enorm veel stimulatie. Het is een super intense ervaring die wel echt heel lekker is en waar ik ook heel heftig van kan klaarkomen, maar het is wel echt veel!

Je kan de Fantasy For Her – Her Ultimate Pleasure Pro hier bestellen bij Sinful voor 94,95 euro

 

 

Tess

Tess heeft voordat ze TessTesst.nl begon bijna tien jaar in verschillende seksshops gewerkt en daar leerde ze superveel over alle soorten seksspeeltjes en zo groeide haar interesse voor seksspeeltjes nog verder.

Seksspeeltjes testen vind ze echt superleuk om te doen en ze hoopt dat het jou helpt om een seksspeeltje te kiezen die bij jou past. Maar ook hoopt ze door open en eerlijk te schrijven over sex toys, BDSM, kink en dus ook seks, dat ze een beetje meehelpt het taboe te doorbreken. Waarom zou dit een onderwerp moeten zijn waar we ons voor moeten schamen? Weg met die schaamte! De meeste mensen hebben seks, de meeste mensen masturberen, dus waarom zouden we dat onbesproken laten?

Tess maakt samen met Daphne de podcast Meet the Kinksters.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.