Fantasy For Her Her Ultimate Pleasure Max

22-04-2024

Jaha, ik heb weer een nieuwe Fantasy For Her toy, dit keer de Fantasy For Her Her Ultimate Pleasure Max. Nog steeds een grondige hekel aan die naam, maar oké. Eerder schreef ik al over de Fantasy For Her Her Ultimate Pleasure en de Fantasy For Her Her Ultimate Pleasure Pro. Al deze sextoys vind ik er echt raar uitzien, maar in de praktijk ben ik elke keer toch weer fan van het gevoel. Daarom was ik ook zo nieuwsgierig naar deze nieuwste versie. Ik kreeg ‘m van Pipedream.

Specs

Materiaal: siliconen (bodysafe) met TPE sleeve voor het tongetje (poreus materiaal)
Oplaadbaar: ja
Standjes: 7 standjes voor de tong, 10 vibratiestandjes en 3 vacuümstandjes
Waterproof: spatwaterdicht (IPX4)
Verkoopprijs: 109,95 euro, hier te koop bij bol.com
Is ’t wat? Ja! Dit is echt de beste van de drie!

Weirde sextoy

Oké, zo’n sextoy met een bewegend tongetje, ik blijf het gewoon grappig vinden. Ik kan er niks aan doen, maar voor mij ziet het er gewoon gek uit. Eerlijk gezegd had ik de eerste Fantasy For Her Her Ultimate Pleasure vooral aangevraagd omdat ik ‘m er zo weird uit vond zien. Maar tot mijn verbazing werkte deze sextoy echt heel goed voor mij. Blijkbaar voor meer mensen, anders zouden er niet twee nieuwe versies van gemaakt worden.

Eerder vond je op de achterkant van de verpakking van de Fantasy For Her toys altijd een wanstaltig erotisch verhaal. Over een of andere chick die natuurlijk helemaal los ging dankzij de sextoy die geheel toevalligerwijs ook in de verpakking zit. Het was vreselijk. Gelukkig heeft Pipedream (het merk achter Fantasy For Her) zich nu ook gerealiseerd dat dat misschien niet is waar hun klanten op zitten te wachten. Er staat nog steeds veel tekst op de verpakking, maar geen erotisch verhaal meer. Yay! De verpakking is ook gelijk de gebruiksaanwijzing, vandaar dat er nogal veel op te zien is.

Wat is de Fantasy For Her – Her Ultimate Pleasure Max nu eigenlijk?

Het idee van de Fantasy For Her – Her Ultimate Pleasure toys is een vacuüm cupje met daarin een tongetje. Het vacuüm cupje zet je op de vulva en als je het juiste knopje indrukt, begint ie autmoatisch vacuüm te zuigen. Hij zuigt niet steeds door, maar het is steeds even zuigen en dan even niks. Met een ander knopje kan je het tongetje aanzetten. Die beweegt dan heen en weer en trilt ook nog. Omdat je vulva vacuüm gezogen wordt, kan het tongetje makkelijk bij je clitoris (als je ‘m juist geplaatst hebt). Deze Fantasy For Her – Her Ultimate Pleasure Max heeft een ‘losse’ vibrator erbij. Niet helemaal los, want hij is met een (best lang) slangetje verbonden aan de vacuümcup met het tongetje. De knopjes vind je op de onderste helft van de vibrator. De vibrator is licht gebogen en daardoor zou ‘ie geschikt kunnen zijn voor G-spot stimulatie.

De test van de Her Ultimate Pleasure Max

Ik zeg het vaak genoeg, maar gebruik alsjeblieft glijmiddel bij bewegende sextoys. Ik heb het niet geprobeerd, maar ik ben er wel van overtuigd dat deze toy zonder glijmiddel best een marteling is voor je clitoris. Dat tongetje moet kunnen glijden, zodat het een fijne stimulatie is. Ik gebruik altijd glijmiddel zonder glycerine en parabenen, omdat die twee ingrediënten (die je in veel glijmiddelen vindt) de vagina kunnen irriteren en dat wil ik niet. Daarom kies ik graag voor Sliquid Sassy of Pjur Woman Nude. Ook ben ik de laatste tijd best wel fan van Yes For Love Natural Lubricant.

Met genoeg glijmiddel ging ik aan de slag. Ik besloot om eerst alleen het vacuümcupje met het tongetje te gebruiken, want uit ervaring weet ik dat dat alleen al heftig genoeg kan zijn. Er zitten twee verschillende cupjes in de verpakking, ik koos de langwerpige, for no reason at all eigenlijk. Je kan eventueel ook wat (waterbasis) glijmiddel op de rand van de vacuümcup smeren, zodat hij makkelijker z’n vacuüm kan krijgen en vasthouden.

Ik vond het best spannend, want ik weet dat de vacuümstandjes best heftig kunnen zijn. Het voelde wel gelijk heel fijn dat ik de vibrator eigenlijk als een afstandsbediening in  mijn hand kon houden. Dat scheelde voor mij een heleboel, want bij de vorige twee toys was ik steeds bang dat ik per ongeluk op het verkeerde knopje zou drukken. En geloof mij, soms is één standje heftiger met dat vacuüm écht niet wat je wil. Maar nu kon ik het allemaal goed zien en gewoon comfortabel bedienen. Ik liet het cupje vacuüm zuigen en standje één voelde gelijk goed. Ik voel duidelijk dat mijn vulva (gedeeltelijk) in de cup gezogen wordt. Het voelt best wel intens, het zuigen is echt wel krachtig. Maar het is dus steeds even zuigen en dan weer los. Het vacuüm wordt niet verbroken, maar het voelt op deze manier echt aangenaam. Als de cup goed zit, dan hoef je ‘m ook niet meer vast te houden, dat vind ik ook erg fijn van deze versie. Het gewicht zit in de vibrator, niet in de cup, dus dat gaat op deze manier gewoon makkelijker.

Tijd voor het tongetje

Ik drukte op het knopje om de tongbeweging aan te zetten. Aan het mechanische geluid hoorde ik gelijk dat dat gelukt was en al heel snel voelde ik dat ook. Het tongetje begon over mijn clit heen en weer te bewegen. Ik vind het nog steeds niet echt voelen als orale seks, maar meer als vingeren. Maar wel heel lekker vingeren. De combinatie van het gevoel van het vacuüm zuigen en het bewegende tongetje vind ik echt super intens. Het is soms wel nodig om de cup iets te verplaatsen, zodat het tongetje precies op de juiste plek beweegt, maar dat is vrij makkelijk gedaan. Je verbreekt het vacuüm van de cup heel makkelijk door gewoon even je vinger er onder te houden en dan kan je ‘m wat verschuiven.

Maar als het dan allemaal goed zit, holy moly, ik vind het zó lekker voelen. En hands-free ook nog. Superhandig. Het vibreren van het tongetje merk ik niet zo heel veel van voor mijn gevoel. Misschien dat als het uit zou staan, dat ik het zou missen, maar ik ervaar die vibratie niet echt bewust. En je kan ‘m ook niet apart uitzetten dus.

Je kan het tongetje ook zonder de vacuümcup gebruiken. Dan moet je ‘m natuurlijk wel vasthouden, maar dat werkt ook heel goed en heel lekker.

Hoewel ik tegen TPE ben als materiaal voor sextoys, omdat het een poreus materiaal is en je het nooit helemaal goed schoon kan krijgen, gebruik ik de TPE sleeve wel om het tongetje. Het geeft de tong net wat extra zachtheid en lengte en dat maakt het voor mij wel echt lekkerder. Omdat de TPE sleeve alleen de buitenkant van mijn lichaam aanraakt en ik het niet inbreng in mijn vagina, vind ik het enigszins acceptabel. Maar ik ben er niet echt blij mee.

Ik ben wel echt fan van de vibrator als afstandsbediening. Zo erg dat ik eigenlijk maar weinig behoefte had om de vibrator er ook nog bij te gebruiken. Sowieso, qua stimulatie had ik écht genoeg ook al.

De vibrator van de Her Ultimate Pleasure Max

Maar goed, je bent sextoytester of je bent het niet, en alles voor de review natuurlijk. Dus met nog meer glijmiddel ging ook de vibrator er nog bij. Ja, jeetje, het was gewoon best overweldigend eigenlijk. De vibraties van de vibrator zijn wél heel goed voelbaar en de vorm is ook erg fijn. Het was echt intens, maar écht. Ik miste wel het gemak van de afstandsbediening, maar oké. Dit is echt veel qua stimulatie en eigenlijk heb ik ‘m alleen de eerste keer met testen op deze manier gebruikt. Juist omdat de stimulatie van de cup en de tong al zoveel is en de vibrator als afstandsbediening gewoon heel makkelijk is, heeft dat echt mijn voorkeur. Als ik niet zoveel vibrators had, zou ik de vibrator los zeker ook wel gebruiken, want het is gewoon een goed ding. Het is niet de ultieme G-spot stimulator qua vorm, maar hij raakt mijn G-spot zeker wel. En met wat beweging kan ik er ook een G-spot orgasme van krijgen. Maar als je een iets kieskeurigere G-spot hebt dan die van mij, dan weet ik niet of dat lukt. Maar ook zonder G-spot orgasme is het nog steeds een goede vibrator, waarmee je bijvoorbeeld ook je clitoris kan stimuleren.

Conclusie

Whoah, dit is écht een intense sextoy! Ik vind ‘m heel lekker en echt de beste van de drie Her Ultimate Pleasure toys. De combinatie van het vacuüm en het bewegende tongetje is amazing! De vibrator is geweldig als afstandsbediening, maar óók als vibrator. De trillingen zijn goed en de vorm ook. Ja, deze toy ziet er misschien gek uit, maar hij is echt te gek!

Je kan de Fantasy For Her Her Ultimate Pleasure Max hier bestellen bij bol.com voor 109,95 euro

 

Tess

Tess heeft voordat ze TessTesst.nl begon bijna tien jaar in verschillende seksshops gewerkt en daar leerde ze superveel over alle soorten seksspeeltjes en zo groeide haar interesse voor seksspeeltjes nog verder.

Seksspeeltjes testen vind ze echt superleuk om te doen en ze hoopt dat het jou helpt om een seksspeeltje te kiezen die bij jou past. Maar ook hoopt ze door open en eerlijk te schrijven over sex toys, BDSM, kink en dus ook seks, dat ze een beetje meehelpt het taboe te doorbreken. Waarom zou dit een onderwerp moeten zijn waar we ons voor moeten schamen? Weg met die schaamte! De meeste mensen hebben seks, de meeste mensen masturberen, dus waarom zouden we dat onbesproken laten?

Tess maakt samen met Daphne de podcast Meet the Kinksters.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.