EZlove Draagbare Vibrator voor Clitoris en G-spot

21-06-2019

Sextoy review by Tess: EZlove Draagbare Vibrator voor Clitoris en G-spot

Dit is denk ik de eerste keer dat ik een review schrijf over een seksspeeltje zonder echte naam. De volledige ‘naam’ van deze sextoy is namelijk: EZlove – Wearable Draagbare Vibrator voor Clitoris en G-Spot Stimulatie met Afstandsbediening en Verwarm Functie – 9,5 cm. Dus. Ik noem ‘m in deze review verder gewoon de EZlove draagbare vibrator. Ik kreeg ‘m van Jordi van EZlove.

De verpakking en specs van de EZlove draagbare vibrator

Ezlove draagbare vibrator voor clitoris en g-spot Ezlove draagbare vibrator voor clitoris en g-spot

De EZlove draagbare vibrator zat in een zwart doosje, maar ik weet niet zeker of dat ook de definitieve verpakking is. Er staat verder ook niks op de doos, geen merk, geen foto. De gebruiksaanwijzing kreeg ik per mail, want die zat er ook nog niet in. In de doos zat wel de vibrator zelf, een afstandsbediening en een USB oplaadkabeltje. De EZlove draagbare vibrator is gemaakt van siliconen met een PU coating. Siliconen is helemaal bodysafe, en een PU coating voor zover ik weet ook. De vibrator is waterproof.

Deze draagbare vibrator kan niet alleen vibreren, maar hij kan ook bewegen. Het penisvormige deel van de vibrator maakt een heen en weer beweging. Als het allemaal goed past en aansluit, zou hij dus zowel je G-spot als je clitoris moeten stimuleren. Deze draagbare vibrator is van het eigen merk van EZlove, maar ik kom dit model wel vaker tegen van andere merken.

De afstandsbediening van de EZlove draagbare vibrator

Ezlove draagbare vibrator voor clitoris en g-spot Ezlove draagbare vibrator voor clitoris en g-spot

Er zitten best wel veel knopjes op de ronde afstandsbediening. Het ziet er wel leuk uit, maar ik had niet gelijk door waar elk knopje voor was. Gelukkig had ik de gebruiksaanwijzing. Onderop de vibrator zit een power knopje, als je die aandoet en daarna op het powerknopje van de afstandsbediening drukt, kan je gelijk de afstandsbediening gebruiken. Geen moeilijk gedoe met koppelen of connecten dus. Als je dan nog een keer op het power knopje druk, beginnen de vibraties. Er zijn tien vibratiestandjes, waarvan drie steady en zeven patronen.

De vibraties zijn oké. Niet super krachtig, maar ook niet heel slecht. Hoe harder de vibraties, hoe meer buzzy ze worden. Ik hou van diepere vibraties, dus het laagste standje vond ik dan eigenlijk fijner, hoewel ik wel echt wat power miste.

Move it!

Ezlove draagbare vibrator voor clitoris en g-spot Ezlove draagbare vibrator voor clitoris en g-spot

Het volgende knopje is voor het heen en weer bewegen van de vibrator. Ook dat kan in tien standjes. De standjes variëren een beetje, sommige gaan gewoon gelijkmatig heen en weer, maar bij anderen is het iets minder voorspelbaar en wat meer in een patroon. Dan is er nog een knopje voor de opwarmfunctie en een knopje voor spraakbesturing.

Ik besloot om eerst maar gewoon het vibreren en het ‘wiebelen’ te testen. De vibraties waren dus best oké, maar niet heel indrukwekkend. De vorm van de EZlove draagbare vibrator was voor mij ook niet heel goed om echt mijn clitoris te stimuleren. Het gedeelte wat tegen je clitoris zit, is heel breed. Omdat mijn clitoris wat meer tussen mijn schaamlippen verstopt zit, komt deze vorm daar dus niet heel goed bij, zoals bijvoorbeeld de We-Vibe Moxie wel doet.

Het geluid van de EZlove draagbare vibrator

Ezlove draagbare vibrator voor clitoris en g-spot Ezlove draagbare vibrator voor clitoris en g-spot

Het inwendige deel van de EZlove draagbare vibrator raakt mijn G-spot wel en dat voelt wel lekker. Het is voor mij niet krachtig genoeg om echt tot een G-spot orgasme te kunnen komen, maar het voelt wel heel fijn stimulerend. Het geluid wat de vibrator maakt als het bewegen aanstaat, is wel wat minder subtiel. Ik zou dit seksspeeltje met afstandsbediening niet durven te dragen in een restaurant bijvoorbeeld. Op een kinky of sexy feestje, of misschien een erotische beurs, zou ik het geen probleem vinden. Maar met dit geluidsniveau zou ik er niet op durven vertrouwen dat wat achtergrond geluid er wel voor zou zorgen dat niemand het hoort.
De afstandsbediening heeft overigens wel een best wel goed bereik. Ik heb stevige bovenbenen dus vaak geeft dat een probleem met de ontvangst, maar dat was nu niet. Een afstandsbediening van een seksspeeltje heeft over het algemeen niet zo’n enorm bereik, maar wanneer er geen obstakels in de weg staan (zoals bankstellen, muren, deuren etc.) dan is het bereik toch wel een aantal meters. De afstandsbediening functioneert over het algemeen goed.

Not so hot

Ezlove draagbare vibrator voor clitoris en g-spot Ezlove draagbare vibrator voor clitoris en g-spot

Ik was natuurlijk ook benieuwd naar de verwarm functie. Wanneer dit goed werkt bij een vibrator, vind ik het helemaal awesome. Het geeft een heerlijk gevoel om een warme vibrator (of dildo) in te brengen. Maar helaas is dit iets wat bij veel seksspeeltjes toch niet goed genoeg werkt. Zo ook bij deze EZlove draagbare vibrator. Ik kreeg het meestal niet voor elkaar om ‘m überhaupt warm te laten worden. Het lampje van het knopje ging meestal vrij snel uit en dan verwarmde er niks meer. Een keer is het gelukt, na heel vaak op het knopje te drukken, maar alsnog was ‘ie niet warm genoeg om er echt veel van te merken.

Is this thing on?

Ezlove draagbare vibrator voor clitoris en g-spot Ezlove draagbare vibrator voor clitoris en g-spot

Dan was er nog de spraakbesturing. De gebruiksaanwijzing was niet helemaal duidelijk. Sowieso niet omdat het een hele slechte Google Translate vertaling leek, maar specifiek over deze functie was het ook echt niet duidelijk. Er stond dat de spraakbesturing alleen in het Engels geprogrammeerd was. Ik dacht eigenlijk dat de EZlove draagbare vibrator zou reageren op geluid. Dus hoe harder het geluid, hoe harder hij zou trillen en bewegen. Maar voor geluid maakt het natuurlijk niet uit welke taal het is. Dus na dit gelezen te hebben, leek het mij dat er bepaalde commando’s zouden moeten zijn. Maar welke dan? Ik probeerde wat en riep dingen als ‘vibrate!’ en ‘move!’ tegen mijn vibrator. Of eigenlijk meer tegen de afstandsbediening. Ik wist het ook niet. Ik voelde me wel een beetje een idioot. Zeker omdat ik even het idee had dat het commando ‘vibrate’ werkte, maar dat later toch toeval bleek te zijn. Of in elk geval, het werkte ineens niet meer. Ik kon er ook gewoon geen logica in ontdekken. Soms reageerde de vibrator en ging ‘ie bewegen en trillen en soms ook helemaal niet. En als ik dan niks zei, deed ‘ie het soms ineens ook wel. Ik heb echt geen idee hoe dit werkt. Het idee van een spraak gestuurde vibrator vind ik echt mega koel, maar dit, nou ja, dit was gewoon niet koel.

Conclusie

Het idee van deze EZlove draagbare vibrator is echt wel leuk. Het bewegen in combinatie met de vibraties voelt ook best lekker. Maar het geluid wat de vibrator produceert maakt ‘m gewoon echt minder geschikt om in het openbaar te dragen en dat is nu juist wat wel heel spannend is aan seksspeeltjes met afstandsbediening. De verwarmfunctie en de spraakbesturing werken niet goed, de vibraties zijn redelijk. Ik vind het best een leuk ding, maar ik ben niet heel erg onder de indruk van de uitvoering.

Je kan de EZlove draagbare vibrator hier bestellen bij EZlove op Bol.com voor 59,95

 

Tess

Tess heeft voordat ze TessTesst.nl begon bijna tien jaar in verschillende seksshops gewerkt en daar leerde ze superveel over alle soorten seksspeeltjes en zo groeide haar interesse voor seksspeeltjes nog verder.

Seksspeeltjes testen vind ze echt superleuk om te doen en ze hoopt dat het jou helpt om een seksspeeltje te kiezen die bij jou past. Maar ook hoopt ze door open en eerlijk te schrijven over sex toys, BDSM, kink en dus ook seks, dat ze een beetje meehelpt het taboe te doorbreken. Waarom zou dit een onderwerp moeten zijn waar we ons voor moeten schamen? Weg met die schaamte! De meeste mensen hebben seks, de meeste mensen masturberen, dus waarom zouden we dat onbesproken laten?

Tess maakt samen met Daphne de podcast Meet the Kinksters.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.