Exo™ Hands Free Pleasure Wearable | Masturbator review

05-10-2022

Toen ik op de website van Easytoys de Exo™ Hands Free Pleasure Wearable zag, dacht ik eigenlijk: Hoe dan? Gelukkig mocht ik hem testen en kunnen jullie hier lezen wat dit “ding” dan kan en of het ook werkt.

SPECS

  • Materiaal: ABS(frame), silicone(sleeve), Polyester(straps)
  • Geschikt glijmiddel: Waterbasis
  • Kleur: Zwart, maar de Sleeve is roze
  • Prijs: € 39,99 bij Easytoys

Exo™ Hands Free Pleasure Wearable

De Exo™ Hands Free Pleasure Wearable is zo’n seksspeeltje waar je eerst tien keer naar moet kijken en dan even moet nadenken of dit wat voor je gaat zijn. Dit speeltje speelt namelijk in op iets wat veel penisbezitters nastreven, namelijk stimulatie zonder je handen te gebruiken.

Het idee van de Exo™ Hands Free Pleasure Wearable is dat je je masturbator, in dit geval een kleine roze silicone sleeve met nopjes zo kan gebruiken dat je je handen niet hoeft in te zetten. Hands Free dus, wat geiler zou moeten voelen.

Het idee is dat je het buikharnas op zekere hoogte vanaf je ribben met de straps vastmaakt. Dan de sleeve in de houders doet, je harde penis in de sleeve doet en dan via lichaamsbeweging jezelf masturbeert.

Een soort van geile manier om crunches te doen, of salsa dansen, of nou ja, eigenlijk alle bewegingen die je kan doen als je zo’n harnas aan hebt.

Dit alles met de insteek dat alle lichamen van mensen met een penis okee zijn en daar is dus ook rekening mee gehouden. Of zoals Exo zelf zegt:

“Exo was created for a world where ALL bodies are embraced on their journey exploring gender and sexuality.”

Exo™ Hands Free Pleasure Wearable in de doos

In de doos vind je de Exo™ Hands Free Pleasure Wearable, een zakje waarin je de Exo kan opbergen, een handleiding en verder natuurlijk de Exo zelf met alles er op en er aan.

Om te zorgen dat de sleeve niet vies wordt tijdens transport zit deze in een extra plasticje ingepakt.

En dat is het dan wel weer.

Exo™ hands free pleasure wearable buikframe

Exo™ Hands Free Pleasure Wearable getest

Ik vind het toch wonderlijk, wat er allemaal aan het brein van sommige toymakers ontspruit.

Ik vind het streven van Exo namelijk wel mooi, voor iedereen, ongeacht je lijf, gewoon dingen ontdekken.

Dus ik was ook wel benieuwd naar de Exo™ Hands Free Pleasure Wearable, het zag er koddig uit, dat wel, maar dat wil natuurlijk niet zeggen dat het slecht werkt.

De Orctan zag er ook uit als een potentiële mangel voor wit wasgoed, en bleek een hele fijne masturbator te zijn, dus hey, waarom dit niet?

Toen ik de Exo™ Hands Free Pleasure Wearable ontving heeft hij wel eerst een paar weken in de kast gelegen, gewoon omdat dit duidelijk een seksspeeltje is waar je echt heel erg voor in de mood moet zijn.

Evengoed kwam hij er laatst al een keer uit en ben ik gaan lezen en “droog” oefenen. En dat is maar goed ook. Want dit speeltje is duidelijk niet een heel toegankelijk speeltje. En dan vooral in de zin van: Ik ben geil, hop aan de gang.

Het idee is zoals ik net al omschreef dat je de Exo™ Hands Free Pleasure Wearable op je buik vastzet met de strap en dan creatief heen en weer beweegt en zo je penis stimuleert.

Het droog oefenen was niet een daverend succes, een gevecht met de gespjes die echt heel moeilijk uit de houder klikken, dan het afstellen van de strap waarbij in de handleiding staat dat hij strak om je buik moet (en dat is echt teringstrak trouwens) om goed te werken. En dan het mikken, waar moet de sleeve, past mijn pik er zo wel in.

Als dit het droog oefenen al is, hoe is het dan als je echt geil bent?

Nou, duidelijk nog kutter.

Exo™ hands free pleasure wearable sleeve

Toen ik eindelijk de moed verzameld had en geil genoeg was om mijn pik hard te houden terwijl ik met het harnas ging staan kloten in mijn blote kont ben ik eerst 20 minuten bezig geweest met passen en meten, aanstrappen en mikken.

En toen zat het eenmaal. Maar zat de strap toch nog te strak. Inmiddels begon de strap meer op een maagband te lijken dan op een “riempje” en kreeg ik steeds minder lucht.

Eindelijk zat alles dan zo dat het “werkte”, maar alsnog moet je echt hele rare capriolen uithalen wil je leuke stimulatie krijgen.

Wat wel slim is, is het ring-systeem, waarbij de ringen om de sleeve in losse toestand genoeg ruimte bieden voor stevige piemels zoals die van mij, maar ook de optie bieden om strakker gezet te worden voor de wat smallere pik.

Maar mensen wat een gedoe, na heen en weer wippen en bijna wat spieren verdraaien, kom ik tot de conclusie dat dit echt teveel gedoe is.

Helemaal op het moment dat er blijkbaar een buikhaar klem zit tussen de strap en het harnas en ik ipv van een geile handsfree beurt een soort manuele epileer beurt krijg op plekken waar ik dat niet wil.

Einde geile mood ook wel. En dat is niet het ergste, dat kwam namelijk toen ik mij bedacht dat ik er echt genoeg van had en ik de strap los moest trekken van het harnas om “los” te komen.

Dat lukte namelijk niet heel erg lekker, want alles was zo strak dat door de frictie de gesp niet los wilde komen, totdat ik met een vrij stevige krachtsinspanning en een uitroep die je wel eens hoort bij “de sterkste man van de wereld” de strap lostrok, deze rond mij zwiepte en net ff te hard tegen mijn scheen aan kwam.

Toen was ik er wel klaar mee.

En dan heb ik het nog niet over het feit dat je als je de strap aanstrapt nog meters (nee echt meters) strap overhoudt, die zou je volgens het plaatje dan leuk in een lusje moeten knopen en aan je zij dragen. Maar serieus mensen, wie wil dat nou als je geil bent?

Nou ik duidelijk niet.

Schoonmaak

Je koopt een seksspeeltje natuurlijk nooit om het feit dat je hem extreem goed schoon kan maken, maar dat is de enige feature van de Exo™ Hands Free Pleasure Wearable die echt heel goed werkt.

Je kan namelijk de sleeve, het harnas en de gespjes in heet water met zeep reinigen. De strap en het foam voor het harnas kan je gewoon wassen in de wasmachine, en het opbergzakje kan gebruikt worden als wasmachine zakje.

Dat is wel vrij awesome. Maar het zou echt veel toffer zijn als deze toy ook nog enig gebruiksgemak had.

Conclusie

Exo is duidelijk een bedrijf dat wat mij betreft het juiste gedachtengoed heeft, maar nog niet helemaal scherp is op bruikbaarheid van hun producten, althans als het gaat om de Exo™ Hands Free Pleasure Wearable.

Ik kan mij wel goed voorstellen dat sadistische meesteressen hun slaafjes opdracht geven om voortaan alleen nog met de Exo™ Hands Free Pleasure Wearable, want de frustratie alleen doet elke sadist de lippen aflikken. Maar verder: Doe jezelf dit niet aan. Maar echt niet.

Je koopt de Exo™ Hands Free Pleasure Wearable bij Easytoys voor € 39,99

Jay

Jay is de persoon achter Tess Tesst die verantwoordelijk is voor het testen van, en schrijven over seksspeeltjes die gericht zijn op de penis en de prostaat.

Omdat Jay ook kinkster is zal hij van tijd tot tijd ook een review of artikel schrijven over Kink en BDSM en alles wat daar bij komt kijken

Buiten zijn talent voor testen en schrijven over seks, seksualiteit, BDSM en natuurlijk seksspeeltjes, is hij ook verantwoordelijk voor het technisch onderhoud, de marketing en nog veel meer andere zaken binnen Tess Tesst en veel andere websites van zijn klanten.

1 Reactie

  1. Wat een ding zeg. ik kan mij goed voorstellen dat het veel gedoe voor weinig resultaat is ja. In mijn hoofd zag ik mij al rondlopen op kantoor met deze wearable….. klaarkomend terwijl je naar een vergadering loopt. maar goed, dat hoef ik dus ook niet te gaan proberen 😉

    Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.