Evolved Palm Pleasure

25-07-2022

Eerder schreef ik al over de Evolved The Note en vandaag is de Evolved Palm Pleasure aan de beurt. Het logo van Evolved heeft de eerste vijf letters in spiegelbeeld, waardoor er love staat. Ik was benieuwd of ik ook in love zou raken met deze pulserende toy die ik kreeg van Willie.

Specs

Materiaal: siliconen en ABS, allebei helemaal bodysafe
Oplaadbaar: ja
Standjes: 7 standen, waarvan 4 steady
Waterproof: ja
Verkoopprijs: 51,95 euro, hier te koop bij Willie
Is ’t wat? Een beetje…

De verpakking en de inhoud

De voorkant van de verpakking van de evolved palm pleasure De achterkant van de verpakking van de evolved palm pleasure

Het is weer niet super origineel: een witte doos met een foto van de toy. Het patroontje wat ook op deze Evolved doos staat, moet eigenlijk wel echt geüpdatet worden.

Op de achterkant van de verpakking staat een kort verhaaltje over de toy en verder vind je daar ook de specificaties. In de verpakking vind je de Evolved Palm Pleasure, het USB-oplaadkabeltje en de gebruiksaanwijzing.

Mijn eerste indruk van de Evolved Palm Pleasure

De evolved palm pleasure naast een lipstick De evolved palm pleasure in mijn hand.

De Palm Pleasure ziet er best wel leuk uit. Ik vind de kleur mooi en ik vind het leuk dat de ene helft van siliconen is, en de andere helft van plastic. Ook ziet de vorm er goed uit. Het siliconen voelt lekker glad en zacht.

Op de rug van de toy zitten twee knopjes: een powerknopje en een knopje om mee door de standjes te klikken.

Deze sextoy is geen vibrator, maar een pulsator. Het ovale deel beweegt dus op en neer.

De test van de Evolved Palm Pleasure

De evolved palm pleasure in mijn hand. De zijkant van de evolved palm pleasure

Ik gebruikte een beetje Pjur Woman Nude, want glijmiddel maakt sextoys echt veel fijner. Wel een goed glijmiddel, wat je vagina niet irriteert, en geen siliconenglijmiddel bij siliconentoys natuurlijk!

De naam van dit seksspeeltje is natuurlijk niet voor niets Palm Pleasure. Het is de bedoeling dat je ‘m in de palm van je hand legt. Daar past ‘ie ook precies in. Dus, dat leek me de juiste manier om deze toy te gebruiken.

Wanneer je de Evolved Palm Pleasure in je handpalm hebt, is het makkelijk om hem tegen je vulva te drukken. Maar al snel merkte ik dat deze toy niet echt tot z’n recht komt als je er te hard mee drukt. Omdat ‘ie pulseert, werkt ‘ie (voor mij) juist beter als ik ‘m wat meer de ruimte geef en ‘m juist maar heel zachtjes tegen mijn clitoris aan houd. Dat lukt mij niet goed als ik ‘m in mijn handpalm heb.

Gelukkig kan je deze pulserende sextoy ook op andere manieren vasthouden, waarbij je dus makkelijk wat minder druk uitoefent. Op deze manier werkte de Evolved Palm Pleasure het beste voor mij. Het ‘tappende’ gevoel van de Palm Pleasure tegen mijn clitoris voelde goed. Het lijkt een beetje op het gevoel van diepe vibraties, alleen dan een stuk lichter. Dat klinkt misschien raar, want bij licht denk je misschien juist aan buzzy, maar dat is het helemaal niet. Het voelt toch wel anders dan gewone vibratie, dus vandaar deze aparte combinatie van diep maar licht.

De Evolved Palm Pleasure maakt wel best wel wat geluid. Het is niet heel hard, maar zeker niet fluisterstil. Wanneer je rekening moet houden met dunne muurtjes en huisgenoten, wil je deze sextoy misschien liever overslaan.

Naast de steady standjes, zijn er ook drie patronen. Die zijn best leuk, maar zelf kon ik daar niet van klaarkomen. Daar heb ik toch de steady stimulatie voor nodig.

Conclusie

De Evolved Palm Pleasure werkt voor mij niet als ik ‘m in de palm van mijn hand hou. Hij werkt het best wanneer ik ‘m heel zachtjes tegen mijn clitoris aan hou, en dan voelt ‘ie ook best wel lekker. Het ‘tappen’ tegen mijn clitoris geeft een apart en lekker gevoel. Leuk voor wie eens wat anders wil proberen en houdt van niet te heftige stimulatie.

Je kan de Evolved Palm Pleasure hier bestellen bij Willie voor 51,95 euro

Tess

Tess heeft voordat ze TessTesst.nl begon bijna tien jaar in verschillende seksshops gewerkt en daar leerde ze superveel over alle soorten seksspeeltjes en zo groeide haar interesse voor seksspeeltjes nog verder.

Seksspeeltjes testen vind ze echt superleuk om te doen en ze hoopt dat het jou helpt om een seksspeeltje te kiezen die bij jou past. Maar ook hoopt ze door open en eerlijk te schrijven over sex toys, BDSM, kink en dus ook seks, dat ze een beetje meehelpt het taboe te doorbreken. Waarom zou dit een onderwerp moeten zijn waar we ons voor moeten schamen? Weg met die schaamte! De meeste mensen hebben seks, de meeste mensen masturberen, dus waarom zouden we dat onbesproken laten?

Tess maakt samen met Daphne de podcast Meet the Kinksters.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.