Evolved Helping Hand

05-09-2022

Evolved is zo’n merk waar je niet zo heel vaak over hoort en dat maakt me dan extra nieuwsgierig. De Evolved Helping Hand is ook een best wel aparte vibrator, het is een ‘dual stimulation finger vibrator’. Oftewel een vingervibrator die je dubbele stimulatie geeft. Ik ben altijd fan van dubbele stimulatie, want blended orgasms zijn echt geweldig, dus ik was benieuwd wat deze Evolved toy voor mij zou doen. Ik kreeg ‘m van Willie.

Specs

Materiaal: siliconen en ABS-plastic, dus bodysafe
Oplaadbaar: ja
Standjes: per motor 8 standjes, waarvan 3 steady
Waterproof: ja
Verkoopprijs: 70,95 euro, hier te koop bij WillieΒ 
Is ’t wat? Best lekker, maar een beetje onhandig (oh the pun)

De verpakking en de inhoud

De voorkant van de verpakking van de evolved helping hand De evolved helping hand, de achterkant van de verpakking, de gebruiksaanwijzing en het oplaadkabeltje.er

De Evolved Helping Hand zit in een stevig doosje. Het is net een ander soort doosje dan wat je meestal ziet, dat vind ik leuk. Op het doosje zie je een foto van de toy en hoe je ‘m gebruikt. En dan nog een printje wat ondertussen toch wel echt oldschool te noemen is. Op de achterkant van de verpakking vind je een heel verhaal over de toy en alle specs.

In de verpakking vind je natuurlijk de Evolved Helping Hand zelf, maar ook de gebruiksaanwijzing en het USB-oplaadkabeltje.

Mijn eerste indruk van de Evolved Helping Hand

De evolved helping hand naast een lipstick De evolved helping hand om mijn vinger

Qua vorm doet de Evolved Helping Hand me een beetje denken aan zo’n We-Vibe koppelvibrator. Maar dit is een vingervibrator. Het lange deel van deze sextoy is dus hol en het is de bedoeling dat je daar een vinger in doet. Volgens de foto op de verpakking is dat je middelvinger, maar zelf vind ik mijn wijsvinger dan fijner. Mijn vinger past er niet helemaal in, want de top van de toy is solide.

Op zowel het deel wat je inbrengt als het deel wat tegen de clitoris rust, zitten ribbeltjes. Ik snap dat dat er leuk uitziet, maar voor mij doet dat qua gevoel gewoon niks. En het geeft wel extra schoonmaakellende, want dat zijn altijd van die ribbeltjes waar toch van alles achterblijft. Dus extra goed poetsen na gebruik.

Op de voorkant van het clitorisdeel zit een stukje met zilverkleurig ABS-plastic. Hier zitten ook de twee knopjes waar je ‘m mee bedient. Elk deel van de sextoy heeft een eigen motor en elke motor heeft een eigen knopje. Een knopje, voor acht standjes. Niet super handig, maar er is ook niet echt meer ruimte voor meer knopjes.

De dubbele vingervibrator is flexibel en je kan dus zelf makkelijk zorgen dat ‘ie goed aansluit op jouw lichaam.

De test van de Evolved Helping Hand

De evolved helping hand en een flesje sliquid glijmiddel Je ziet de opening voor de vinger in de evolved helping hand

Ik vind het concept van een vingervibrator best leuk. Meestal is het een kleine vibrator die je tussen je vingers kan houden, of die met een ring aan je vinger vast zit. Het idee vind ik altijd erg leuk, maar in de praktijk hou ik zo’n vibrator liever toch gewoon vast, wat meestal ook gewoon kan. Er kunnen allerlei redenen zijn waarom iemand zelf niet makkelijk een vibrator vast kan houden, en dan kan zoiets echt heel helpend zijn.

Deze Evolved Helping Hand is net even anders, want je moet dus je vinger Γ­n de vibrator steken. Het effect is dat je eigenlijk een langere en dikkere vinger hebt. Dat klinkt best wel tof.

Ik gebruikte natuurlijk een fijn waterbasisglijmiddel, want met glijmiddel zijn sextoys altijd nog lekkerder. Ik drukte beide knopjes van de Evolved Helping Hand in, om beide motoren aan te zetten. De vibraties zijn best wel okΓ©. Niet supersterk of superdiep, maar echt wel prima, niets om over te klagen. Met mijn vinger in de toy kon het testen beginnen.

Deze sextoy heet Helping Hand, maar ik vond het dus allemaal niet zo handig. Ik had mijn vinger in de sextoy, maar het andere deel moest tegen mijn clitoris. Het voelde echt een beetje ongemakkelijk op deze manier. Ik had liever een soort handgreepje gehad aan de buitenkant van de toy, in plaats van mijn vinger er in. Want als je je vinger er in hebt, is het wel makkelijker om met de toy te bewegen, maar dat andere deel moet dus ook nog op de goede plaats blijven en het was het gewoon allemaal net niet.

Nu kan je natuurlijk gewoon je vinger er uit halen en de toy vasthouden bij het tussenstukje. Dat werkt ook wel, maar het is gewoon allemaal niet handig, zo ‘helping’ vind ik dit allemaal dus niet.

Wel echt jammer, want het voelt wel lekker! De vibraties voelen lekker, zeker omdat je zowel inwendig als clitoraal gestimuleerd wordt. Ook voelt het fijn om met de toy te bewegen, zeker als het clitorisdeel ook dan tegen je clitoris blijft trillen. Dit is echt zo’n sextoy waarvan ik denk: super leuk bedacht, maar het werkt nog niet echt helemaal lekker. Het is zeker niet dat je een miskoop hebt aan deze toy, want ik heb er zeker ook wel van genoten. Maar ik had gewoon iets meer gemak verwacht. Ik zou deze toy kopen met de verwachting dat vingeren makkelijker en lekkerder zou worden. Lekkerder zeker wel, maar makkelijker niet per se.

Conclusie

De Evolved Helping Hand is een leuke, originele sextoy, maar hij is niet zo handig als z’n naam doet vermoeden. De houding van je hand is best onnatuurlijk en tegelijkertijd ook het clitorisdeel op z’n plek houden is niet heel eenvoudig. Wel voelt deze vibrator heel lekker. De vibraties zijn goed en de vorm ook.

Je kan de Evolved Helping Hand bestellen bij Willie voor 70,95 euro.

 

 

Tess

Tess heeft voordat ze TessTesst.nl begon bijna tien jaar in verschillende seksshops gewerkt en daar leerde ze superveel over alle soorten seksspeeltjes en zo groeide haar interesse voor seksspeeltjes nog verder.

Seksspeeltjes testen vind ze echt superleuk om te doen en ze hoopt dat het jou helpt om een seksspeeltje te kiezen die bij jou past. Maar ook hoopt ze door open en eerlijk te schrijven over sex toys, BDSM, kink en dus ook seks, dat ze een beetje meehelpt het taboe te doorbreken. Waarom zou dit een onderwerp moeten zijn waar we ons voor moeten schamen? Weg met die schaamte! De meeste mensen hebben seks, de meeste mensen masturberen, dus waarom zouden we dat onbesproken laten?

Tess maakt samen met Daphne de podcast Meet the Kinksters.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.