Euphoria erotiek is jarig! | Giveaway by Jay

05-02-2019

Update 05/02/2019 21:43: De Jnaja Cockring is gewonnen door Remco via instagram! Je mag natuurlijk Euphoria blijven feliciteren, want dat verdienen ze, maar meedoen met deze giveaway is niet meer mogelijk!

Misschien denk je, nu, he een post, van Jay op een dinsdag? Wat? Nee, het is niet de Apocalyps. Je hoeft dus niet je noodrantsoenen van de plank te trekken, nee het is juist iets leuks!

Een van onze vaste β€œpartners in crime” Euphoria Erotiek uit Heerenveen is namelijk jarig, deze steen en cement echte winkel in Heerenveen bestaat namelijk sinds gisteren exact 3 jaar.

Natuurlijk heb je via onze site al regelmatig een kijkje genomen in de webshop, en zal je dat hopelijk ook blijven doen.

Maar, vanaf nu mag ik iets leuks weggeven, namelijk een echte onvervalste Jnaja cockring van Velv’Or, nog steeds mijn allerfijnste cockring, en eerlijk gezegd denk ik niet dat dit snel zal veranderen.

Jnaja winnen?

De Jnaja die jij kan winnen is overigens mooi zwart, maar ja, ik kan natuurlijk niet jouw nieuwe cockring al gaan uitpakken, dat is misschien niet helemaal prettig.

Wat moet je doen om deze cockring te winnen?

Nou heel simpel, feliciteer Euphoria onder deze post of onder mijn post op insta of natuurlijk die van Tess (ook op insta). Aan het eind van deze dag verloten wij al, dus wees er snel bij, of je mist echt iets!

Maar dat is niet alles!

Nu is er nog meer verjaardagsgeweld, ja ik zeg geweld want dat is het wel een beetje want, let op hier komt het:

Gratis Fun Factory Smart Ball – OP=OP

Bij elke aankoop boven de €89,90 aan Fun Factory producten ontvangen alle klanten een gratis Smart Ball Uno t.w.v. €19,90

Pjur Toylube – OP=OP

Bij alle aankopen van €80 of meer ontvangen klanten een gratis Pjur Toylube. NÑÑst de Fun Factory actie dus!

Borrel bij Euphoria – zaterdagavond 9 februari

Bij deze zijn jullie ook van harte uitgenodigd op onze borrelavond – open voor iedereen. Daar hangen we in de winkel een speciale kortingsactie aan. Alleen DIE AVOND geldig in de winkel (dus niet online)

> €50 = 10% korting
> €100 = 20% korting
> €150 = 30% korting

Morgen een giveaway bij inmijnslaapkamer.nl

Morgen, woensdag moet je bij in mijn slaapkamer zijn, want Morgan gaat dan ook iets heel leuks weggeven, dus houdt haar site en haar insta ook goed in de gaten!

Maar vergeet natuurlijk ook niet mijn eigen review te lezen he!

Nog een giveaway op donderdag

Op donderdag gaat Tess ook nog wat weggeven, dus NOG MEER GRATIS SPULLEN! Check dus op donderdag ook onze site, of onze insta, of beter, allebei!

Mark en Euphoria, gefeliciteerd!

Jay

Jay is de persoon achter Tess Tesst die verantwoordelijk is voor het testen van, en schrijven over seksspeeltjes die gericht zijn op de penis en de prostaat.

Omdat Jay ook kinkster is zal hij van tijd tot tijd ook een review of artikel schrijven over Kink en BDSM en alles wat daar bij komt kijken

Buiten zijn talent voor testen en schrijven over seks, seksualiteit, BDSM en natuurlijk seksspeeltjes, is hij ook verantwoordelijk voor het technisch onderhoud, de marketing en nog veel meer andere zaken binnen Tess Tesst en veel andere websites van zijn klanten.

10 Reacties

Trackbacks/Pingbacks

  1. Euphoria is jarig en ik mag een MANTA weggeven! 😍 - Miss Poppie - […] maandag meedoen met de Giveway van Euphoria zelf: een Njoy Pure! Dinsdag kon je je kans wagen met de…

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.