Estim Baton by Dr. Sado

21-02-2024

De Estim Baton by Dr. Sado is een knuppel die impactplay combineert met E-stim. In deze review ga je alles lezen wat je moet weten over deze knuppel. De vraag is natuurlijk, is deze knuppel de moeite waard?

SPECS

  • Materiaal: ABS Plastic en Zinklegering
  • Bodysafe? Nee, lees vooral de review…
  • Lengte: 44 cm
  • Breedte: 2,8 cm
  • Oplaadbaar? Ja via de bijgeleverde USB-C kabel
  • Oplaadduur: 2 uur
  • Gebruiksduur: 1 uur
  • Batterijtype: Lithium
  • Voltage: 3,7 Volt
  • Prijs: € 99,90 bij Meo.de
Estim baton by dr. Sado

Estim Baton by Dr. Sado

De Estim Baton by Dr. Sado is voor die mensen die liever het sadistische spectrum van e-stim bewandelen.

De 44 centimeter lange knuppel is namelijk inzetbaar voor “360 degree E-stim”, wat zoveel inhoudt als dat de gehele knuppel in te zetten voor electroplay omdat eigenlijk met uitzondering van een relatief klein stuk handvat, de hele knuppel inzetbaar is als E-stim electrode. Inclusief de kop van de knuppel die voorzien is van 2 electrodes voor het wat meer prikstokachtige werk.

De Estim Baton by Dr. Sado is oplaadbaar via USB.

Het handvat van deze baton is voorzien van een drie tal knoppen, een aan/uit knop, knop voor stimulatie op niveau één en een knop voor stimulatie op niveau twee.

Om de baton aan te zetten houd je de aan/uit knop een aantal seconden ingedrukt waarna er een groen ledje gaat branden.

Daarna kan je een van de twee niveauknoppen ingedrukt houden om de E-stim functionaliteit aan te zetten. Laat je de knop los, dan is er geen stimulatie.

Estim baton by dr. Sado

Estim Baton by Dr. Sado in de doos

Als je de Estim Baton by Dr. Sado ontvangt merk je al snel dat de echte naam van de Estim Baton by Dr. Sado eigenlijk “Zeus Electrosex E-stim baton” heet.
Zeus Electrosex is een merk dat onder ander ook powerboxen voor E-stim maakt. Ik had er nog nooit echt van gehoord. Maar wat niet is, kan nog komen natuurlijk.

De relatief lange doos (je koopt natuurlijk ook een lange knuppel) is niet heel mooi, ook niet heel lelijk. Je op een blauwe “elektrische” achtergrond de Estim Baton by Dr. Sado afgebeeld in al zijn glorie.

Ook staat er wat meer informatie op de doos over hoe geweldig dit ding is. Of dat waar is laat ik even in het midden.

In de doos vind je een blister met daarin de Estim Baton by Dr. Sado, de USB-C kabel en een half A-6-je dat blijkbaar de “handleiding” is.

Estim baton by dr. Sado

Estim Baton by Dr. Sado getest

Het idee van een electroknuppel deed mijn sadistische hart wel sneller kloppen toen ik het op de website van Meo.de zag staan.

Ik was dus ook oprecht blij dat Meo mij de Estim Baton by Dr. Sado wilde opsturen.

Je kan je voorstellen dat ik ook niet kon wachten om met de Estim Baton by Dr. Sado aan de gang te gaan.

Dat gebeurde al snel, omdat ik gelukkig een subje heb die braaf als testobject fungeert, ook al is E-stim en electro altijd iets wat een beetje spannend is.

Zoals je in de video van afgelopen zondag kan zien, had ik hem samen met Tess ook al even kort getest, en dus wist ik wel wat ik zou moeten gaan testen.

Mijn subje lag paraat, klaar om de impact van de electrobaton te ontvangen op konthoogte.

Waar het op mijn bovenarm redelijk spannend voelde bleek op ervaren maso-billen de impact en de schok eigen relatief tegen te vallen.

Zelfs op de hoogste stand van deze knuppel bleek er niet zo heel veel te gebeuren. Dat veranderde op het moment dat de Estim Baton by Dr. Sado eerst op de huid legde of met zijn kop er op zette en daarna  op het knopje drukte.

Maar dat lijkt mij voor een “impactplay” speelgoedje toch niet helemaal de bedoeling.

Verder kwamen we er al snel achter dat de niet impact methode (hele lichte) brandwonden veroorzaakte op de huid en daarmee kwam deze test toch wel redelijk snel tot een einde.

Al met al heb ik een half uur staan klooien met deze Estim Baton by Dr. Sado, resultaat, een beetje teleurstelling en wat (hele lichte) brandwonden.

Je kan je voorstellen dat ik echt best wel teleurgesteld was, maar er komt nog meer kommer en kwel aan.

Wat namelijk bleek gedurende het spel is dat de baton om welke reden dan ook spanning vast bleef houden. Ook als je het knopje losliet en een paar seconde later de baton aanraakte.

Alsof de Estim Baton by Dr. Sado niet helemaal lekker ontladen was.

Je kan je voorstellend dat dit bij electroplay echt best wel onwenselijk is, uit moet toch echt wel uit zijn als je wil stoppen.

Het was natuurlijk geen hoogspanning en levensgevaarlijke situatie, evengoed wil je niet een geladen electrode even ergens wegleggen, denkende dat het okee is, om er vervolgens achter te komen dat iemand de Estim Baton by Dr. Sado oppakt en er toch nog een (lichte) optater van kon krijgen.

Extreem kak dus. Als ik even zo plat mag zijn.

Estim baton by dr. Sado

De Estim Baton by Dr. Sado schoonmaken

 Het schoonmaken van de Estim Baton by Dr. Sadois wel belangrijk. Dat doe je door toycleaner uit een sprayfles (of gewoon alcohol spray) over de baton te sprayen en hem af te nemen met een (licht vochtige) doek. Doe dat wel als je zeker weet dat de Estim Baton by Dr. Sado uitstaat natuurlijk, anders maak je mogelijk kortsluiting en dat is nooit goed.

Conclusie

Als ik de reviews op Meo.de lees zou dit een geweldig apparaat moeten zijn. Mijn conclusie is echter heel anders. Ik vind het echt een enorm prutding. Het is op lichaamsdelen anders dan de huid van je bovenarm duidelijk niet intens genoeg, het apparaat blijft onder spanning staan, en hij veroorzaakt brandwondjes. Alles wat je gewoon niet in een E-stim apparaat zou willen zou ik zeggen. Aanrader? Echt niet. Al helemaal niet voor wat je er voor zou moeten betalen.

Je koopt de Estim Baton by Dr. Sado bij Meo.de voor € 99,90

Jay

Jay is de persoon achter Tess Tesst die verantwoordelijk is voor het testen van, en schrijven over seksspeeltjes die gericht zijn op de penis en de prostaat.

Omdat Jay ook kinkster is zal hij van tijd tot tijd ook een review of artikel schrijven over Kink en BDSM en alles wat daar bij komt kijken

Buiten zijn talent voor testen en schrijven over seks, seksualiteit, BDSM en natuurlijk seksspeeltjes, is hij ook verantwoordelijk voor het technisch onderhoud, de marketing en nog veel meer andere zaken binnen Tess Tesst en veel andere websites van zijn klanten.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.