Emojibator Unicorn Bondage Rope – review

01-11-2021

Ik hou van bondage en ik hou van unicorns. Dus toen ik het Emojibator Unicorn Bondage Rope zag, was ik natuurlijk gelijk verliefd. Bondagetouw in mooie unicorntouwtjes, dit heb ik toch nodig in mijn leven? Van Loveware kreeg ik dit touw opgestuurd zodat ik het kon reviewen.

Specs

Materiaal: bamboezijde
Oplaadbaar: nvt
Standjes: onbeperkt
Verkoopprijs: 34,90 euro, hier te koop bij Loveware
Is โ€™t wat? Ik hou er van <3

De verpakking en de inhoud

Het emojibator unicorn bondage rope met het kartonnetje er omheen. Het emojibator unicorn bondage rope en het kartonnetje met daarop de beschrijving van de knoop.

Dit touw is al zo mooi van zichzelf, dat moet je niet in een doosje steken. Dat heeft Emojibator dan ook niet gedaan. Er zit gewoon een stukje karton om het touw en dat is helemaal prima. Op het kartonnetje vind je natuurlijk de merk en de naam van het product, maar ook instructies voor het knopen van โ€˜the burlington bow lineโ€™. Super handig, want dan kan je daar gelijk mee oefenen.

Het touw is gemaakt van bamboezijde. Het is een stuk van acht meter lang en het touw is zes millimeter dik. Het touw bestaat uit drie strengen en die zijn medium-tot stevig gedraaid. Aan de uiteinde zijn knoopjes gemaakt, om rafelen te voorkomen.

Mijn eerste indruk van het Emojibator Unicorn Bondage Rope

Een stukje van het emojibator unicorn bondage rope in mijn hand. Je ziet het kleurverloop van oranje naar roze. Het emojibator unicorn bondage rope in z'n geheel.

Nou, mijn eerste indruk van dit touw was echt heel goed. Ik bedoel, whatโ€™s not to like? De kleuren van het touw zijn heel mooi helder. Dat is denk ik een voordeel van dit materiaal. Ik moet zeggen dat ik nog nooit eerder bamboezijde touw had gezien. Maar bijvoorbeeld henneptouw heeft van zichzelf een bruine kleur. Wanneer je dit verft, heeft dat natuurlijk invloed op het resultaat. De kleuren zijn dan vaak ook wat donkerder en iets minder fel. De kleuren van dit Emojibator Unicorn Bondage Rope zijn licht, fris en fel. Wat natuurlijk goed past bij die unicorn-stijl. Het kleurverloop van het touw vind ik echt heel mooi.

Het touw voelt ook super lekker zacht aan, maar daardoor ook wel slap. Qua zachtheid voelt het wel echt zijde-achtig. Ik vind het touw wel vrij dun.

Emojibator heeft dit touw in twee kleurstellingen uitgebracht, Unicorn en Funfetti. Van Emojibator zelf kreeg ik ook nog een stuk Funfetti touw opgestuurd, die iets donkerdere kleuren heeft.

Emojibator zegt zelf dat dit touw geschikt is om suspensions mee te doen, dus dat je echt iemand ophangt in het touw. Ik heb hier nog naar geรฏnformeerd bij Emojibator, omdat ik benieuwd was hoe ze tot deze conclusie kwamen. Ze hebben het touw getest met een belasting van 300 lbs (ongeveer 136 kilo).
Zelf zou ik dit touw zeker niet gebruiken voor suspensions, want ik vind dit voor mezelf zeker niet veilig genoeg.

Bondage

Het knoopje aan het uiteinde van het touw. Kleurverloop van het emojibator unicorn bondage rope

Bondage kan natuurlijk op allerlei manieren. Polsboeien, enkelboeien, handboeien, kettingen. Er zijn van die setjes met straps voor onder je matras of over je deur. Wanneer je vast zit, op wat voor manier dan ook, dan ben je behoorlijk machteloos. De ander kan dan met jou doen wat die wil. En dat is natuurlijk super spannend. Ook extra belangrijk om van tevoren duidelijk afspraken te maken over wat wel en wat niet okรฉ is. Een stopwoord afspreken kan ook erg nuttig zijn. Een duidelijk woord wat je anders niet zo snel zou gebruiken (bijvoorbeeld ananas, of rood, niet gewoon stop of hou op), waardoor de ander weet dat die moet stoppen.

Maar, bondage kan dus op veel manieren, maar ik vind bondage met touw toch totaal anders voelen dan bondage door boeien. Wanneer je met touw bezig bent, voelt dat gelijk al heel intiem. Ik word zelf graag vastgebonden en het gevoel van het touw op mijn huid, en voelen hoe ik steeds vaster kom te zitten, vind ik echt super lekker.

Touw is ook echt onbeperkt veelzijdig. Je kan er echt bijna alles mee doen. Het past zich aan naar jouw lichaam. Dat vind ik zo tof, want dat maakt dat touw voor elk lichaam geschikt is. Het duurde erg lang voor ik me dat realiseerde, want ik heb heel lang gedacht dat mijn lichaam te dik en niet flexibel genoeg was voor bondage. Gelukkig weet ik nu dat het prima kan met mijn lichaam, en dat ik er echt heel erg van kan genieten.

De test van het Emojibator Unicorn Bondage Rope

Het emojibator unicorn bondage rope om mijn pols Het emojibator unicorn bondage rope en het emojibator funfetti bondage rope

Ik word meestal geknoopt met henneptouw. Dat voelt ook best wel zacht, maar dit Emojibator Unicorn Bondage Rope voelt nog veel zachter. Het touw voelt echt super fijn op mijn huid. Het is zo zacht, glad en soepel. Het voelt echt heel luxe, alsof het allemaal kleine, zachte kussentjes zijn.

En voor mij voegt de look van dit touw ook wel echt veel toe. Wat ik eigenlijk stom van mezelf vind, want voor mij draait bondage niet om een mooi plaatje maken, maar juist heel erg om hoe het voelt. En als het er dan toevallig ook nog tof uitziet, is dat natuurlijk mooi meegenomen, maar dat is (tenzij voor een fotoshoot misschien) nooit het doel. Maar toch word ik dus enorm blij van hoe dit touw er uit ziet. Ik denk dat dat het ook is, dat het gewoon een super leuke bonus is. Net zoals dat ik altijd blij word van mijn kleurig gelakte nagels. Het moet niet, maar het is wel een leuk extraatje.

Degene die mij knoopte gaf aan dat ze het touw wel heel slap vond om mee te knopen. Omdat het zachter en gladder was dan het touw waar ze normaal mee knoopt (henneptouw), was dat echt even wennen. Ook zijn de uiteindes van het touw afgewerkt met knopen. Dat is iets onhandiger met het doorhalen van het touw. Maar dit is wel iets wat je eventueel zelf zou kunnen aanpassen. Ze vond het Emojibator Unicorn Bondage Rope wel heel lief aanvoelen.

Ik denk dat dit touw ook extra geschikt is om lief mee te knopen. Het voelt echt heerlijk om je polsen, dus wanneer je je polsen bijvoorbeeld aan het bed vast wilt maken, kan dat echt prima met dit touw. Het zit super comfortabel. Of wanneer je een tof borstharnasje of broekje wilt knopen wat er gewoon awesome uit ziet. Want dit touw ziet er echt super tof uit en elke bondage ziet er gelijk nog tien keer toffer uit door die kleurtjes.

Conclusie

Close-up van het emojibator unicorn bondage rope touw Close-up van het emojibator funfetti bondage rope

Ik vind het Emojibator Unicorn Bondage Rope echt super tof! Het ziet er zo mooi uit en het voelt echt heerlijk zacht op mijn huid. Bondages voelen extra comfortabel door de zachtheid. Om mee te knopen was dit touw even wennen, omdat het vrij slap en glad aanvoelt en dat knoopt nu eenmaal anders.

Je kan het Emojibator Unicorn Bondage Rope hier bestellen bij Loveware voor 34,90 euro

Tess

Tess heeft voordat ze TessTesst.nl begon bijna tien jaar in verschillende seksshops gewerkt en daar leerde ze superveel over alle soorten seksspeeltjes en zo groeide haar interesse voor seksspeeltjes nog verder.

Seksspeeltjes testen vind ze echt superleuk om te doen en ze hoopt dat het jou helpt om een seksspeeltje te kiezen die bij jou past. Maar ook hoopt ze door open en eerlijk te schrijven over sex toys, BDSM, kink en dus ook seks, dat ze een beetje meehelpt het taboe te doorbreken. Waarom zou dit een onderwerp moeten zijn waar we ons voor moeten schamen? Weg met die schaamte! De meeste mensen hebben seks, de meeste mensen masturberen, dus waarom zouden we dat onbesproken laten?

Tess maakt samen met Daphne de podcast Meet the Kinksters.

1 Reactie

  1. Die kleurtjes zijn wel echt geweldig mooi!

    Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.