ElectroShock G-Spot

15-02-2019

Sextoy review by Tess: ElectroShock G-Spot

Sextoys met elektro, het blijft spannend. Veel mensen vinden het echt eng, ik zelf eigenlijk ook wel een beetje, maar het trekt me toch ook wel aan. Van Shotstoys kreeg ik de ElectroShock G-spot vibrator om te reviewen.

Enge elektro

Electroshock g-spot Electroshock g-spot

Ik had eerder al een elektro setje met handschoenen van het merk ElectroShock getest en van het merk MyStim had ik al eens een elektro vibrator getest Je zou denken dat ik er inmiddels dus wel wat aan gewend was, maar nee.

De ElectroShock G-spot verpakking

Electroshock g-spot Electroshock g-spot

De verpakking van de ElectroShock G-spot ziet er best spannend uit. Omdat ElectroShock een merk van Shots is, was ik benieuwd wat voor tekst ik nu weer achterop de verpakking zou vinden, want dat is altijd een feestje. “Heeft het zoeken naar je g-spot je altijd al kippenvel gegeven? Nu kan je dit gevoel vermenigvuldigen!” Ja, kippenvel keer twee, wie wil dat niet? Ook vind je weer een super korte gebruiksaanwijzing, of eigenlijk uitleg van de knopjes op de verpakking. Veder zit er geen gebruiksaanwijzing bij deze seks toy. Wat ik bij elektro toys toch wel extra jammer vind.

Looks & Specs van de ElectroShock G-spot

Electroshock g-spot Electroshock g-spot

De vibrator zelf ziet er prima uit. Twee bobbels en een kromming, zodat ik inderdaad het idee krijg dat ‘ie mijn G-spot wel zal vinden. De vibrator is gemaakt van siliconen, dus helemaal bodysafe. De onderkant is van ABS plastic. De ElectroShock G-spot is oplaadbaar en wanneer je alleen de vibratiefunctie gebruikt ook waterproof. Maar zelf zou ik echt nooit een vibrator met elektro mee durven nemen in bad of onder de douche. Ik neem aan dat er niks ergs kan gebeuren (hoop ik toch) maar toch, het voelt echt te eng. Hij heeft 10 vibratiestanden, waarvan 3 steady, en 5 elektro standen. De ElectroShock G-spot heeft voor beide functies één knopje. Op twee plekken van de vibrator zie je ribbels, dit zijn de stukken die je gelijktijdig moet aanraken als je de elektrofunctie gebruikt. Handig dat je dat gelijk kan zien, maar zulke ribbels zijn wel altijd erg vervelend met schoonmaken.

De Test

Electroshock g-spot Electroshock g-spot

Ik was dus best wel gespannen om deze elektro vibrator uit te gaan proberen. Ik bedoel, een schok krijgen is normaal natuurlijk niet iets fijns. En een schok in mijn vagina, het klinkt gewoon super eng. Wat als het ineens heel hard ging? Wat als het super veel pijn zou doen? Krijg ik ‘m dan wel snel genoeg uit? Want ik weet uit ervaring dat wanneer een elektro sextoy aanstaat en je ‘m zonder ‘m eerst uit te doen, uit je vagina trekt, dat dat echt nog kutter is. Ik besloot het eerst maar even in mijn hand te testen. Want gewoon mijn hand open doen en de sextoy loslaten is natuurlijk een stuk makkelijker.

Met een beetje angstzweet in mijn handen (dat geleid dan gelijk extra goed ook, haha) zette ik de shock functie van de ElectroShock G-spot aan. Ik voelde gelijk een zacht, tintelend, pulserend gevoel in mijn hand. Ik hoorde geen bzzzz geluid, maar dat dacht ik er zelf bij, want zo voelde het ook wel gewoon. Het was in elk geval goed te doen, dus ik durfde het wel aan om ‘m ook in mijn vagina te testen. Met wat JO Agapé glijmiddel bracht ik ‘m in en toen durfde ik niet meer. Gelukkig heeft dit seksspeeltje ook gewoon een vibratiefunctie, dus ik besloot die eerst te testen.

Vibreren

Electroshock g-spot Electroshock g-spot

Ik was wel een beetje panisch dat ik per ongeluk op het verkeerde knopje zou drukken. Dus na drie keer checken durfde ik het aan en zette ik de vibratiestand aan. Best wel goede vibraties, lekker krachtig. Diep, niet super diep, maar echt goed genoeg. Mijn voorkeur ging wel uit naar de steady standjes. Ik ben sowieso niet zo van de patronen, maar hier zaten ook echt wel patronen bij die ik gewoon echt stom vond. Gewoon steady vibreren en dan een (te) lange rustpauze, dat noem ik niet echt een patroon.

Elektro

Electroshock g-spot Electroshock g-spot

Ik besefte me dat het toch echt tijd was geworden om de elektro functie uit te testen. In een dapper moment, of een vlaag van verstandsverbijstering, drukte ik op het elektro knopje. Vol spanning wachtte ik op de spanning in mijn kut. Maar ik voelde niks. Ik spande mijn bekkenbodemspieren nog even extra aan, maar dat veranderde niks. Met lichte tegenzin drukte ik nog een keer op het elektro knopje om naar het volgende, hardere standje te gaan. Ik spande me in om te voelen of ik er wat van voelde, maar nee. Niks. Inmiddels iets dapperder drukte ik nog een keer op het knopje, en nog een keer, en nog een keer. Maar nee. Zelfs op het hardste standje voelde ik de ElectroShock gewoon niet.

Het was me een raadsel hoe het kon dat ik in mijn hand toch echt de elektro voelde, maar in mijn vagina gewoon niets. Ik dacht terug aan de test van de MyStim elektrovibrator en bedacht me dat ik daar bij ook speciaal extra geleidend glijmiddel nodig had. Dat glijmiddel wat ik nu niet meer had. Dus. Opluchting of anticlimax, ik was er nog niet helemaal over uit.

Conclusie

Als G-spot vibrator is deze ElectroShock G-spot best leuk. Maar je koopt ‘m natuurlijk voor de elektrofunctie. Misschien dat het bij iemand anders wel heel goed werkt, of wanneer je dat speciale glijmiddel gebruikt, maar in mijn geval werkte het elektrodeel niet dus.

Je kan de ElectroShock G-Spot hier bestellen bij Shotstoys voor 108,95.

Tess

Tess heeft voordat ze TessTesst.nl begon bijna tien jaar in verschillende seksshops gewerkt en daar leerde ze superveel over alle soorten seksspeeltjes en zo groeide haar interesse voor seksspeeltjes nog verder.

Seksspeeltjes testen vind ze echt superleuk om te doen en ze hoopt dat het jou helpt om een seksspeeltje te kiezen die bij jou past. Maar ook hoopt ze door open en eerlijk te schrijven over sex toys, BDSM, kink en dus ook seks, dat ze een beetje meehelpt het taboe te doorbreken. Waarom zou dit een onderwerp moeten zijn waar we ons voor moeten schamen? Weg met die schaamte! De meeste mensen hebben seks, de meeste mensen masturberen, dus waarom zouden we dat onbesproken laten?

Tess maakt samen met Daphne de podcast Meet the Kinksters.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.